קיבלתי תפריט עם אוכל אמיתי ../images/Emo21.gif
אז כאמור הייתי אצל הדיאטנית,נתנה לי תפריט אמיתי-סלט ירקות עם חסה-כבר חודש אני חולמת על סלט...ועוד דברים (פרי ללא קליפה,ביצה,כבד עוף ממש אוכל). פגשתי שם את מיקי שעברה לפני שבוע את הניתוח היא מוסרת ד"ש לכולכם ותכתוב מיום ראשון על הכל...אז לא לדאוג ופגשתי גם את רומי ממש מיני מפגש של הפורום ,ממש נהדר היה שם אני ומיקי יצאנו עם חיוך על השפתיים בצאתנו מהדיאטנית (כל אחת בנפרד..
) כי קיבלנו תפריט עם אוכל ! היה קצר אך ממש כיף לראות את רומי ומיקי נראה לי שבעוד שנה כשיהיה מפגש של הפורום נוכל לעשות תחרות המנותח החתיך/ה !!
חברים אחרי שראיתי היום את רומי ומיקי-הולכת להיות תחרות קשה...
... זהו,אתמול הרעב באמת היה קשה אך זה קורה לי פעם בחודש בצורה מוגזמת...בניגוד לפעמים קודמות שהייתי מחסלת 1/2 מקרר...אתמול זה עבר בשלום (אח...ההורמונים...). אז עכשיו נמשיך עם ההליכות והתפריט המגוון אין מאושרת ממני,גברה המוטיבציה ואני ממש שמחה להיות במעקב בוולפסון כי הדיאטנית נורא נחמדה (מירית) וזה עושה טוב להגיע ולקבל הנחיות חדשות. ולגבי ניפוח,אם הירידה תהיה איטית אז בעוד חודש ננפח...ואם לא אז לא. הניפוח לא יעשה אותי פחות רעבה ! יום נפלא לכוווולם שלגיה
אז כאמור הייתי אצל הדיאטנית,נתנה לי תפריט אמיתי-סלט ירקות עם חסה-כבר חודש אני חולמת על סלט...ועוד דברים (פרי ללא קליפה,ביצה,כבד עוף ממש אוכל). פגשתי שם את מיקי שעברה לפני שבוע את הניתוח היא מוסרת ד"ש לכולכם ותכתוב מיום ראשון על הכל...אז לא לדאוג ופגשתי גם את רומי ממש מיני מפגש של הפורום ,ממש נהדר היה שם אני ומיקי יצאנו עם חיוך על השפתיים בצאתנו מהדיאטנית (כל אחת בנפרד..