קיבלתי רשות להשוויץ עם התמונה הזו

טאש

New member
קיבלתי רשות להשוויץ עם התמונה הזו

שבה הבת-דוד של נדבי (שהיא ילדונת מקסימה בת 3.5) מחזיקה את נדבי עליה. איזה מתוקים
היא כבר ממש מחכה שהוא יתחיל לשחק איתה.

ayelet i

New member
../images/Emo23.gif איזו ילדה מקסימה...

איזה נדבי מקסים ואיזו תמונה משגעת!

shi2

New member
נכנסתי לפה בטעות....

והייתי חייבת להציץ בתמונה... טאש, נדבי מתוק ומקסים ואני חייבת להוסיף שהוא מאד מאד מזכיר את איתמרי שלי... במיוחד באופן שבו הוא מתמסטל ומתמסר לחיבוק של בת דודו...
יום עצמאות שמח!

טאש

New member
תודה רבה.

אני יודעת שכשאמא אומרת על מישהו שהוא מזכיר לה את הילד שלה זו המחמאה הכי גדולה שיש אז אנחנו
וכמובן
יום עצמאות שמח לכולנו

shi2

New member
אמנם נכנסתי בטעות אבל...

כבר התפקדתי פה בתחילת הפורום ומאז לא יצא לי להכנס- ואני בכלל מפורום הנקה- ורק עכשיו מגלה את כל הפורומים הנהדרים הללו שקשורים להורות וזה ממש מצא חן בעיני אז כנראה שאשאר....

yaelli10

New member
טאשי, איזו תמונה מקסימה !!!!

שניהם כאלו מתוקים ביחד ! לבטח הם יהיה חברים טובים.

טוטי30

New member
שניהם כל כך מתוקיייים! תמונה מהממת!

נדבי כל כך גדול כבר, כמעט בגובה שלה.... הוא מדהים!!! גם רועי יחסית גדול

ענתש

New member
איזו גדולה נועה ! אני בשוק, אני

בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה (טוב, היום אני אזכה גם לראות בעצמי כמה היא גדולה). ונדבי ממש ענקי (תראי - הוא נראה ממש בגודל שלה בתמונה
).

אליגל

New member
בקצב הזה, אוטוטו הוא כבר יחזיק אותה

איזה בובון חמוד... מה שמעתי, שבשבוע הבא את חוזרת?

טאש

New member
כן. לא יודעת אם אני../images/Emo13.gif או ../images/Emo10.gif אבל

בשבוע הבא אני חוזרת. התוכנית שלי היא שמחר המטפלת באה לשעתיים חפיפה. ביום ראשון המשך חפיפה ל-6 שעות, בהן היא תתן לנדבי חלב שאוב מבקבוק וביום שני אני כבר אגיע לשעה-שעתיים למכון לראות מה יש ומה צריך להזמין. ביום שלישי אני כבר אגיע ליום עבודה.

טאש

New member
אה, יש לי ווסטרן אחד לעשות באולמן

וכל שאר הזמן אני במגדל השמש, אז אנחנו נהיה די רחוקות....... את כמובן מוזמנת לבקר בכל עת

איך פספסתי את התמונה הזאת?../images/Emo12.gif

זה לא קל לפספס את נדבי... איזה פשוש את מגדלת, טאשי! הוא מתוק מתוק! כזה רגוע ושלו!

למעלה