קיבלתי קונבו מאד מעצבן

yoola8

New member
קיבלתי קונבו מאד מעצבן

תקראו בעצמכם: Just wanted to let you know that this pair of earrings is on sale for $20 less than when you hearted it! Now only $145! Thanks for looking at my shop! תארו לכן שכל אחד שאני אלבלב ישלח לי כזה קונבו ......

E i t a n 47

New member
כל עוד הוא יחיד-לא נורא

אם זה יהפוך למכת אטסי אפשר ללבלב בצורה סמויה.

את זה אני לא אוהבת,לעומת מה ששרה קיבלה ,זה כב

כבר שיווק אגרסיבי מדי לטעמי האישי , וסביר להניח שהיתי מסירה אותה מהמועדפים, אבל אני קצת רגישה בנושא הזה :)

driaaa

New member
לדעתי זאת הפרה של הכללים

את יכולה לפתוח על זה שרשור בפורום של אטסי, אני בטוחה שיהפוך לדיון לוהט..

ענת זך

New member
אין לי מושג לגבי הכללים באטסי, אבל...

היא מעדכנת שהעגילים שאהבת זולים יותר, הבנתי נכון? אולי היא חשבה שהיתה לך כוונה לרכוש אותם אבל היה יקר לך ובתום לב (ועם רצון עז למכור...חחחח...) היא מעדכנת שהם בהנחה. יענו' לטובתך ולא מתוך כוונה להתקרצץ. נהוג לעדכן לקוחות על הנחות מסויימות?

glassarah

New member
אכן

http://www.etsy.com/policy/dosdonts#conversations If someone hearts your shop/item to mark it as a Favorite, that is not an invitation to send a Conversation to that person.

nbrosh

New member
גם לי קרה משהוא דומה

חנות שקניתי ממנה 2 פריטים מקסימים וקבלה פידבק מצוין ממני על השירות והזריזות התחילה לשלוח לי ספאם של מבצעים - 3 קונבואים של שיווק ומבצעים. הסברתי לה בנימוס שתיכף תיחסם ע"י אטסי וזה חבל. היא ענתה מיד שלא ידעה... אולי...

riorita

New member
בוקר טוב אליהו! מקבלת כאלה מדי פעם

פשוט למחוק ותו לא.

shelly47

New member
אוי כמה פעמים היה בא לי לפנות למלבלבים

זה נחשב ספאם. חד משמעית. ממש מסתכנים בחסימה ושימועים על ידי אטסי

E i t a n 47

New member
זה לא ממש מטריד אותי

ההבדל בינו לבין אוצר שזה אישי,ומיועד לי בלבד,בדיוק כמו קונבו אני ממש לא דתי אבל אתמול החליטו שאני עשוי לאהוב צלב כסף. זה כמו דואר הזבל שהם לא מאפשרים,אבל לעצמם הם עושים הנחות...וזה מה שמרגיז

RolyzCreations

New member
ואם אותו צלב היה מופיע באוצר בראשי

במיקום הרבה יותר טוב בדף, זה היה בסדר? הם לא מקדמים שם מוצרים שיוצרייהם שילמו כדי שיופיעו שם, כך שלאטסי לא "יוצא" מזה משהו. אלו מוצרים מחנויות שליבלבת או קנית מהן, או דומות להן. באמת שלא רואה מה הבעיה עם זה...

glassarah

New member
גם אני לא מבינה

למה יש לאנשים בעיה עם זה... לדעתי זה אחד השינויים שהם דווקא טובים בשבילנו כמוכרים, ואני די בטוחה שהיו לי מכירה או שתיים לפחות בעקבות זה - פתאום צצו קונות ותיקות שלא ראיתי המון זמן וקנו דברים. הפיצ'ר הזה מזכיר לאנשים שאנחנו קיימים, לקונים ותיקים או לכאלה שלבלבו בעבר ושכחו מקיומנו. זה מעולה. אנחנו מופיעים לאנשים בדף הראשי - אנשים שהתעניינו בנו בעבר - בלי להיות כלולים באוצר זה או אחר. מה לזה ולדואר זבל? גם אצלי מופיעות מדי פעם הצעות קצת תמוהות, אבל מה זה משנה? אני פשוט לא מקליקה עליהם.

למעלה