קיבלתי קוד שנותן שגוי

RUTHY28

New member
קיבלתי קוד שנותן שגוי

קיבלתי קוד שנותן שגוי
היי..סוף סוף קיבלתי קוד לבדיקה עבור אחי(הוגש באפריל 2019) וזה מה שכותב לי.המשרד המטפל בארץ אמר שיש באג במערכת ושעלי לחכות. כשאני נכנסת עם הקוד שלי הכל בסדר.האם נתקלתם בזה ? (אני הכנסתי xxx במקום מס)
A senha xxxxxx não corresponde a nenhum processo de nacionalidade ativo.

Verifique que digitou a sua senha corretamente.

Caso não encontre o seu processo dirija-se à conservatória onde entregou o seu pedido. Na Conservatória dos Registos Centrais, em Lisboa, sem marcação prévia é possível obter a sua senha de acesso.

DannyZ5

New member
איך נראה הקוד שקיבלת?

קיבלתי קוד שנותן שגוי
היי..סוף סוף קיבלתי קוד לבדיקה עבור אחי(הוגש באפריל 2019) וזה מה שכותב לי.המשרד המטפל בארץ אמר שיש באג במערכת ושעלי לחכות. כשאני נכנסת עם הקוד שלי הכל בסדר.האם נתקלתם בזה ? (אני הכנסתי xxx במקום מס)
A senha xxxxxx não corresponde a nenhum processo de nacionalidade ativo.

Verifique que digitou a sua senha corretamente.

Caso não encontre o seu processo dirija-se à conservatória onde entregou o seu pedido. Na Conservatória dos Registos Centrais, em Lisboa, sem marcação prévia é possível obter a sua senha de acesso.
איך נראה הקוד שקיבלת?
המבנה של הקוד צריך להיות 3 קבוצות של 4 ספרות
כמו: 1234-5678-9012
זה נראה ככה?

אני כותב מנסיון אישי ,לא מהירהורי ליבי

אני לא חושבת שאתה צודק,אני בשלב 6
השלב האחרון יכול לקחת גם 9 , ו 10 חודשים ויותר מיום חתימת השרה ,אחי נירשם היום ברשומות ,והוא הגיש ב יולי 17 ,לאחר המתנה של 10 חודשים מאז חתימת השרה

RUTHY28

New member
מבאס בסהכ אני רוצה לדעת אם הוא בשלב כמו שלי����

השלב האחרון יכול לקחת גם 9 , ו 10 חודשים ויותר מיום חתימת השרה ,אחי נירשם היום ברשומות ,והוא הגיש ב יולי 17 ,לאחר המתנה של 10 חודשים מאז חתימת השרה
מבאס בסהכ אני רוצה לדעת אם הוא בשלב כמו שלי����

למעלה