קיבלתי תפריט עם אוכל אמיתי

שלגיה**

New member
קיבלתי תפריט עם אוכל אמיתי ../images/Emo21.gif

אז כאמור הייתי אצל הדיאטנית,נתנה לי תפריט אמיתי-סלט ירקות עם חסה-כבר חודש אני חולמת על סלט...ועוד דברים (פרי ללא קליפה,ביצה,כבד עוף ממש אוכל). פגשתי שם את מיקי שעברה לפני שבוע את הניתוח היא מוסרת ד"ש לכולכם ותכתוב מיום ראשון על הכל...אז לא לדאוג ופגשתי גם את רומי ממש מיני מפגש של הפורום ,ממש נהדר היה שם אני ומיקי יצאנו עם חיוך על השפתיים בצאתנו מהדיאטנית (כל אחת בנפרד..
) כי קיבלנו תפריט עם אוכל ! היה קצר אך ממש כיף לראות את רומי ומיקי נראה לי שבעוד שנה כשיהיה מפגש של הפורום נוכל לעשות תחרות המנותח החתיך/ה !!
חברים אחרי שראיתי היום את רומי ומיקי-הולכת להיות תחרות קשה...
... זהו,אתמול הרעב באמת היה קשה אך זה קורה לי פעם בחודש בצורה מוגזמת...בניגוד לפעמים קודמות שהייתי מחסלת 1/2 מקרר...אתמול זה עבר בשלום (אח...ההורמונים...). אז עכשיו נמשיך עם ההליכות והתפריט המגוון אין מאושרת ממני,גברה המוטיבציה ואני ממש שמחה להיות במעקב בוולפסון כי הדיאטנית נורא נחמדה (מירית) וזה עושה טוב להגיע ולקבל הנחיות חדשות. ולגבי ניפוח,אם הירידה תהיה איטית אז בעוד חודש ננפח...ואם לא אז לא. הניפוח לא יעשה אותי פחות רעבה ! יום נפלא לכוווולם שלגיה

gal33

New member
שלגיה, בתאבון, Bon Apetite!!

אני גם מסכימה, מירית 10! עוד דבר אחד קטנטן לגבי ניפוח מנקודת מבטי: ניפוח כן יעשה אותך פחות רעבה במובן זה שתרגישי מלאה (מאוד מאוד מסכימה עם ההבחנה של רוייקו בין מלאות לשובע!), הקיצר, תרגישי מלאה אחרי כמות קטנה יותר של אוכל. נשאלת השאלה האם אנו מוכנים מבחינה פסיכולוגית להסתפק בכמויות אוכל כה קטנות. אפשר לרדת במשקל גם עם דיאטה של 1200 קלוריות ואף יותר (כל אחד מנקודת ההתחלה שלו), ועם כמויות אוכל קצת יותר גדולות. לא כולם מסוגלים להתמודד עם כמויות האוכל הקטנות (דרסטית) ולעיתים קרובות סוגי האוכל שהגבלה משמעותית מאפשרת. נכון שבשביל זה עשינו את הניתוח. אני רק חושבת שעוד חודש, חודשיים להסתגל נפשית לא יגרמו נזק. בנוסף, לקצב הירידה במשקל כקריטריון האם לנפח, או לא, יש לזכור, שהניתוח נועד לעזור לנו לשלוט בכמויות האוכל שלנו. אנו צריכים לשלוט במה שאנו מכניסים. אני ניפחתי שבוע שעבר כי כמויות האוכל שלי היו גדולות מדי. גם היום הן גדולות יחסית למנותח הממוצע (לפעמים אני חושבת שכל הבטן שלי זו קיבה אחת גדולה
), אבל היום אני מנסה לדבוק בדיאטה של 1200-1500 קלוריות, מה שאמור להוביל לירידה של קילו בשבוע. הניתוח גם ללא ניפוח, או עם ניפוח מינמלי, מסייע בידינו לשמור, וזו למעשה הייתה המטרה של הניתוח. אני חושבת, שכדאי לנסות קודם להסתדר בלי, וכשזה כבר לא עוזר אז ללכת לנפח. אני כן בעד ניפוח, אך רק לאחר שמידת ההגבלה הקודמת מוצתה. שוב, חבר´ה לא להתרגש, כפי שכתבתי בהתחלה זו דעתי האישית. ידוע לי, שיש כאלה שטוענים ההיפך. יש המאמינים, שצריך ללכת בשיטת הזבנג, לרכב על המומנטום! 2 הגישות עובדות, אך לאנשים שונים. תנסי להרגיש מה טוב בשבילך וכך תפעלי. בהצלחה! יום טוב, ובתאבון...

שלגיה**

New member
תודה חמודה...את אכן צודקת

עם התפריט החדש שקיבלתי והפעילות הגופנית אין שום סיבה שלא ארזה...אני כן מתכוונת לעשות ניפוח אבל לא בשלב הזה. הניפוח יהיה כשאכן הירידה תיעצר ואצטרך ככל הנראה להוריד בנפח הכמויות. גם מעודף מוצרים דיאטטים אפשר להשמין... טוב אני אתקשר לוולפסון לשאול על הקב´ תמיכה...

עדי.פ

New member
לגבי הניפוח

אמנם ישנה אופציה לנפח ואמנם 85% מהמנותחים הולכים בדרך זאת אבל לא צריך להתלות בניפוח כבתרופת פלאים.(גם לוידאו שלי יש אופציה ל 34 תכנותים להקלטות שונות, אז מה - לא חייבים להשתמש בזה) שינוי הרגלי אכילה הוא המפתח להצלחה! גם הניפוח מוגבל בכמות הנוזל שנתן להזריק. שלגיה, אני בטוח שאם תאכלי לאט לאט לאט את האוכל שמותר לך ואם תקפידי להתרחק משתית נוזלים ב 3/4 שעה לאחר האוכל (אני יודע שזה קשה, זה החלק שהכי קשה לי מאז הניתוח) תרגישי תחושת שובע מכמויות קטנות. עדי

שלגיה**

New member
צודק במאת האחוזים

כתבתי כבר למעלה בדיוק את מה שאתה חושב ומאז שאמרת לי לא לשתות לאחר הארוחה אני עומדת בזה יפה ! שוב,הניפוח יכול לחכות לי,מה שחשוב הוא ההרגלים. איך היתה החופשה? בחו"ל?

עדי.פ

New member
לקחתי חופש בבית להיות עם

האישה והילדה להנות מהחיים ובעקר לא לענות לפלאפון

גם חופשה בבית מהנה

גם חופשה בבית עם המשפחה מהנה ,לצאת קצת מהרעש ומהלחץ של העבודה וסתם לשבת בבית לנוח "להסתלבט " לא חייבים לטוס לחו"ל בשביל לנוח ולהנות.

למעלה