קיבלתי תאבון לצילום...........

קיבלתי תאבון לצילום...........

לא מזמן הזדמן לי לצלם עם שני ידידים שכרגע אין לי הרבה קשר איתם אבל מה הם גרמו לי לתאבון כזה גדול לצילום בשחור לבן צילום אמנותי ובעשרה הימים האחרונים יצא לי לצלם שני פילים בשחור לבן והמון תמונות יצאו מאוד יפה חלקן נלקחו בבאר שבע וחלקן בחיפה אפילו לנצרת הגעתי עם המצלמה המשוטטת שלי בחיי יש לי כזה תאבון גדול לעוד צילום וכמה שיותר והמחשבות שלי כבר נודדות לעשות תמונות אומנותיות בלילה כן כן צילומי לילה של חיפה יש לי כמה בשחור לבן וציבעוני ממממ מחר שבת אני אצלם לי שחור לבן וצבע בחיפה יש כמה תמונות שאני רוצה לצלם ויש לי כבר את המסלול ואפילו נכנסתי לאתר של עיריית חיפה ושמה יש להם גלריה מדהימה של צילומים שחור לבן וצבע וגם הסברים על ההיסטוריה של חיפה איך חיפה התפחתחה למה שהיא כיום מה זה קיבלתי תאבון לעוד אני רוצה לצלם תנו לי לצלם אני מחפשת דרור לצילום שלי אח אח רק לו היה לי ממון כל שהוא הייתי מתפתחת בצילום אמנותי כמו אלה שיושבים בעין הוד מתה על צילום יש לי תמונות משגעות מבאר שבע שאני מתה להכניס למסגרת אמנותית כזו ויש לי מקום להכניס את התמונות למסגרות בשיטה אמנותית כזו, זה לא מסגרות פשטות כאלה שקונים בחנות צילום, אלא, כאלה שעושים ידני, וזה מה שכיף בדבר וגם יפה בכל העניין.... אוח יש לי תאבון גדול לצילום פתאום מה שלא היה לי מזה 11 שנה..... תמיד חלמתי לחזור לזה ואף פעם לא היה לי מספיק רצון חזק לעשות את זה עכשיו פתאום התאבון גדל והרצון התחזק ועכשיו תוך כדי עבודה לפעמים אני מסתובבת עם המצלמה טעונה בסרט שחור לבן..... הלוואי היה לי הון כל שהוא שיכולתי לממש את החלום שלי למעבדה עצמאית לשחור לבן וללימודים איך לפתח צבעוני זה היה גדול ואף אולי לפתוח עסק עצמאי משלי חלום בר ביצוע כשיש ממון מה שאין לי כרגע

טוב רגע איפה קונים פיל ../images/Emo35.gif

מרוב שהכנסת אותי להתלהבות הצילום אני כבר רץ לקנות לי פיל, העיקר שתהיי מרוצה, ישנוני כי ציווני חירות

מה באמת יא אכלתי אותה

מה אעשה עכשיו עם הפיל שרכשתי? שלא לדבר על זה שהוא בכלל לא רוצה לרדת במדרגות.. ומי ינקה... אוף,,,,,לא הולך לי,,,עם פילים ישנוני כי ציווני חירות

שוגי מאחלת לך

שתגשימי את החלום המדהים הזה שלך, תתחילי בקטן אולי לגשת קודם ללמוד או שישנם ספרים בנושא, ואם רצונך כל כך גדול תוכלי לבלוע את המידע, וגם זול יותר מלימודים. בהצלחה... אל החלום

חוצי צי

כבר למדתי שנתים צילום אני מרגישה שאני חייבת להמשיך הלאה ללמוד יש הרבה מה ללמוד בצילום וכמובן בכל דבר אחר בחיים אך כל אחד ותחביביו הוא ויש כאלה המפתחים תחביבים למקצוע ואפילו עסק הלוואי עלי באמת

tairon

New member
וואוו זה נשמע יפה לאללה

אחלה תחביב שוגי... אולי באותה הזדמנות זה מקום לפתח דיון על תחביבים בשעות הפנאי... למי יש תחביב מיוחד במינו.. ורוצה לשתף???

Mוניk

New member
שוגר נפתח עכשיו קורס עם מדריך מעולה

סתם לידע! נפתח קורס צילום בימים הקרובים עם מדריך מעולה "יוחן קישון" הוא אדם מקסים ויכול לכוון אותך (הוא לא חמדן) בהתחלה בלי שטצטרכי להוציא המון כסף אני יודעת שהוא מעביר קורסים גם בקיבוץ יודפת וגם בגליל המערבי במקצועו הוא צלם נוף וטבע הציג חלק גדול מעבודותיו בתערוכות יחיד וגם קבוצתיות, בארץ ובעולם אני מכירה אותו מקרוב עם תרצי עוד פרטים אשמח לנדב לך. (במסרים) שב"ש שוגרית
מוניק

למעלה