קיבלתי סופסוף את הH10 שלי! כחול ויפה. כיף לי.
י יאיר B New member 21/9/05 #4 קודם תטעין 12 שעות רצוף. אחר כך תתקין את התוכנה שבאה עם הנגן (איריבר+). אחר כך תחבר למחשב.
S SnipeR3 New member 21/9/05 #5 הטענה ראשונית אפשר להטעין דרך הusb? המטען שלי לא מתאים לשקעים בארץ (נקנה בארה"ב)
S stardust19 New member 21/9/05 #7 ניתן להטעין דרך ה USB אבל זה יקח לך כפליים זמן מאשר הטענה דרך רשת החשמל.
S SnipeR3 New member 21/9/05 #8 אז כאילו להטעין 24 שעות? בפעם הראשונה? ואגב, המתאם הזה שמוכרים בטמבור שמתלבש על התקע של ארה"ב כדי שיתאים לשקעי ארצנו יועיל לי? אין בעיה של מתחים שונים?
אז כאילו להטעין 24 שעות? בפעם הראשונה? ואגב, המתאם הזה שמוכרים בטמבור שמתלבש על התקע של ארה"ב כדי שיתאים לשקעי ארצנו יועיל לי? אין בעיה של מתחים שונים?
S SnipeR3 New member 21/9/05 #6 הטענה ראשונית אפשר להטעין דרך הusb? המטען שלי לא מתאים לשקעים בארץ (נקנה בארה"ב)
W weird dust New member 21/9/05 #10 מומלץ שקע חשמל בו המתח יותר חזק ויציב. בעיקרון ניתן לקנות מתאם בכמה שקלים. ורוב המטענים תומכים גם במתח ישראלי (מומלץ לבדוק על השנאי).
מומלץ שקע חשמל בו המתח יותר חזק ויציב. בעיקרון ניתן לקנות מתאם בכמה שקלים. ורוב המטענים תומכים גם במתח ישראלי (מומלץ לבדוק על השנאי).
S SnipeR3 New member 21/9/05 #11 לא הבנתי. איך אני יודע איזה שקע יציב יותר? ולמה שיהיה שקע עם מתח חזק יותר? תודה.
W weird dust New member 21/9/05 #12 השקע הרגיל של החשמל יציב יותר זאת עובדה, אין לה כמעט נפילות או כל מיני כאלו. המתח בשקע בבית הוא 220 המתח במחשב מקסימום 5 (לדעתי זה 3 אבל אני לא בטוח). (גם זאת עובדה).
השקע הרגיל של החשמל יציב יותר זאת עובדה, אין לה כמעט נפילות או כל מיני כאלו. המתח בשקע בבית הוא 220 המתח במחשב מקסימום 5 (לדעתי זה 3 אבל אני לא בטוח). (גם זאת עובדה).
G gt-master New member 21/9/05 #13 זה אותו הדבר>> גם בשקע בקיר אתה מקבל 5V כי זה עובר שנאי ולא,זה ממש לא יציב אלה השנאי כולל מייצב. אני מטעין איפוד דרך USB וזה לקח בדיוק אותו זמן כמו מהקיר. במצב שמחוברים הרבה רכיבים צורכי מתח ל USB מומלץ לחבר HUB שכולל שנאי.
זה אותו הדבר>> גם בשקע בקיר אתה מקבל 5V כי זה עובר שנאי ולא,זה ממש לא יציב אלה השנאי כולל מייצב. אני מטעין איפוד דרך USB וזה לקח בדיוק אותו זמן כמו מהקיר. במצב שמחוברים הרבה רכיבים צורכי מתח ל USB מומלץ לחבר HUB שכולל שנאי.
W weird dust New member 21/9/05 #14 אני די אמרתי מה שאתה אומר השנאי כולל מייצב אז הוא יותר יציב בסיכומו של עיניין לא? אני לא כתבתי שיש הבדלי זמן רק שמומלץ דרך הקיר. ועם הסוף אני גם מסכים.
אני די אמרתי מה שאתה אומר השנאי כולל מייצב אז הוא יותר יציב בסיכומו של עיניין לא? אני לא כתבתי שיש הבדלי זמן רק שמומלץ דרך הקיר. ועם הסוף אני גם מסכים.
G gt-master New member 21/9/05 #15 לא כל שנאי כולל מיצב. מייצב מייקר את השנאי אז אני לא בטוח שיש כזה בשנאים המסופקים. אפשר לבדוק עם מד מתח ולראות אם יש תנודות.
לא כל שנאי כולל מיצב. מייצב מייקר את השנאי אז אני לא בטוח שיש כזה בשנאים המסופקים. אפשר לבדוק עם מד מתח ולראות אם יש תנודות.
W weird dust New member 21/9/05 #16 החברות הטובות כן משקיעות בזה היום יש מלחמה קשה וככל שאפל מורידה ת המוצרים הנילווין שאר החברות בונות על זה.
החברות הטובות כן משקיעות בזה היום יש מלחמה קשה וככל שאפל מורידה ת המוצרים הנילווין שאר החברות בונות על זה.