כולנו אותו החרא
New member
קיבלתי תפריט תזונה מיועץ ספורט. דעות?
הלכתי ליועץ תזונה וקיבלתי ממנו תפריט אכילה, בשילוב עם תוכנית אימונים, לחיטוב הגוף. אני לא מומחה גדול בתחום, אז אני אשמח לקבל כל תגובות מכם על התפריט
. פרטים כלליים עליי: גובה מטר ושמונים, שוקלל 66 ק"ג, בן 20, היקף זרוע 31.4, היקף טבור 84 (במשך שנה שלמה, עליתי רק פה, כשלפני שנה עמד ההיקף על 78.2). הנחיות כלליות שקיבלתי לגביי התפריט: להקפיד לאכול כל 3-4 שעות, לשתות 12 כוסות מים ביום לפחות, לשתות רק דיאט XXX ממבחר המשקאות המוגזים, להקפיד על אכילת ירקות ירוקים, ואפשרות לשנות בסדר הארוחות האמצעיות (חוץ מהראשונה והאחרונה). לגביי התפריט עצמו, אין שעות מדוייקות לכל ארוחה, בגלל שסדר היום שלי משתנה והפוך. פעם אני עובד ערבים, ופעם לילות, כך שאי אפשר לקבוע שעה מדוייקת לכל ארוחה. אני פשוט מתאים את זמן הארוחות לפי סדר אותו היום הספציפי. התפריט: ארוחה ראשונה (אחרי שאני קם) - 1 גביע גבינה כלשהי 3% שומן (250 ג') / עדיף חצי אחוז שומן + 1 כפית שמן זית 4 פרכיות אורז של 30 קלוריות לאחת 1 ירק כלשהו ארוחה שנייה - 150-120 גרם חזה עוף או הודו בשר כלשהו דל שומן 1 כוס אורז או 1 ספגטי מוכן סלט ירקות קטן ללא שמן ארוחה שלישית - 2 פרוסות גבינה צהובה 9%-5% שומן 2 פרוסות לחם מלא (עינן פרוס של אנג'ל אריזה צהובה - לא לחם קל) 1 ירק כלשהו ארוחה רביעית - 1 ביצה שלמה (חביתה או ביצה קשה) 2 לבנים של ביצה 2 פרוסות לחם מלא 2-3 ירק כלשהו ארוחה אחרונה לפני שינה - 1 גביע גבינה כלשהי 3% שומן (250 ג') 4 פרכיות אורז של 30 קלוריות לאחת או 3/4 כוס אורז מוכן 1 ירק כלשהו מה אתם אומרים על התפריט?
הלכתי ליועץ תזונה וקיבלתי ממנו תפריט אכילה, בשילוב עם תוכנית אימונים, לחיטוב הגוף. אני לא מומחה גדול בתחום, אז אני אשמח לקבל כל תגובות מכם על התפריט
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)