קיבלתי שלילי

oritgz

New member
קיבלתי שלילי ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת אם לבכות, להתעצבן.. לא יודעת אם בא לי לגשת להפרייה שנייה אם אחרי כישלון ראשון אני מרגישה כמו שאני מרגישה. לא יכול להיות שיש להם פיספוסים בבדיקות דם? ואם אני לא בהריון אז תוך כמה זמן מקבלים?

love joy

New member
עצוב לשמוע ../images/Emo7.gif

אין לי תשובות רק חיבוקים חזקים
אז תבכי כמה שאת רק רוצה וצריכה ומותר גם להיות עצובה. וכתעזרי בכוחות חדשים (גם אם זה נראה כרגע בלתי אפשרי זה יגיע אני מבטיחה!) תשובי חזרה לטיפולים, ובמהרה תחזיקי תינוק או שניים בידים. שולחת שוב חיבוק חזק
LOVE JOY

אפרת**

New member
אויש ../images/Emo10.gif

אני תמיד אחרי השליליים לא ממש מתעצבנת, בשביל מה? רק סתם מבואסת עד העצם. וזהו בערך... בכל אופן, לעניין הדימום השאלה אם היה במהלך הטיפול דקא ארוך או קצר?? לי היה דקא קצר והיה לי דימום תוך 15 ימים מהכוריגון. משהו כזה. אם היה דקא ארוך אולי זה יכול להתעכב יותר. זה משתנה מאחת לשניה. שיצליח פעם הבאה. אפרת.

עמית@

New member
אוי, כמה מאכזב..

בטח שלא בא להמשיך, בא להתעצבן ולצעוק ולבכות ולבכות ולבכות. אבל לא נראה לי שיש פה ברירה, בסוף מתאוששים וממשיכים, למרות שלא רוצים. רוצים ילד, שנים שלושה.. מצטערת. עמית

oritgz

New member
אפרת אני לא יודעת מה זה דקא קצר או

ארוך, אבל ביום הראשון של המחזור קיבלתי זריקה אחת

אפרת**

New member
זה נשמע כמו דקא ארוך

כעקרון דקא קצר אמורים לקחת כל יום בהסנפה או בהזרקה. אין לי כל כך נסיום עם דקא ארוך כי אני קיבלתי רק קצר. ואז המחזור הגיע לי שבועיים אחרי הכוריגון. בכל אופן עד כמה שאני יודעת ההשפעה (של הדקא הארוך) משתנה מאחת לשניה. חכי קצת, תראי מה קורה. ואולי אפשר עם בדיקת דם לברר את זה.

אוריתי ../images/Emo14.gif

מצטערת שלא הצליח. אין מילים שינחמו כי הכאב יכול להיות פשוט בלתי נסבל. אבל אסור להתייאש. היום זה כואב מאוד, ובכל יום שיעבור הכאב יתעמעם והאנרגיות לקראת הטיפול הבא שוב יתמלאו. ממה שאת מתארת קיבלת דקא ארוך. אני קיבלתי וסת ביום של בדיקת הדם. לגבי הוסת הבאה נאמר לי שיכול להיות שהיא תתאחר בגלל שלפעמים לדקא יש השפעה ארוכת טווח (תראי מה כתבו לסיגל). מקווה איתך שהטיפול הבא יביא איתו את הבשורה שכולנו מייחלות לה
מרב

עידית ד

New member
שיט ../images/Emo7.gif

אוףףףף שוב הכאב הזה.... קחי לך את הימים הקרובים לבכי ואח"כ להאוששות ואח"כ לטיפול נוסף אל תשכחי את המטרה הסופית - תינוק/ת/ות עידית

oritgz

New member
תודה לכולכן אני מניחה ../images/Emo20.gif

שכולכן עברתן את זה פעם, האמת היא שכולם אמרו לי שהפרייה ראשונה בד"כ לא מצליחה אבל תמיד קיים איזה ניצוץ של תיקווה. זהו התאוששתי ואני מוכנה לקרב השני. ביום רביעי אני נפגשת עם הרופא... מיצידי להתחיל מייד. אני לא יודעת אם צריך לחכות או אפשר להתחיל שוב במחזור שיגיע?! ANYWAY בננות זה לא סוף העולם ואני מאמינה שבסוף הדברים הטובים תמיד מגיעים בזמן הנכון! אז שיהיה לכולנו הצלחה. ובעזרת (שמו) נתברך באיזה תינוק או שניים. תודה לכן!

יעל@

New member
אוי

אני מכירה את ההרגשה כי גם לי ההפריה הראשונה נגמרה בכישלון, למרות שמאוד קיוותי. דרך אגב לפעמים יש גם טעויות בבדיקות הדם אז אם עוד לא קיבלת אולי עוד יש סיכוי. ואם זה לא אז מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה. יעל

oritgz

New member
לא קיבלתי עדיין ../images/Emo35.gif

ואחותי שאלה אותי אם יתכן ויש טעויות וכאלה. ניראה לך הגיוני?

salpter

New member
צוב השבוע מאד בפורום, אבל לשמוע על

עוד שלילי אחד זה כבר יותר מידי, צריך או להעביר מהר עמוד לשם המזל או לטהר (כמו שנילה אומרת ) את האנרגיות פה. מצטרפת לאכזבה המאוכזבת דפנה.

נועם@בת

New member
|חיבוק אורית ../images/Emo14.gif

מה לעשות? לבכות ולהתעצבן ולהתבאס ולהיות חמוצה לכל העולם. תעשי בדיוק מה שיוצא ממך כרגע. אל תבלמי את הרגשות. כלומר, אל תהיי הכי בלתי נסבלת לכולם
אבל ממש אין צורך לשחק את הגיבורה שלא קרה לה כלום. היום בוכים, מחר עצובים, ומחרתים כבר תרגישי איך זה מאחוריך, ואיך את מתכננת את המהלך הבא. סביר להניח שתקבלי מהיום ה14 או ה15 לכוריגון. במקרים מסויימים יתכן איחור של יום יומיים. אני במקומך לא הייתי בונה על סיכוי לטעות בבדיקת הדם. תאורטית הסיכוי קיים, אבל הוא כל כך קלוש, שחבל לבזבז עליו תקוות מיותרות. כשלון ראשון, כואב לא פחות מאחרים. אבל זה לא אומר שלא תצליחי בגדול בנסיון הבא. סביר להניח שהרופא יגיד לך לחכות עד הוסת בחודש הבא, ואז להתחיל טיפול חדש. למרות הכל, ובגלל הכל- שתהיה לך שנה טובה וחג שמח.
נועם

oritgz

New member
טוב אז אני אגיד לכם ../images/Emo9.gif

שכבר די עבר לי. פשוט עבר קצת זמו מאז שהיתי בודקת כל חודש והמקל היה יוצא עם פס אחד. אז החלטתי שגם את השלילי הזה נוסיף לאוסף המרשים שאספתי במשך השנתיים וחצי האחרונות, למרות שהפעם היתה זו הפרייה ראשונה. אז אני כבר ניפגשת עם הפרופסור ביום רביעי הזה כדי להתחיל את המערכה השנייה כמה שיותר מהר.

למעלה