קיבלתי קרן שרת:)

1דין דון

New member
קיבלתי קרן שרת:)

כיף לי

yonti261

New member
כח הכבוד!!../images/Emo45.gif

גם חבר שלי שהוא ויולן ניגש לקרן שרת והוא קיבל הרבה כסף שאפשר לו לקנות וילה הרבה יותר איכותית מזאת שהייתה לו.באיזה כלי אתה מנגן?

yonti261

New member
כל הכבוד!!../images/Emo45.gif

גם חבר שלי שהוא ויולן ניגש לקרן שרת והוא קיבל הרבה כסף שאפשר לו לקנות וילה הרבה יותר איכותית מזאת שהייתה לו.באיזה כלי אתה מנגן?

1דין דון

New member
דבר ראשון תודה

דבר שני, אני בת ודבר שלישי אני מנגנת קלרינט איך קוראים לאח שלך? אולי אני מכירה אותו...

yonti261

New member
קוראים לו יונתן והוא מאוד מוכשר.

הוא גם אוהב מוזיקה חסידית ומשמיע לי קטעים חסידיים שהוא לומד מדי פעם.דרך אגב,את יודעת לנגן משהו לקלרינט של וובר?אני נורא אוהב את המלחין הזה.(יש לו את החמישייה לקלרינט והקונצ'רטו מס' 1 שהם מהממים).

1דין דון

New member
קוראים לו במקרה יונתן ורד?

אם כן אז אני מכירה אותו.. ברור שאני יודעת וובר, אני מנגנת את הקונצ'רטינו-היצירה הכי מפורסמת שלו... את צודקת כל מה שוובר כותב הוא מהמם.

yonti261

New member
זה לא היונתן הזה

את מכירה גם את הפתיחות של וובר?הפתיחה לאוברון זאת יצירה מדימה לדעתי.ויש שם מנגינה איטית לקלרינט שהיא נורא יפה.

dombi7

New member
לוובר יש מספיק לקלרינט

2 קונצ'רטי, קונצ'רטינו, חמישייה ויצירה עם וריאציות גם עם רביעיית כלי קשת, יש לו גרנד דואו קונצ'רטנטה עם פסנתר, ונושא ווראיציות עם פסנתר. כנראה הבחור מאוד אהב את הכלי. אישית כל אחד מהקונצ'רטו שלו מאוד נחמדים... אבל עד גבול מסויים. לדוגמא הפרק הראשון של השני לדעתי פשוט זוועתי, לעומת זאת השני והשלישי מחפים על זה. אצל הראשון זה דווקא הראשון שלדעתי מחפה על שני האחרונים... החמישייה שלו לעומת זאת מאוד מעניינת, זה לא כמו שום יצירה אחרת. במיוחד הסקרצו בפרק השלישי.

1דין דון

New member
זאת דעתך ואני מכבדת אותה מאוד

אבל עם כל הכבוד לוובר היצירות שלו פשוט מדהימות, אין לי מילה אחרת כדי לתאר את היצירות הנפלאות האלו שהוא הלחין.. זוועה היא לא המילה כדי לתאר פרק שלא אהבת, נכון שזו הדעה שלך, אבל זוועה?!?!?! זה כבר יותר מדי...

dombi7

New member
כמו שחבר שלי פעם הגדיר את זה

הפרק הראשון של הקונצ'רטו השני, נשמע כמו מישהו שנתקע בעץ כל 4 תיבות. הוא מתקדם מתקדם ובום! בום! הוא פשוט כל כך לא זורם. כל משפט נפרד ועומד לבד. לפעמים זה יכול נורא לעצבן אותי לנגן אותו ולהוציא ממנו משהו נורמלי... הפרק השלישי לעומת זאת הוא בהחלט מאוד מרשים ומתאים לוובר, יש לו הרבה יותר אופי. הסקסטולות בסוף בכלל הן כל כך נוחות לנגינה, אבל נשעמות לקהל כל כך קשה. כמו שצריך. חוץ מזה, יש קונצ'רטי שפותחים כל כך יותר טוב, אני לדוגמא ממש חסיד של הקונצ'רטי של קרוסל. רואים שקלרינטן כתב אותם. זה לא כמו שפוהר שמרביץ לך אוקטבה רביעית על הפתיחה. לקונצ'רטי של קרוסל יש מלודיות הרמוניות וזרימה מהטובות שקיימות לכלי לדעתי בתחום הקונצ'רטו. (כמובן חוץ ממוצרט שזה ליגה אחרת)

Noa L

New member
../images/Emo152.gif רגע, אני חייבת:

קרן שרת באמת מממנים וילות? עם מי מדברים שם על 4-5 חדרים עם גינה בשרון?

למעלה