אחרי שאתמול חתכתי 3 פרוסות ושמתי במחבת....ממ....זה לא יצא משהו איך אפשר לעשות סטייק טוב על הגז? יש לי רק מחבתות טפלון צלי או משהו לא ממש בא לי רוצה סטייק כזה טוב של מסעדות טעים עסיסי וקצת מדמם... יש רעיונות ? טלי
איך הכנת את הסטייקים? אולי משהו בתהליך הכנה לא היה מוצלח? אמנם עדיף להשתמש במחבת כבדה, רצוי יצורקה, או בפלטת צלייה ייעודית, אבל מנסיון, גם מחבת טפלון יכול להוציא סטייקים לא רעים.
ועיף אפילו אחת כבדה מברזל יצוק. אני מכין כמעט בכל שישי או שבת אנטריקוט במחבת ויוצא נהדר. כמובן שגם תלוי אם הנתח הוא בשר איכותי כי זה גם משפיע על התוצאות. אפשר גם לחתוך לרצועות ולהקפיץ במחבת טפלון בתוספת של נודלס או אורז מבושלים עם איזה תיבול שאוהבים.