קיבלתי צו !!!!!!!!!!!

X Offender

New member
קיבלתי צו !!!!!!!!!!!

ואווו אני מהזה מתרגש ! חחח תסלחו לי , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה שאני מעוניין לחזור לשירות סדיר לאחר שיצאתי מהבצא לפני מספר שנים בעזרת מנהלת הפורום שהפנתה אותי למשתמש שפירסם פה הודעה על חזרתו לשירות בצה"ל , הוא ממש עזר לי והדריך אותי בכל מה שעליי לעשות. אז לאחר ששלחתי פקס לתא מוחזרי שירות , קיבלתי הענות מהירה מהמצופה ! וקיבלתי צו בדואר ל-7 בדצמבר בתל השומר! אני מוכרח להודות שלא ציפתי לקבל תשובה כ"כ מהר, אבל כנראה שזכיתי
רציתי לשאול ולהתייעץ מה עליי לעשות בזמן הראיון ואיך עליי להוציא את המיטב מהראיון הזה בשביל להזיז עניינים לצד הטוב ביותר! אני מבחינתי מחר להתגייס אני ממש רוצה לחזור כבר לצבא!

hillator

New member
לא עברתי ראיון דומה

אבל א. שמחה לשמוע שמתחיל להסתדר. ב. לבטח ישאלו אותך מה היו הגורמים לצאתך מהצבא ולמה היום המצב השתנה, תתכונן לענות על זה ולהסביר להם שמאוד חשוב לך לשרת ואתה חושב שקיום מצבך שונה ולתת דוגמאות לכך. ההיתי יותר מתמקדת באיך אתה יכול להיות במערכת ולתפקד בה היום ופחות נותנת איזה הרצאה על ציוניות כי : * אתה עומד בפני רופא לא בפני איזה שר ביטחון או רמטכ"ל סביר להניח הציונות לא תרשים אותו. * גם אם כן זה לא מה שיגרום להם לאשר אותך ולקחת עליך אחראיות. בברכה ובהצלחה ותמשיך לעדכן הילה

את צודקת במה שהוא צריך להגיד בראיון אבל

לגבי הראיון, הוא לא עם רופא, אלא כנראה עם הקצין\קצינה שאחראים על תא מוחזרי שירות.

למעלה