קיבלתי משימה מהעבודה להכין עוגה

קיבלתי משימה מהעבודה להכין עוגה

לרגל מכירה גדולה שיש לנו, שמבקרה גם יוצאת ביום ההולדת שלנו (ומכיוון שלפי הנוהג אצלנו מביאים עוגה ליום ההולדת - העוגה למכירה "נפלה" עלי). הקטע הוא שאני צריכה להכין עוגה עם מסוק בלאק-הוק. לפסל אני לא יודעת ברמה כזו שתאפשר להבין שזה המסוק הזה (או בכלל שזה מסוק), אז חשבתי לצייר. אבל המסוק כשמו כן הוא - שחור!!! איך אני אצייר שיראו את הצורה? רעיונות? דרך אגב, יש לי צבעי מאכל רק באבקה ואין באזור שלי מקום שמוכר ג'ל (אני מבאר-שבע)

אז אולי דווקא ללכת לכוון של מסוק

מצוייר מדליק, או קריקטורה של מסוק? יש בקישורים של הפורום הכתום אתרים לחיפוש של תמונות תנסי לחפש ציור לצביעה של ילדים של מסוק, יקל עליך מאד את העבודה. ובקשר לצבעים מסוק לא חייב להיות שחור הוא יכול להיות כחול, צהוב, כתום
.....

הבעייה היא שזה חייב להיות בלאק-הוק

כי גם הלקוח בא למכירה הזו. יש לי תמונות של המסוק רק בקוי מתאר. הבעייה עכשיו זה הצבע

net the jet

New member
תעברי על קווי המתאר עם טוש שחור

או מכחול מס' 0 וזהו. אל תמלאי, תשאירי אותו כמו שרטוט בלבד.

נתת לי רעיון. אני אצייר ממש שרטוט

עם מבט פנים, על ואיזומטרייה (שזה מעין תלת מייד עם קווי מתאר). כל מה שנשאר לי זה למצוא תבנית בגודל של דף A3.

net the jet

New member
../images/Emo8.gif אני יודעת מה זה איזומטריה......

ולמה את צריכה תבנית כזו ? אני הייתי הולכת על עגולה 26, ואם צריך, מקטינה את השרטוט...או, שאת יכולה לשרטט על חתיכת בצק מרודד, לחתוך טיפה מעבר לקווי המתאר, ליבש טוב טוב יום יומיים ואז להעביר על העוגה העגולה, כשחלק מהמסוק בולט מעבר קו העוגה ( מקוה שהבנת.. )

net the jet

New member
מה זה רגילה ? 26 ? 28 ? עוגה בקוטר

28 היא נאד גדולה...אם היא גם גבוהה אז חותכים משולשים יותר קטנים. לדעתי משום מה עוגות עגולות יותר חגיגיות..אבל זה סוג של שריטה שלי..

minamer

New member
יש תבנית חד פעמית גדולה

אני לא יודעת אם זה בגודל A3, אבל היא גדולה ומספיקה אפילו ליותר מ-30 אנשים. אני משתמשת בתבנית כזו כדי לאפות עוגות לכיתה.

net the jet

New member
מכירה אותה. אני אישית לא אוהבת

לאפות למטרת ציפוי בבצק סוכר בתבניות החד פעמיות כי הן לא הכי חזקות, אז הסיכוי שהעוגה תצא עקומה גדול יותר, וגם הדפנות לא עוליפ כלפי מעלה ישר, מה שפחות יפה בעיני... בכל מקרה, בגדול זה לא תהיה לך בעיה עם המסוק.

אני חושבת שאני אנסה את הרעיון שלך

ואאפה בתבנית עגולה 26 או בתבנית 28 (אם אמצא אותה בין הדברים
) ואעשה את הציור קצת יותר גדול, ככה שהרוטור יצא מחוץ לעוגה. זה יתן לזה קצת תלת-מימדיות

Netel

New member
מחכה כבר לתמונות

רק היום יצא לי להכנס לפה,המון עבודה,וקראתי את ההתכתבות שלכן בענין רב מחכה לראות מה תעשי. בהצלחה

אחרי הרבה הבטחות והרבה דיבורים

אז הכנתי את "עוגת ההליקופטר" שלי. בסוף החלטתי לפסל את המסוק במקום לצייר אותו. הזנב קצת קורס מהמשקל. ניסיתי לחזק אותו עם ספגטי (כי אני לא מצליחה להשיג CMC בבאר-שבע). הפסים האדומים מסתירים כמה סדקים, אבל נוצרו עוד. מצד שני - החלק החשוב במסוק - החלק שאנחנו מוכרים נראה יפה ובולט (ועוד קישטתי אותו בנקודות כחולות. יש המון סדקים, אבל לא עבדתי עם הרבה קורנפלור ולשתי המון. אני מניחה שזה בגלל המשקל... בכל מקרה אני מאוד גאה בעצמי. (ולא אכפת לי מה יגידו הציניים בעבודה)

למעלה