קיבלתי ציון, מה עושים הלאה?

realizer007

New member
בא לי שיפור אך האם זה אפשרי

האם יש מצב שאם שיפרתי מבלי ללמוד לעם לילמוד מ600 ל658 אני אוכל לשפר עוד ? הרי עכשיו חרשתי וכבר קשה לתאר שאני מסוגל ליותר ומה עליי לעשות כדי לשפר ??? (במבחני הדמה קיבלתי ציונים גבוהים בסביבות ה-690) בגלל זה אני בכלל חושב על לשפר אני מתגייס עכשיו אז אני מניח שנתקעתי עם הציון הזה על הטוב והרע בסופו של דבר כי אחרי צבא אין מצב להוציא יותר ברוב המקרים

realizer007

New member
מכינה ופסיכו ???

היי, אני מניח שאני טיפה מעל הממוצע - פסיכו 660 בגרויות -100 (עם בונוסים) מה עושה אדם כמוני שרוצה להגיע נניח להנדסת חשמל בטכניון או ת"א ? אני לא יודע כלום על מכינה של אחרי צבא, אולי מישהו פה יכול להסביר עליה קצת ? ואיך היא מתחברת לפסיכומטרי ? תודה !!

644

עשיתי פסיכומטרי באוקטובר והציון שלי הוא 644. רציתי לשאול לדעתכם... זה ציון טוב? אפשר להתקבל למקומות טובים (משפטים לדוגמא...?)

e l

New member
ציון פסיכומטרי

אני דיי חדש פה אז אני יתחיל מהתחלה נבחנתי באוקטובר וקבלתי בפסיכומטרי 543 אנגלית- 133 מילולי- 108 כמותי-94 אני לא יוכל להגיד שאני מאוכזב מהציון כי דיי ידעתי שזה הציון שאני הולך לקבל אבל אני עדיין לא מרוצה ממנו ובמיוחד מהאנגלית שבכל המבחנים המקדימים קיבלתי פטור ועכשיו זה דיי על הגבול . יש לי כמה שאלות: האם אני יוכל להתקבל שאיזה שהוא קורס עם ציון כזה?? האם לפי ניסיונכם אני יוכל לשפר בצורה משמעותית את הציון שלי כלומר בסביבות ה 640 ? דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שלמדתי בבית ספר 3 יחידות מתמטיקה ששם לא למדנו גאומטריה ולא למדנו מעגלים ובכלל המון נושאים שאני בכלל לא מבין והנושאים האלו פשוט היו ניחושים טהורים בשבילי בבחינה מה אפשר לעשות? בתודה אייל

ברוך הבא אייל../images/Emo24.gif

לא כתבת איך למדת למבחן... אבל בכ"ז: לפי דעתי כדאי לך להיבחן שוב מכיוון שיש לך פוטנציאל לשפר את הציון בצורה משמעותית. הייתי ממליץ לך לקחת מורה פרטי או חבר שילמד אותך את כל נושא הגאומטריה מהרמה הכי בסיסית עד לרמת הפסיכומטרי (ואולי קצת יותר) ושלושה חודשים לפני מועד הבחינה כבר תתחיל לתרגל אך ורק שאלות בכמותי וללמוד מילים למילולי. תראה שאם תלמד את כל המילים ביסודיות פתאום רוב השאלות במילולי יהיו הרבה יותר קלות. חודשיים לפני הבחינה תתחיל ללמוד כמו שצריך את כל הנושאים(במסגרת קורס או לבד). אני בטוח שאם אכן תעמוד בזה תוכל לשפר את הציון שלך בהרבה שיהיה בהצלחה!! ילד חורף

אכן ציון טוב

אבל זה תלוי אם זה מספיק לך למה שאתה רוצה ללמוד כדי לדעת למה אתה יכול להתקבל תבקר כאן: (העתקתי את זה מתוך הקישורים של הפורום) מידעת - המרכז הארצי לבחינות והערכה וhttp://academia.nite.org.il זה הגוף שכותב ומנהל את הבחינה הפסיכומטרית. הוא כפוף לאוניברסיטאות הגדולות. אתר ע-נ-ק שיש בו הכללללל! יש שם מחשבון המבצע חישוב ממוצע בגרות וסיכויי קבלה לכל המקצועות בכל האוניברסיטאות!! כדי להיכנס להרבה מהשירותים שהאתר מציע צריך להירשם כחבר, תהליך מייגע ומטריד - אז למי שאין כוח מוזמן להשתמש בנתוני הרישום שלי: שם משתמש:winterboy סיסמה:forum182 אם לא כתבתי את זה עדיין - חובה להיכנס 90% מהתשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לפסיכומטרי וסיכויי קבלה ללימודים נמצא פה! חובה להיכנס! אם יש בעיות תגיד לי

איך מקפיצים הודעה??

צריך לשים לב ל-2 כללים:
אפשר "להקפיץ" הודעה ע"י הוספת תגובה בעלת תוכן של 10 אותיות לפחות.
הודעה לא יכולה לקפוץ אם כבר עברו יותר מ 72 שעות (שלושה ימים בדיוק) מאז כתיבת ההודעה הראשית.

תנסה ב....

פורום סטודנטים או בפורום תכנון קריירה. מצטער, אני פשוט לא מתמצא מספיק כדי לתת לך תשובה טובה

אני מכיר מישהי

ממש סתומה וחרשנית (אבל ממש חמודה) שהוציאה במבחן הראשון 590 ואחרי זה נבחנה עוד פעם והוציאה 693 ואחרי זה נבחנה שוב והוציאה752 . למבחן הראשון היא למדה בקורס של היי קיו. והתכוננה 3-4 חודשים לפני כל אחד משני המבחנים האחרונים. היא למדה כל היום וכל הלילה. חבר טוב שלי קיבל עשה קורס בהיי קיו ועוד לפני הקורס הוא למד לבד חודשיים וחצי והוציא 790. סה"כ זה לא דבר נדיר שמשפרים ציון ביותר ממאה נקודות במבחן השני. אני בטוח שכל אחד יכול לשפר את הציון ובצורה משמעותית - הכל פונקציה של למידה. בהצלחה!

קיבלתי ציון, מה עושים הלאה? ../images/Emo41.gif

מרוצים מהציון? לא מרוצים? משפרים? לא משפרים? מתלבטים?

למעלה