../images/Emo41.gif והרי הגענו עד הלום ../images/Emo13.gif
אני בפורום הזה כבר משהו כמו 8 שנים... תמיד
חששנו שהיום הזה אולי יגיע מתישהו, ועכשיו תפוז אולי כופים את זה עלינו. כבר שנים שהפורום לא ברמת פעילות כפי שהייתה בימיו הראשונים, אבל בכל זאת שרד והמשיך הלאה, ויש כאן גרעין של אנשים שהחזיק מעמד on and off מהימים הראשונים ועד היום. אז אני רוצה לשבור כיוון ודווקא לחגוג את כל מה שעברנו בפורום הזה מזה כמעט עשור שלם. הדיונים, ההתבדחויות, ההתנצחויות, ההיכרויות, החברויות, המפגשים, צ'טים הזויים ומה לא. בהזדמנות זו אני רוצה לומר לכל מי שהכרתי כאן : תודה על שנים מעניינות ומגוונות
באופן וירטואלי אך מוחשי למדי, הייתם שותפים לחוויות רבות שעברתי מאז שנת 2002 ועד היום. שלא לדבר על אלו שהפכו לחברים גם בעולם ש"בחוץ." תודה לכולם! קפאלה! Live long and prosper! May the Prophets be with you !
ועכשיו משסיימנו את הפרק הזה, אולי באמת נוכל להמשיך הלאה בפורמט אחר? כל זאת בהנחה שאין סיכוי לשמר את הפורום הזה בכל זאת? אני אישית בעד קומונה בתפוז. זה קרוב, זה נראה דומה. זה פחות או יותר אותו הדבר, רק בשם אחר. אמנם קצת פחות פומבי, אבל בינינו, גם ככה זה לא שאי פעם היינו לב ההתעניינות וההתרחשויות בפורטל תפוז. וכל עוד אין סדרה חדשה ומצליחה, לא צפוי שטף של חובבים חדשים, ואם תהיה יום אחד, אולי אפשר יהיה לפתוח את הפורום מחדש עם דם חדש. אז אני בעד קומונה קטנה ופרטית, בלי לחץ לשחרר הודעה כל יומיים. מקום שנדע שנוכל לחזור אליו ולהודיע הודעות ולדסקס דברים שעולים לנו פתאום לראש, ולראות ניקים מוכרים וחובבי טרק. במילים אחרות, אותו הדבר שהיה לנו כאן בשנים האחרונות, רק תחת הקטגוריה "קומונה" ולא "פורום". מישהו מרים את הכפפה? ניב?