קיבלתי מכתבבבבב

rainbow n

New member
קיבלתי מכתבבבבב

אולי תעזרו להסביר לי מה הוא אומר בתכלס טא טא טא טאםםם : הנדון- בקשת התנדבות 1. בימים אלו הועברה בקשת התנדבותך למשרדנו במנהל הגיוס. 2.תיקך מועבר לגורם הרפואי המוסמך לדון בבקשתך, במידה ויאשר הנ"ל את המשך הליכי ההתנדבות,תזומן במהלך התקופה הקרובה לוועדת מתנדבים,בה תידון בקשתך. 3.אנא דאג מסמכים רפואיים עדכניים.. בלה בלה בלה 4. בכל עניין ניתן לפנות בלה בלה בלה 5. אני מאחלת לך בהצלחה (חחח
) קיצר מה זה אומר???
סליחה שאני מציקה קצת

מתנדבת19

New member
פירוש המכתב../images/Emo132.gif

אוקיי, את שלחת בקשה להתנדבות נכון? יפה! הם דנו בתיק שלך בוועדה רפואית, והחליטו להעביר אותו לרופא שידון במקרה הרפואי הספציפי שלך ויחליט אם את כשירה להתנדב, ואז למעשה את מתחילה את כל התהליך לקבלת התפקיד הנכסף, וזה אומר שהתיק יעבור לוועדת המתנדבים, שפ יושבים איזה 3 קצינים אם אני לא טועה, והם ידברו אתך קצת על הבעיה שלך,איך היא משפיעה עלייך בחיי היום יום, יציגו לך כמה תאריכים של גיוסי מתנדבים מהם תבחרי אחד, ותרשמי 3 עדיפויות לתפקידים, אליהם בוודאי תקבלי זימונים לפני הגיוס. את צריכה להביא את כל המסמכים הרפואיים שיש לך, גם בהם הם ידונו אחר כך, ורק אחרי שישלחו לך מכתב כזה, שאומר: 1. בהמשך למסמכים הרפואיים שהעברת לחתום מטה 2. המסמך הרפואי שדן בבקשתך להתגייס כמתנדבת לשרות ביטחון החליט לאשרה, לתקופה של 24 חודשים
3. תגויסי במהלך גיוס מתנדבים בתאריך-(התאריך שבחרת ) כבקשתך
4. צו גיוס יישלח אלייך סמוך למועד גיוסך (אליי בינתיים התקשרו להודיע לי שאני צריכה להיות בלשכ"ג ב30 לחודש בשעה 7 וחצי ...
5 מאחלת לך הצלחה בשרותך בצבאי.. רק אז, תדעי שאת כשירה באמתתת במאה אחוז להתנדב, עברת את כל המכשולים, הבירוקרטיה והעצבים של השנה האחרונה ניגמרו ואת בדרכך להיות חיילת מן המניין.. זהו, מקווה שעזרתי ובהצלחה

rainbow n

New member
תודההה לך ../images/Emo66.gif !!!

השאלה היא... כמה זמן יקח עד שיזמנו אותי לועדת מתנדבים? כתוב במכתב "בתקופה הקרובה"... הקטע שבצבא זה גם יכול להיות עכשיו שנה (?!) בפעם האחרונה ששאלתי ענו לי פה כמה אנשים שעברה חצי שנה ויותר עד שהם זומנו לוועדה... חצי שנה מאז שהם קיבלו מכתב כמו שלי שהתיק עבר לרופא? או חצי שנה מההתחלה התחלה? אני חתמתי התנדבות לפני 4 חודשים אם זה משנה

מתנדבת19

New member
מממ שנה? אני בספק..

אבל חצי שני יכול מאוד להיות
כל דבר שקשור לצבא לוקח המממון זמן.. תהיי חזקה

rainbow n

New member
חחחח זה מה שעשיתי אתה יודע...

אבל תודה בכל מקרה :] עכשיו לחכות שוב חצי שנה... איזה עצבים נו טוב... בקטנה העיקר שבסוף אני אהיה מתנדבת

yaeli87

New member
בובי....

בובי א-מ-ן יאשרו אותך!!!...חחחח אני מחזיקה לך אצבעות... וכמובן שגם אומרת גייייייייייייייייייי במיוחד בשבילך...:) מתההה עליייך ליטל בוביס קטנטנה שלי..!!!!.... יאללה בואי נתגייס כבר... חחחחחחחח
לאב יא...ביגבובי...

למעלה