קיבלתי סורק חדש!!!! אז הנה תמונה שציירתי, וכנראה אני אצייר אותה על הקיר...
G g a n d i New member 25/3/03 #1 קיבלתי סורק חדש!!!! אז הנה תמונה שציירתי, וכנראה אני אצייר אותה על הקיר...
G g a n d i New member 25/3/03 #6 זה לא ציור ברמה הכי גבוה, עם כל ההערכה העצמית שלי... הציור הזה באמת איכותי!!
G g a n d i New member 25/3/03 #8 נראה לך?? בשביל לצייר ברמה הזאת צריכים כבר ללמוד את הטכניקה...זה לא דבר שבא בטבעיות...
ח חתול תעלול חוזר New member 26/3/03 #9 חבר שלי עמרי אח של הגר מצייר דיוקנים בצורה מדהימה... ועד כיתה יב הוא לא ידע שהוא יודע לצייר...
G g a n d i New member 26/3/03 #10 אני חולה על זה... יש אנשים שהיכולת ציור שלהם פשוט מדהימה, תמיד כייף לראות ציורים של אנשים תעלה ציורים שלו...
אני חולה על זה... יש אנשים שהיכולת ציור שלהם פשוט מדהימה, תמיד כייף לראות ציורים של אנשים תעלה ציורים שלו...
ח חתול תעלול חוזר New member 26/3/03 #11 אין לי והוא בצבא... תורידי את הקטע שהקלטתי...תגידי מה את חושבת...לא לקטול אותי...
G g a n d i New member 26/3/03 #12 אני לקטול?? גם אם זה יהיה קקה אני יגיד לך שזה טוב... סתם סתם- אני תמיד אומרת את האמת אבל לא שומעים כלום...
אני לקטול?? גם אם זה יהיה קקה אני יגיד לך שזה טוב... סתם סתם- אני תמיד אומרת את האמת אבל לא שומעים כלום...
D dj eran beat New member 26/3/03 #15 התמונה של גנדי שיואויייייייייווו איזה תמונה מדליקה!!! אחותי או שמא זה אחי - אחלה כישרון!!!!!!!!! ואם כבר את/ה מצייר/ת את זה על הקיר שלך למה שלא תעבור-תעברי גם אליי לקיר שלי.... יהיה מצחיק נצייר... חח סתם לא באמת אחלה תמונה!
התמונה של גנדי שיואויייייייייווו איזה תמונה מדליקה!!! אחותי או שמא זה אחי - אחלה כישרון!!!!!!!!! ואם כבר את/ה מצייר/ת את זה על הקיר שלך למה שלא תעבור-תעברי גם אליי לקיר שלי.... יהיה מצחיק נצייר... חח סתם לא באמת אחלה תמונה!