קיבלתי מכתב מבנג'מין מקנזי!!!

קרן666

New member
קיבלתי מכתב מבנג'מין מקנזי!!!

שלחתי לו מכתב לכתובת של הסט צילומים לפני 4 חודשים והוא שלח מכתב חזרה!!! איזה מאמיייייייייייייייי

קרן666

New member
אני יודעעעעת!!!

שלחתי לפני מלא זמן והאמת שלא חשבתי שיכתבו חזרה... הוא כותב שריגש אותו ששלחו לו מכתב ממקום כ"כ רחוק ובאנגלית מושלמת..חח ויש שם חתמיה שלו..הוא כותב שלא יוצא לו לענות על הרבה מכתבי מעריצים אבל כשהוא קרא במכתב על זה שבארץ פשוט מטורפים על הסדרה ועל השחקנים הוא החליט שעל זה הוא חייב לענות כי לא כל יום מקבלים מכתב ממקום כ"כ רחוק..הוא לא חשב שהסדרה היא כזאת להיט כמו בארה"ב.. והוא אמר גם שהוא מקווה שאם תיהיה עוד עונה אז הם יוכלו לבוא לארץ לקדם אותה..מסכן הוא לא יודע על תקריות המורדים..חח אני לא רוצה לחשוב מה ילך בארץ אם השחקנים מהאו.סי יגיעו לכאן..

mikmik000

New member
יואווו איזה חמוד הואאא! ../images/Emo99.gif

איזה כיף לךךך! מה הכתובת של האולפנים?

קרן666

New member
הכתובת של האולפנים...

Benjamin McKenzie c/o The "O.C." FOX Broadcasting Co. P.O. Box 900 Beverly Hills, CA 90213

קרן666

New member
WELCOME

ותכתבי לו. אני לא יודעת אם הוא יענה אבל מה שבטוח הוא יקרא וזה הכי חשוב...

Aviad1987

New member
אני מאמין שהוא לא יודע מי אלה

'המורדים'. בכל מקרה אני מאוד מקווה שיצא להם לבוא לארץ לקדם את העונה
זה יהיה מטורף.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif דייי איזה כיף לך !!!!!!!!

ווואי אני מתה על בנג'מין מקנזי הכוסון הזה... איזה חמוד שהוא שלח לך מכתב, גם יופי וגם אופי !!! איזה מושלמות

קרן666

New member
כן הוא יצא מאמי...

הוא כתב מכתב קצר כזה אבל מרגש כי מרגישים שהוא מדבר מהלב ושהוא באמת מתרגש מהעובדה שאוהבים את הסדרה בקצה השני של העולם... במיוחד בגלל העובדה שזה התפקיד הראשון שלא ויצא לו לשחק בסדרה שכ"כ מצליחה ועם שחקנים כ"כ גדולים כמו פיטר גלאגר, ואנשים מנוסים כמו מישה ושאר השחקנים..אז הוא היה פשוט המום מעצם העובדה שמישהו טרח לכתוב מכתב ולשלוח לו...ועוד מישראל...שזה כ"כ רחוק

dbdfu

New member
תעלי את המכתב גאד דאם איט

פשוט מאוד..תצלמי אותו או שתסרקי אותו.....פליז....

למעלה