קיבלתי סוף סוף את המשלוח...

קיבלתי סוף סוף את המשלוח... ../images/Emo19.gif

...וסתם התחשק לי לחלוק אותו עם באי הפורום: Captain America #4 Dark Knight Strikes Again #3 Futurama Simpsons Special Crossover Crisis #1 New X-Men #130 Soldier X #1,2 Thor #52,53 Uncanny X-Men #410,411 Wolverine #179,180 X-Men Unlimited #37 X-Statix #1,2 אה וגם פוסטר מגניב של Transformers שחברה שלי קנתה לי... כל כך חיכיתי לזה שפשוט סיימתי לקרוא את הכל באיזה שלוש שעות. הייתי אף מחווה את דעתי עליהם אבל אין לי כח.

ויאגרה

New member
גם אני...

קיבלתי את Agent X מס´ 1,2 ואת X-Statix מס´ 1,2. חוץ מזה, קיבלתי גם את החוברת הרביעית של קפטן אמריקה, אבל בטעות (ביטלתי את המנוי, והם בכל זאת שלחו את זה). חוץ מזה, קיבלתי גם: Black Panther מס´ 48. Iron Man מס´ 58. Avengers מס´ 56 ו- 57. הייתי אמור גם לקבל איזושהי חוברת של Captain Marvel, אבל זה לא הגיע הפעם. חוץ מזה, אני חושב אם להזמין את המיני סידרה Truth של מארוול, על הקפטן אמריקה הראשון (שהיה שחור), בעיקר כי יש לי תחושה שזה יהיה ה-Origin של השנה הבאה. בנוסף לזה, גם הזמנת המיני סידרה JLA/Avengers בתכנון, ברגע שיהיה ניתן להזמין (התחילו לדבר על זה די הרבה באוונג´רז, אז אני משער שזה קרוב מתמיד).

shikuz

New member
אני באייקון אבל גם אני קיבלתי

זה אפיג´י (זה שאמור להיות בכחול) וגם אני קיבלתי את המשלוח : GL 153 וFLASH 188 ו189

Silver Surfer

New member
אני הזמנתי את truth

זה בהחלט עומד להיות כמו אוריג´ן, אני מחכה לראות איך זה...

al-x

New member
אתה יכול בבקשה לספר לי מה יש ב....

Agent X #2 ? את הראשון קניתי במחסן של עולם הקומיקס (כיף חיים, אני חוצה את הכביש ואני לידם, הדברים הקטנים שגורמים לי להיות מאושר שאני בת-ימי
), ממש נהנתי. מה יש בגיליון השני?

ויאגרה

New member
לא יצא לי לקרוא, עדיין...

אבל אלכס (Agent X) ו-OutLaw (הבלונדינית שלבושה כמו בוקרת) יוצאים למשימה שמטרתה היא להביא למעסיקים המסתוריים את האקדחים של הפאנישר. גם TaskMaster (דמות מאוד ישנה שעברה שדרוג רציני וניראת טוב מתמיד) מעורב איכשהו בעיניין.

al-x

New member
נשמע מעניין >>>

TaskMaster הוא זה שאימן את אלכס (אחלה שם נתנו לו, השם המועדף עליי משום מה
), לא? מה הכוחות של TaskMaster ? אשמח (ואני לא היחיד כנראה) אם אחרי שתקרא את הגיליון השני תעשה לנו בפורום ספוילר קטן ותספר בהרחבה (אם יש לך כח) על מה שהולך שם
תודה.

alro

New member
גם אני קיבלתי

וכרגיל הוא על טהרת הX ניו אקס מן 130 (סיום צולע לסיפור דיי עלוב) uncanny 410-411 שגם מתחיל לתפוס צורה מבחינת עלילה וגם סיפורים אקסטרים 17 שכרגיל מצויין הסיום למיני של אקס פקטור (למה הם מיחזרו את השם?) והגיוסים לwepon x שרק גורמים לחכות לדבר האמיתי חוץ מזה (בשביל להתלהב) קיבלתי גם את החבילה ממיל-היי שכללה בתוכה את X-Men 25 חצי מטרה הושגה!

New X-Men #130...

אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי החוברת הזו... גרנט מוריסון כותב סיפורי אקס-מן כ"כ איכותיים, פשוט לא יאמן... אני בתור קורא יחסית ותיק של הרבה חוברות אקס-מן מהשנים האחרונות כמו גם ישנות יותר יכול לומר שזו פשוט עליית מדרגה. והאומנות פשוט ואוו! אני לא יודע אם זה הצביעה או זה שהתרגלתי לאיגור קורדיי או שהוא פשוט השתפר פלאים מאז הפעם הראשונה שנתקלתי בעבודה שלו בCable לפני איזה חצי שנה אבל ממש נהניתי מהסיום לסיפור הזה. עוד פעם, יכול להיות שזה עניין של טעם... מה חשבת על שאר הגליונות של מוריסון, שייור, קוויטלי, קורדיי ושות´?

alro

New member
יש לי רגשות מעורבים בנושא

מצד אחד הרעיונות של מוריסון רוב הזמן מעולים. אבל היה לי קשה להתרגל לשינויים הדרסטים. הוא יותר מדי מנסה לשנות במקום ליצור מחדש. כמו השינויי של ביסט או איך שאנשים ירדו על הכינויים שלהם (הם בחרו אותם לעצמם והם אומרים שהם טיפשיים?) או על התלבושות (מי הולך עם בגד 25 שנה ואומר שהוא שונא אותו אחר כך?) באנקאני וולברין נתן הסבר הרבה יותר משכנע לסיבה שהוא החליף תלבושת. חוץ מזה הסיפור המופלץ על המספרים של הנשק יאני נשק 10 נשק 13. בואו נבטל את כל ההיסטוריה של האקס מן ונגמור סיפור. הבן אדם חושב שזה שיש לו שם של כותב הוא יכול לעשות מה שבא לו (ועוד עם תמיכה מהעורך - לדוגמא החזרה של unus) ולעומתו אנשים כמו קלרמונט שעד היום לא אכזב אותי באקסטרים עם מספר חוברות זהה לדעתי לשניהם מנסים לשרוד עם החוקים המטומטמים של העורך החדש (איפה הריבועים של הערות עורך?, ממתי מישהו באמת מת בקומיקס? ומי נותן לכותב להרוג דמות אהובה (פחות או יותר) ואז להגיד לא שהוא לא יכל להחזיר אותה לחיים-כשכבר היה רעיון לאיך לעשות את זה) את קורדי לא ממש אהבתי (ג´ין נראית בגיל של אקסוויר), קוויטלי מצייר הכל מצויין, כולל רקע, חוץ מהפרצופים שנראים כאילו עבר עליהם מכבש. הכי אהבתי מההרצה של ניו אקס מן את ואן שייור, הכי מציאותי והכי נכון לדעתי (לעומת קורדי שנראה כאילו הוא מנסה ליצור משהו דיי מופשט וחסר פרטים)

ויאגרה

New member
יצא לך לקרוא...

את חוברות מס´ 162-166 (אם אני לא טועה, ורוב הסיכויים שאני כן) של וולוורין ואת DeadPool:Agent Of Weapon X, (שניכתבו ע"י פרנק טיירי מי שיכתוב את הסידרה Weapon X ושהשני ביניהם צוייר ע"י ג´ורג´ס ג´ינטי או משהו כזה - מי שיצייר את Weapon X)? מסופר שם הכל על The Director, על הסוכן ג´ונסון ועל איך הכל התחיל ולמה.

alro

New member
לא ממש

קראתי רק את מה שקיבלתי וזה עושה רושם טוב חבורה שהולכת נגד הזרם (כלומר רעה), ונראה כאילו יהיו קטעים משעשעים אהבתי את מה שעשו לmarrow אבל גם שנאתי את מה שעשו לwild child אגב איך האומנות שלו? (הצייר )

ויאגרה

New member
בדדפול...

הוא לא ממש ניראה כמישהו שהתאמץ בציורים, וזה ניראה בהתאם - קו חלש ועגול. גם הצבעים והסגנון הכאילו-קארטוני שבו הוא הישתמש (כניראה כדי להתאים לאופי של הדמות) לא ממש מצאו חן בעיניי. אני חושב שבסידרה החדשה הוא התאמץ יותר, ועדות לכך ניתן לראות בציורים שראיתי של החוברת (כבר לא זוכר איפה, מצטער...). לסיכום, הוא טוב, אבל יש טובים יותר. חוץ מזה, הרעיון של "לא ללכת עם הזרם" הוא אומנם מעניין, אבל לא הכי מקורי בעולם - גם הט´אנדרבולט והדיפנדרס הולכים "נגד הזרם". בכל זאת, אני בטוח שטיירי יעשה עבודה טובה...הוא כותב מעניין שאוהב לטבל את הסיפורים שלו בהרבה אקשן (וחוץ מזה, הוא גם יודע להיות מצחיק).

alro

New member
התכוונתי מתוך האקס מן

בין כל החבורות של המוטציות קשה היום למצוא חבורה שלא עושה טוב גם בעבר לא ממש התמקדו בחבורות כאלו וסדרה משלהן בגלל זה הרעיון הוא דיי חדשני

alro

New member
גם אני קיבלתי

וכרגיל הוא על טהרת הX ניו אקס מן 130 (סיום צולע לסיפור דיי עלוב) uncanny 410-411 שגם מתחיל לתפוס צורה מבחינת עלילה וגם סיפורים אקסטרים 17 שכרגיל מצויין הסיום למיני של אקס פקטור (למה הם מיחזרו את השם?) והגיוסים לwepon x שרק גורמים לחכות לדבר האמיתי חוץ מזה (בשביל להתלהב) קיבלתי גם את החבילה ממיל-היי שכללה בתוכה את X-Men 25 חצי מטרה הושגה!

למעלה