קיבלתי עכשיו פד לעכבר של סטר טרק

jerri

New member
קיבלתי עכשיו פד לעכבר של סטר טרק

(בצורת קום באדג´) מה שמוביל אותי לשאלה הבלתי נמענעת - איזה מרצ´נדייזינג של סטר טרק יש לכם? (אני אלך לספור בינתיים, ואני אחזור עם תשובה)

SaxonK

New member
יש לי רק

חוברת שיצאה לכבוד תחילת הסדרה וויאג´ר. כבר אז (לפני 9 שנים, לפני שהסדרה שודרה בארץ) היה לי ברור שברגע שהסדרה תגיע לישראל, אני אוהב את קתרין.

jerri

New member
אחרי ספירת מלאי אינטסיבית-

דגם של המעברות גלילאו (כולל 2 דמויות של רייקר וטרוי
כשטרוי עם החליפת מחשוף הסגולה) דגם של האנטרפרייז האינציקפלופדיה - מהדורה ראשונה הקומפניון לTNG 2 ספרים עם אפיזוד גייד ל4 הסדרות הספר של DS9 המדריך הטכני (שעמום טוטאלי ואינסופי) כל הגליונות של VOYAGER מגזין חלק ניכר מגליונות המגזין של DS9 ושל הCOMMUNICATOR המגזין של GENERATIONS (סרט זוועה) ובDVD יש לי את סטאר טרק 6 ו5 בוידאו את GENERATIONS ואת FIRST CONTACT ואת אינזורקשן ואת 2 העונות הראשונות של VOYAGER על וידאו (קנויות)

SaxonK

New member
שייייש!

אתה מעריץ מושבע! מאיזה גיל התחלת לרכוש את כל זה?

jerri

New member
12-13. אבל בשנים האחרונות נרגעתי

(מה גם שכאבא ואמא כבר לא ממנים אותך זה בעייתי..) והנה נזכרתי שיש לי גם את האינציקלופדיה בדיסק למחשב (עם העובדה המאד מצחיקה שלמרות שהיא מכסה רק את 2 העונות הראשונות של וויאג´ר הם הכניסו את סבן בכל זאת כערך בפני עצמה רק על סמך תמונת יחסי הציבור שהם קיבלו - היא עדיין לא הופיעה בסדרה. חרמנים)

DDN

New member
קומיקסים בעברית.

בזמנו, כשDC הוציאו את הקומיקסים של מס"ב, חברה בארץ בשם קווין קומיקס היו מתרגמים אותם. יש לי ארבע חוברות. הדור הישן בלי ספוק.

אין לי כלום.

אפילו את כל הפרקים של הסדרות שיש לי (ויש לי הרבה), הורדתי מהאינטרנט וצרבתי על דיסקים שגם עליהם לא שילמתי.
וזה לא מקמצנות, באמא´שלי... אני פשוט נהנה יותר מהסדרה עצמה מאשר כל זיוני השכל שמסביב.

ולי יש

ספרים. כשבראשם האינציקלופדיה במהדורה החדשה. הביוגרפיה של פטריק מלאי ענק של מגזינים של קומיוניקייטור ועוד כל הדור הבא חוץ משני פרקים. רוב חע9 פחות 10-20 פרקים העונות הראשונות של וויאג´ר עד עונה 4 כל פרקי אנטרפרייז זוג מדים אדומים כמה פוסטרים קומיוניקייטור ממתכת- הכי מדליק וזהו ואני אוסף מגיל 14

Esmena

New member
אני שונאת מוצרים נלווים...

ביננו, צריכים להגיד למי שממציא את הדמות הפיקטבית שלי שהעסק נעשה יותר מגוחך , ואולי צריך לסגור ת´בסטה. מה היה יותר צפוי משאני אשנא מוצאים נלווים? ואף על פי כן עליי להודות שיש לי את העיתון של מועדון המעריצים הרישמי (בארה"ב) שיצא כשTNG הסתיימה. ומה יותר צפוי משאני אגיד שאני מאבדת אותו המון, ולא קראתי שם כמעט כלום..אבל זה נכון. ויש כמובן, את מה שאחי זכה בו למחשב ועוד כל מיני דברים שלו, אבל אני לא מחשיבה את זה. (צפוי..) אגב, יכול להיות שאתם רוצים שאחלוק עימכם עוד מהדברים שהיו בדיסק ההוא?בכיף.

Esmena

New member
אני שונאת מוצרים נלווים...

ביננו, צריכים להגיד למי שממציא את הדמות הפיקטבית שלי שהעסק נעשה יותר מגוחך , ואולי צריך לסגור ת´בסטה. מה היה יותר צפוי משאני אשנא מוצאים נלווים? ואף על פי כן עליי להודות שיש לי את העיתון של מועדון המעריצים הרישמי (בארה"ב) שיצא כשTNG הסתיימה. ומה יותר צפוי משאני אגיד שאני מאבדת אותו המון, ולא קראתי שם כמעט כלום..אבל זה נכון. ויש כמובן, את מה שאחי זכה בו למחשב ועוד כל מיני דברים שלו, אבל אני לא מחשיבה את זה. (צפוי..) אגב, יכול להיות שאתם רוצים שאחלוק עימכם עוד מהדברים שהיו בדיסק ההוא?בכיף.

bigbadjoe

New member
לי יש

חוץ מאינסוף ספרים, קומיקסים, בובות במצב של מינט קונדישיין באריזה, פריט אחד. גאולת הכותרת, קומיקס של סטארטרק הישן משנות השישים שמצאתי בחנות ספרים משומשים. קניתי אותו ב- 90 אגורות ובבדיקה האחרונה (לפני 5 שנים) הוא היה שווה 180 דולר (!!!!!!) שלא לדבר על קומיקס עם ההופעה הראשונה של וולברין ששווה 900 דולר

DDN

New member
שכחתי! יש לי גם

את האינציקלופדיה של מס"ב על 4 דיסקים. די אכזבה למען האמת.

גם לי יש כמה דברים נחמדים

קום באג´ מדבר דגם של האנטרפרייז D דיסקים עם פרקים צרובים קובץ של חוברות קומיקס הדור הבא (משעמם לאללה) וחוברת הכרונולוגיה המדהימה, שעבר חודש שלם מהיום שהזמנתי אותה עד שהגיעה בדואר. בחודש הזה הזדקנתי בעשר שנים לפחות. הייתי רוצה לצרף לאוסף את דיאנה טרוי, או אפילו להסתפק באזרי, אך יש לי בעיה עם זוגתי, היא מעדיפה את ז´אן לוק ואין לנו כסף למשלוח כפול.

DDN

New member
אם כבר דיברת על זה

אז לי יש דיסקים עם TNG וDS9 צרובים, יש לי את הסרטים של TNG צרובים, יש לי את המשחקים (מקוריים): BIRTH OF THE FEDERATION, GENERATION, KLINGON, FINAL UNITY ואת המשחק STAR TREK הראשוני (המצוייר של הדור המקורי) אה כן, ואיפהשהו יש לי גם את EGATREK

למעלה