קיבלתי צו מילואים לחודש הראשון

maorsh22

New member
קיבלתי צו מילואים לחודש הראשון

של הסמסטר הקרוב, סטודנט שנה ב' BA. אני מרגיש שזאת "מכת מוות" ללימודים שלי, ואני לא חושב שאצליח לעבור את הסמסטר בשלום אם אפסיד את 21 הימים הראשונים בו. הגשתי ולת"ם וקיבלתי תשובה שלילית. התאכזבתי מאוד, כי קיוויתי שיבואו לקראתי. מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להשיג דחיה/הקלות חוץ מולת"ם? תודה רבה, מאור.

Section

New member
פנה לאחרים

לקצינת הקישור או למג"ד.. יש ימי ראיונות בשביל דברים כאלה.

ניר נגר

New member
בנוסף לשיחות עם המג"ד וקצינת הקישור

אתה מוזמן לפנות גם לאוניברסיטה \ מכללה שלך...אני בטוח שהם יבואו לקראתך...בזמן הקרוב אמור להיחתם אמנה בין הסטודנטים לכלל האוניברסיטאות \ מכללות בכל הנוגע למילואים, את המהלך מוביל ח"כ אילן שלגי מוועדת החינוך עם המוסד להשכלה גבוהה... בהצלחה...ואני ממש מבין אותך שכן גם אני הייתי סטודנט , אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה...בדיעבד כל פער ניתן להשלמה...

maorsh22

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת שנתקלתי בקיר בגדוד המילואים שלי, ולא ממש באים לקראתי אפילו בדברים קטנים. אני אעבור את זה.. מן הסתם... אבל חבל שהצבא דואג להוריד לי את המוטיבציה כבר עם הזימון הראשון. מאור.

helius

New member
תצליח גם תצליח

העיקר האמונה, בלעדיה צקסקא לא הייתה אוכלת אותה
אין מה לעשות זה חלק מהעניין. כולנו עושים מילואים וזהמפריע בלימודים. זה קצת מעיק אבל כל מה שצריך לעשות זה למצוא מישהו/מישהי שמסכמים טוב וברור. כשאתה יוצא אפטר לצלם ולהביא למילואים ולנסות ללמוד (אני אישית לא מצליח ללמוד יש לי חברים שהצליחו בעזה תוך כדי חיפוי לימין
) חברים שלי ואני עושים הרבה יותר מ-21 ימים ובמשך השנה, אנחנו לומדים ביולוגיה שזה אחד התארים הכבדים באוניברסיטה ואנחנו לא סופרמנים בכלל, אלא עם ממוצע בסדר גמור. תעשה תמילואים ותהנה מהחיים.

למעלה