קיבלתי מייל שבטח ידבר אליכם, ואני מעבירה:

קיבלתי מייל שבטח ידבר אליכם, ואני מעבירה:

אני מצרפת לכם קישור לאתר מיוחד ומרגש, של קבוצת אמנים נכים, שעקב תאונות, מחלות או פציעות איבדו את יכולת השימוש בידיהם,ולא נכנעו.הם פיתחו לעצמם דרך להביע את אמנותם בציור בפה או בכף הרגל,התארגנו ביחד ,וכעת הם מבקשים להתפרנס בכבוד מאמנותם ולהיות גוף עסקי בלתי תלוי שמאפשר קיום בכבוד. לקראת השנה החדשה ,הם יצאו במגוון מוצרים שעבןדותיהם המרשימות והיפות מוצגות עליהם. באתר יש אפשרות לראות את המוצרים להזמין ולהינות מכרטיסי ברכה,יומנים שבועיים,נייר למכתבים ועוד במחירים ממש סבירים.אנחנו כבר הזמנו,ומזימינים אתכם להצטרף. כך תשמחו את עשייתם וגם את עצמכם, האתר: www.mfpa.co.il

אה זה פשוט... כשאת כותבת הודעה

בתחתית הדף יש כותרות צבועות בכחול, פותחים את השורה השניה (קישורים) בצד השמאלי של החלון שנפתח כותבים את כתובת האתר שאת רוצה לקשר אליו ובצד הימני את התיאור שלו כפי שכתבת בגוף ההודעה

אורלי תודה איזה אתר מעלף !

יצירות מדהימות ממש, מאוד נהניתי ובקשר לצירוף הקישור- אין צורך לכתוב את שם האתר. מספיק להדביק אותו משורת הכתובת ולעשות העתק

אורלי מקסימה שלי איזה אתר מדהים!

אעביר אותו לכל המכותבים שלי כשהאאוטלוק שלי יהיה מסודר, פשוט מקסים, יפה, ובנוי מיוחד מאוד. שיחקת אותה, אחותי.

תודה אורלי יקרה../images/Emo140.gif שולחים לך ולאורצוק את

אהבתנו ומלייאן
ים. מתרגשים לקראת כיתה א', הוא לא רוצה ב"ס רוצה להישאר בגן
(לצערי כבר זה בילתי אפשרי, נגמרה החממה והחגיגה) או ב"ס הדתי שמבחינתנו זה בילתי אפשרי רחוק, ולחינוך הרגיל לא נותנים הסעה, ובכלל איפה שהוא אמור להיות מקבלים אותו ברצון טוב ובשמחה, והרי לא צריך יותר מיזה. מה שלום אביך? האם הא עדיין באישפוז? שיהיה לכם אחלה יום אוהבת
מימי.

אז לא הבנתי. לאיזו מסגרת בסוף נריה ילך?

אבא שלי אמור להשתחרר הביתה בסוף החודש. עם עובד זר צמוד, ועם בלון חמצן צמוד. ועם כל המגבלות ממשיכים הלאה ומקווים לטוב.

יהיו מעט אולי 3-4 כי נריה בן הבוגרים היה,

כך שרוב הילדים נשארים לעוד שנה גן, וחצי מהילדים ממשיכים בממלכתי דתי. בהרשמה, אמרו לי לרשום 2 ילדים מהגן שאני רוצה שילמד איתם רשמתי ובקשתי עוד ילד שהוא בן דוד שלו, מגן אחר אבל גם עולה לכיתה א' והסכימו. מקווה מאוד שבע"ה יצליח לנו, זה שמקבלים אותו בזרועות פתוחות, והרבה נכונות לעזור מקל עליי מאוד. וברור שמתרגשים, אחותי כבר קנתה לו את כל הציוד לב"ס ואל תשאלי כמה מלחמות היו בשביל לקנות לו כל העולם רצה לקנות. הרי הראשון לספטמבר הוא גם היום הולדת שלו.

למעלה