קיבלתי משימה...

Caeser

New member
קיבלתי משימה...../images/Emo66.gif

מכמה חברים שלי. סוף סוף הם השתכנעו לראות מה זאת הסדרה הזאת שאני כל הזמן מדבר עליה, אז בשבוע הבא אני צריך להראות להם 2 מהפרקים הכי יפים של זינה. עכשיו, אני לא רוצה להראות להם פרקים מסובכים כי אין להם מושג בסיסי על הסדרה חוץ מזה שיש איזה אישה שקוראים לה זינה והיא בועטת כל הזמן ברעים ויש לה חברה שהם חושבים שקוראים לה צ´אקראם. (...) אוקי, אז אם למישהו יש המלצות על איזה פרקים להראות להם, אני אשמח לשמוע.

כמה פרקים טובים להראות

למצטרפים חדשים הם: במקום הראשון THE PRICE: כי זה גם הרבה אקשן, טקטיקה, אויב אקזוטי, גם יש הצצה על זינה המפקדת, זה מראה יפה יפה את מערכת היחסים בין זינה לגבריאל - גם האהבה וגם השוני הגדול בגישות ביניהן, וגם כיצד הן משפיעות זו על זו ובעיקר גבריאל על זינה. זה גם מראה את הקונפליקט הגדול של זינה עם הצד האפל שלה. בקיצור, זה נותן על קצה המזלג הרבה ממה שהסדרה עוסקת בו, בלי שיהיה צורך בהרבה ידע קודם על הסדרה, כמו שחייבים שיהיה בעונות 5 ו-6. במקום השני תיקו בין שתי הקומדיות החביבות עלי BEEN THERE DONE THAT ו-FINS, FEMMES AND GEMS - שתיהן מהוות מבוא טוב לחוש ההומור המיוחד של הסדרה. BEEN THERE DONE THAT הוא הפרק הראשון שהראתי לאחי ולאבא שלי, והם נאלצו להודות שהסדרה הפתיעה אותם. במקום השלישי PAST IMPERFECT: כי זה מראה באופן יפה את היחסים של ההווה עם העבר, ואיך זינה היתה בעבר, ויש שם את בוריאס, סולן ואלטי, והאספקט של הטקטיקה והאקשן שם הוא נפלא, כל העניין שזינה צריכה להבין איך להילחם במישהו שפועל כמוה הוא גאוני בעיניי. החסרון הוא שאם אתה אוהב את גבריאל, אז יש פחות דגש עליה. במקום הרביעי ORPHAN OF WAR - פשוט כי זה פרק שאני מאד אוהבת והוא מראה צד אחר ומפתיע של זינה. טוב במיוחד לאנשים שחושבים שהיא איזו "רובוטית" שמרביצה ונלחמת. זה מראה באופן מדהים את הצד האנושי שלה ושוב, מבוא טוב לעבר שלה. תודיע לי מה החלטת בסוף, כי אני מסוקרנת.

Past Imperfect זה לא מתאים

כי לאנשים שלא מכירים את הסדרה יהיה קשה להתפס לפוליטיקה והיחסים שיש שם. כדאי להתחיל עם משהו כמו שאמרת, The Price, קומדיה, וגם איזה פרק חביב מהעונה השלישית כמו King Con או משהו בסגנון הזה.

למעלה