קיבלתי זימון למיונים לצוות אויר

MICHAL669

New member
קיבלתי זימון למיונים לצוות אויר

ואני בת!!! ולא ביקשתי בכלל!!

אריק 17

New member
מה הקשר???????

לזימונים לצוות אוויר אין קשר לבן או בת לא מדובר בתפקידים קרביים בד``כ בצוות אוויר אני חושב שבילבלת עם 669

avipe

New member
לא נראה לי

כפי שאני יודע וכפי שקיבלתי אם היא קיבלה מכתב שכתוב בו מיונים לצוות אויר בלשכת גיוס אז זה רק לטייס... אז או שהיא ביקשה או אמרה בטעות בלי שה5א שמה לב שהיא רוצה או שסתם בטעות שלחו לה או שזה משהו אחר בכלל וזה לא זימונים למבדקי צוות אויר בלשכת גיוס...

אריק 17

New member
יכול להיות

יכול להיות שהיא קיבלה זימון לסגל הטכני או משהו כזה

MICHAL669

New member
כתוב שם...

מבחנים לצוות אויר!!! בלשכת גיוס!! שום סגל טכני!!! אריק למה אתה מזלזל?? )-:

אריק 17

New member
תשובה

יכול להיות שזה זימון לטייס אם ביקשת אבל לא ביקשת \ אז זה מה שנשאר לא יכול להיות משהו אחר אם זה לא לסגל הטכני אז זה כנראה טעות כי לא יכול להיות שתקבלי זימון לטייס אם לא ביקשת

forall

New member
אולי תרגעו כבר?!

אז הבחורה קיבלה זימונים לטייס!!! דיי.. למה לעשות מזה כזה סיפור?? מי שרוצה יכול/ה לבקש לנסות גם לקבל אם לא קיבל/ה, ומי שפחות רוצה או מפחד, יכתוב כל מיני השערות וסיפורים כאן.. משחקים אותה חכמים באינטרנט.. כן, יופי, ממש יצא לכם מזה משהו... כל הכבוד לזו שקיבלה זימון - כייף לך!! עלי והצליחי! (וגם לשאר שקיבלו) ממני

smdr

New member
התגובות שלהם בסך הכל טבעיות

גם אני נתקלתי בתגובות לא הכי מחמיאות מצד הבנים בשכבה שלי, אך יש להדגיש שלא מכולם, יש כאלה שממש פירגנו וסיפרו לי מה הם עברו. לילדון הקטן שחושב שאם הוא התקבל לקורס עצמו אז הוא לא פחות מאלוהים- תתבגר, כי עם יחס כזה אתה תיפול מהר מאוד במבחנים הסוציומטריים בקורס. ולכל הבנות שרוצות מידע על מהות המבחנים אתן מוזמנות לפנות אלי באי מייל ואני אשמח לפרט יותר.

avipe

New member
טוב.....

אף אחד לא אמר שאני חושב שאני לא פחות מאלוהים...אני לא יודע מה הבעיה שלך... אבל תתחילי להירגע אני ההיפך אני בעד שילובם של בנות בתפקידים קרביים ואם היית אולי קוראת את ההודעות שכתבתי פה בפורום עד היום היית מבינה את זה. אני סך הכול אומר עובדות שבנות לא מקבלות מיונים לטייס כמו בנים..(לפי נתונים) אלא רק מי שמבקשת... וזהו..לא כול כך מסובך הסיפור אני מאחל בהצלחה לכול מי שקיבל זימון לטייס בן או בת.. ובקשר לילדון...אז את אפילו לא ראוייה לתגובה כי לפי הדיבור שלך את הילדה כאן אבל אני לא רוצה להיכנס לריבים מפגרים אז בואי ונפסיק את זה כאן... נ.ב. למנהלי הפורום בבקשה תתחילו לסנן כאן הודעות כי כבר נמאס שכול שבוע יש כאן ויכוחים מפגרים בקטע של בנים בנות......זה סתם מגעיל ולא יפה....

crazy tal

New member
בנות הן מוגבלות

בעיקרון, לא שולחים לבנות זימונים לקורס טיס כי הן מוגבלות. אין להן קורדינצייה בסיסית. אז דיי לדבר על להטיס מטוס קרב כשאתן בקושי תופסות כדור.

avipe

New member
בבקשה להירגע

זה סתם רמה נמוכה הדיבור הזה.........

smdr

New member
באמת שמעתי שבנות התחילו לקבל בלי לב

בתקופה שלי היינו צריכות לבקש, אבל כנראה שעכשיו השיטה התקדמה, וכמו הבנים- הבנות עם הנתונים המתאימים מקבלות זימונים למבחנים הראשוניים. מה שבטוח הוא- שבמבחנים בלשכת הגיוס, בקטע של השאלון בסוף, את גם ענית בחיוב לשאלה ``האם את מוכנה לשרת ביחידה התנדבותית כמו טייס, חובלים וכו`...`` בכל מקרה בהצלחה, אם תרצי מידע על שלבי הקבלה השונים אני יכולה לעזור לך, ואם הבנים תוקפים אותך זה רק בגלל שהם לא קיבלו זימון בעצמם או נכשלו בשלבים המוקדמים...

avipe

New member
תתחילי להירגע

דבר ראשון לא הצבא לא התחיל לשלוח לבנות וזה או שהיא ביקשה או שזה ניסוי.. ודבר שני לידיעתך אני זומנתי ועברתי כבר טייס אז שששששששששששששששששששששששששששששששששש.................

avipe

New member
בסדר

ואם את רוצה לדעת על שלבים במיונים של טייס אז רק תשאלי כי אני יודע לפרט לך על כולם....

אורלי17

New member
קורס טיס

מההודעה שלך הבנתי שאת מבינה במיונים לקורס טיס. אני חושבת שהרבה בנות פה ישמחו לדעת מה הולך במיונים האלו, אז אם תוכלי לשתף אותנו בזה זה יהיה ממש נחמד! :))

Paranoid

New member
יכול להיות ש...

את ממוינת להיות חובשת מוטסת - שזה משהו פיצוצי !

B0ND_JAME5_B0ND

New member
מיכל!!! זה בשבילך...

תראי- הייתי ממזמן בזימונים לצוות אוויר או איך שקראת לזה. הכוונה פה היא אשכרה להיות טייס אם זה השאלה שלך, היו שם גם מלא בנות וזה היה גם לפני איזה 4 שנים, אחרי זה הייתי בגיבוש לטייס וגם שם היתה מחלקה של בנות, זה גיבוש קשה מאוד וגם רב הבנות שהיו שם סיימו אותו- חלקם בהצלחה וחלקם לא- העיקר שעשו את זה... גם אני לא ביקשתי ללכת לזה- אין לי מושג איך הם עושים את זה. את המיונים כלומר- כנראה יש לך נתונים גבוהים, את דיי צריכה להתגאות בזה שהצבא רוצה אותך דוקא במקום כזה שאין בו הרבה נשים... תחשבי על זה...

למעלה