קיבלתי זימון למודיעין יחידה טכנו' מה הקב"א שלי?
D Dizen New member 30/11/04 #2 גבוה יחסית. זה מודיעין... הוא לא יכול להיות נמוך. גם אני קיבלתי זימון ליחידה הזאת, והקב"א שלי הוא 54. אז הוא לא יכול להיות נמוך בהרבה מזה אני וויתרתי על היחידה הזאת מהר מאד. פיזיקה
גבוה יחסית. זה מודיעין... הוא לא יכול להיות נמוך. גם אני קיבלתי זימון ליחידה הזאת, והקב"א שלי הוא 54. אז הוא לא יכול להיות נמוך בהרבה מזה אני וויתרתי על היחידה הזאת מהר מאד. פיזיקה
L LordNor New member 30/11/04 #4 נראה לי מ-52 ומעלה כדי לדעת מה הקב"א שלך, צריך קשרים בלשכ"ג או עם אחד שיש לו גישה למאגרי המידע של צה"ל.
נראה לי מ-52 ומעלה כדי לדעת מה הקב"א שלך, צריך קשרים בלשכ"ג או עם אחד שיש לו גישה למאגרי המידע של צה"ל.
N natalixx New member 30/11/04 #5 תלכי על זה.... אחותי אל תפספסי את זה בשום פנים ואופן.....זה מקום מדהים!!!!!!!!! שירתתי שם וזאת היתה החוויה של החיים שלי.. יש שם אנשים מדהימים.... זהו...תהני. נטלי
תלכי על זה.... אחותי אל תפספסי את זה בשום פנים ואופן.....זה מקום מדהים!!!!!!!!! שירתתי שם וזאת היתה החוויה של החיים שלי.. יש שם אנשים מדהימים.... זהו...תהני. נטלי
מ מ י ל ק ש י י ק New member 30/11/04 #6 תודה רבה..וכן אני הולכת על זה.. מלאתי טפסים והכל.. תודה בכל אופן
B black_magic New member 1/12/04 #7 נראה לי שכמעט כולם מקבלים זימון ליחידה הזאת גם אני קיבלתי וכמה מחברות שלי שגם כן מתנדבות קיבלו לא חושבת שזה קשור לקב"א
נראה לי שכמעט כולם מקבלים זימון ליחידה הזאת גם אני קיבלתי וכמה מחברות שלי שגם כן מתנדבות קיבלו לא חושבת שזה קשור לקב"א