קיבלתי עכשיו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
קיבלתי עכשיו

את הציון האחרון שהיה חסר במקצוע הכי חשוב של השנה . הציון הוא 94 והאמת שדיי התאכזבתי, ציפיתי ליותר גבוה. מעצבן

3ויוי

New member
שירוש ,,,,,,,,,,,

שירי את ממש מוכשרת ומצטיינת הציון נחשב למצויין לדעתי תמשיכי כך,,, יקירתי שלך ויוי.

ilush

New member
השתגעת ?!?!?!

שירי´לה, אובייקטיבית אני יכולה להגיד לך שהציון מצוין (עפ"י כל הקריטריונים, אפילו עפ"י ההגדרות האוניברסיטאיות!) יקירתי, הריני לבשר לך, לצערי, שכמו רבים מאיתנו, גם את לוקה במחלת הפרפקציוניזם- מחלה קשה לכל הדעות.... החדשות הטובות הן שעם הרבה עבודה קשה אפשר קצת לתקן את המעוות (כלומר, את הגישה הנוקשה הזו לחיים...) בכל אופן, מספיק עם הבלה-בלה- כל הכבוד על הציון (המצוין !!!!) שיהיה לך יום טוב, אילנית

ritosh

New member
את לא נורמלית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

שירי סליחה. אני מרשה לעצמי להגיב כך בגלל.. הלואי שלכולם יהיו כאלה ציונים באוניברסיטה! אני מאחלת לדנה שלי שמתחילה ללמוד באוני´ תא´ כאלה ציונים! המשיכי כך! גם אני יודעת לחלק פקודות, אז בשרשור הבא פרצוף מחייך! בפקודה.
ריטה.

ל3

New member
מחלת הפרפקציוניזים

היא קשה אצלי ותודה רבה על העידוד אבל הרגשתי לא תשתנה בעניין הזה. כל ציון שהוא מתחת ל 95 הוא לא שווהה לי מבחינתי .מעניין שזה מתבטא אצלי רק בציונים ולא בתחומים אחרים. ריטה, מה הבת שלך תתחיל למוד? אני מאחלת לה המון בהצלחה ובכלל לכל תלמידי הבית ספר, הסטודנטים ולומדי קורסי ההעשרה שבפורום- אני מאחלת שנת למודים פוריה והמון בהצלחה אוהבת, שירי

רינתבי

New member
שירוש אני גאה!!!!

ציון מעולה. הלוואי עליי,רק התחלתי לכתוב את הסמינר,מצאתי שאלת מחקר אבל תודה על ההצעות.אני מקווה שאת בסדר,רץ עכשיו באיזור וירוס שמתבטא כמו שפעת. היה לי גם לפני שבועיים וחשבתי שאולי זה מהלופוס. אחרי 4 ימים עבר.לקחתי חופשת מחלה לנוח. אבל שווה לבדוק אצל רופא. אז גמרת עם הלימודים?לפחות להשנה?השבוע הזה לא עובר לי,אני נשארת סופשבוע זה בת"א לבד כנראה,שותפה שלי נוסעת לצפון הרחוק,כמה שאני מתגעגעת-לים. do you know that i have´t been there for 2 years.בא לי אנגלית קצת. מאז ששותפה שלי במעונות,הקוריאנית,עזבה אין ליח עם מי לדבר..... טוב have a nice day ,שלך עם הרבה הרבה נשיקות,רינת

ל3

New member
רינתוש´- הנה קצת אנגלית בשבילך

I also can not remmember when was the last time when I went to the sea. The sea is one of my biggest love,however, since I have this " so cald friend Lupus" I haven´t allowed my self to be that expoused to the sun. I start school next week and I really don´t feel ready for that, but what can one do? anyway, if you can, keep me posted on how your seminar paper is going ok? l טוב, מספיק אנגלית להיום

3ויוי

New member
רינת ושירי,,

מציעה לכן ללכת ביחד לים,,,, הימים היתקררו וכמעט ואין שמש בשעות הצהרים. היום היתי -בחוף בוגרשוב -בשעות שיא בצהרים ללא כובע או שימשיה ונשבה רוח נהדרת ואפילו קרירה מעט. שווה לאכול בעיניים את מראה הים עד לקצה גבול הראייה, שווה להנות מאיוושת הגלים הרכים המיתנפצים לרגלינו על החוף, שווה להרגיש את השלווה שמיתפשטת בכל הגוף אפילו בלי מדיטציה , שווה להרגיש את החול הלבן בין אצבעות הידיים ולפזרו לכל עבר, ושווה לשטוף את העיניים בכל הטיפוסים המשונים שניצאים על החוף בשעות כאלה שבני אדם רגילים נימצאים בעבודה.,, בפעם הבאה אביא איתי יומן כתיבה או את בלוק הציור,,אם תהיה פעם באה. שווה לנסות,,, שלכן האוהבת ויוי.

למעלה