קיבלתי תשובה מ8TY8beuty בנוגע למחיר משלוח

רחלי ג

New member
קיבלתי תשובה מ8TY8beuty בנוגע למחיר משלוח

קבוצתי, זוכרות שהיה פה דיון והבטחתי לחזור עם תשובה. אחרי 3מיילים.הצליח לי.TOM ענה לי. התשובה ככה ככה...לדעתי. מה אתן אומרות? זה סביר לשלם 32$ על 7-12 לקים? צירפתי את התשובה שקיבלתי.

תולי01

New member
לדעתי לא

בכל אופן, אני לא הייתי משלמת את זה.... טראנסדיזיין לקח בזמנו 18 דולר ל-9 לקים וגם זה היה אז בגדר הסביר ולא יותר (אמנם יוצא 2 דולר ללק שזה מאוד הוגן, אבל זה חייב הזמנה של 9 לקים).....

רחלי ג

New member
תולי, עזרי לי להבין,../images/Emo26.gif

האם הוא כותב שעד 6 לקים זה 16$? למה זה מטעה אותי?-כי 7 לקים בהזמנה זה קופץ ל 32$ לכן,לא ברור לי... Minimum shipping cost is $16.00 and you can order up to 6 polishes – USPS Global Priority. Shipping cost is $32.00 if you order 7 to 12polishes. Please note that there is NO tracking and NO insurance coverage.

תולי01

New member
כן

מה שהוא אומר זה שהמינימום שאת משלמת למשלוח הוא 16 דולר ובמחיר הזה את יכולה להזמין עד 6 לקים. אם את מזמינה 7-12 לקים אז מחיר המשלוח כבר יהיה 32 דולר, אבל עד 6 לקים המחיר הוא 16 דולר וזה כבר סביר. יופי, זה משמח

Ultra marine

New member
אני חושבת שזה אותו הדבר..

אם 6 לקים עולה 16$ דמי משלוח ו 12 לקים עולים 32$ דמי משלוח זה בדיוק פי 2.. בכל מקרה אני צופה הזמנה מהם בקרוב אשמח להחוות את דעתי לאחר הרכישה.

רחלי ג

New member
כן,אולטרא. אבל העלות בהזמנת 12 לקים היא

גדולה.כפולה. אבל, זה לא רע מבחינת משלוח. נחמד,לא?

Ultra marine

New member
זה שהיא כפולה עדיין אומר שעולה לך המשלוח

אותו הדבר פר לק. אם את משלמת 16$ עבור 6 לקים, זה אומר שאת משלמת פר לק 2.67$ אם את משלמת 32$ עבור 12 לקים, את עדיין משלמת פר לק 2.67$... לדעתי, עדיף להזמין כל פעם 6. גם יוצא פחות כסף פר הזמנה. וגם אפשר לחלק את ההזמנות ולא לעשות הוצאה אחת של "בוכטה" מעבר לזה, לדעתי 8ty8 יוצאים יותר משתלמים כיוון שהלקים שלהם *מאוד* זולים. 2.5$ קולור קלאב, 2.68$ צ'ינה גלייז.. נכון שאין להם זויה ואין להם OPI אבל לא תמיד בא לי גם ככה לשלם כ"כ הרבה על לק..

רחלי ג

New member
יש לי הזדמנות להזמין מחברה שנוסעת לUSA

היא הציעה לי ואני לא רוצה לפספס את ההצעה, להזמין 2-3 לקים OPI או / ו ESSIE אני רוצה קורל אחד ורוד מדליק אחד(לא של כלות או של הצבא,יש לנו מליון כאלה) ומשהו שיהיה טוב לחורף הקרוב מה הייתן מציעות לי?

Ultra marine

New member
אם חברה שלך מכירה מישהו שגר בארה"ב

אז את יכולה לעשות הזמנה מטרנס דיז'ין בתוך ארה"ב! ואז יצא לך סופר משתלם! בעיקר עבור OPI.. אסי יקר אצלו..

Ultra marine

New member
קשה לי להמליץ לך כי אנחנו ממש לא אותו הסגנון.

מלבד זה, לרוב מתוך הקולקציות החדשות שיוצאות ומתוך הבלוגים השונים אני בונה לעצמי רשימות (שזה בעצם קובץ במחשב שבו אני שמה תמונות של הלקים שאהבתי). ואז, כשמגיע הזמן שגם בא לי להזמין אני בוחרת את הלקים הרלוונטיים לפי מי שמוכר אותם.. אם אני רוצה זויה OPI אז Nail etc או שאני אחפש מוכר ב ebay ואם אני רוצה קולור קלאב או צ'ינה גלייז אני אזמין ב 8ty8 שטרם חנכתי כי הייתי מזמינה אותם בטרנס דיז'יין...

רחלי ג

New member
או קיי. זה רעיון. נכון שיש לנו סגנון שונה

אבל, אולי מישהי שהתנסתה בצבעים שביקשתי תוכל לעזור בסוואצ' או בהמלצה כי, הסוואצ'ים העשויים של סקראנג'י לא משכנעים אותי כמו תמונה או המלצה אישית, מבינה אותי? תודה בכל אופן

Ultra marine

New member
לא כתבת מה את מחפשת...

ובכל מקרה, אני תמיד בודקת אצלה ובעוד לפחות 1-2 בלוגריות נוספות. יש את טמפטליה שלאחרונה אני רואה שבערך כל הקולקציות מופיעות אצלה. יש את http://www.alllacqueredup.com/ שהיא גם מומלצת.

רחלי ג

New member
אולטרא,כתבתי מעלייך מה אני מחפשת.

קורל ורוד מדליק צבע לחורף ככל שהזמן עובר נראה לי ש-2 צבעי חורף וורוד מדליק.... כתבת:"אצלה" מי זאת?

Ultra marine

New member
בשבילי זה די כללי..

אהם, קורל אולי את יכולה ללכת על peachy keen של צ'ינה גלייז מקולקציית up and away אם תבטיחי לי שאף אחת חוץ ממך לא קוראת את ההודעה הזאת אני אספר לך שאפילו אנוכי מתכננת להזמין אותו בקרוב! סיקור אצל הבקבוקית! ורוד מדליק? אני לא טיפוס של ורודים אבל אילו שיש לי מדליקים
יש לי את Strawberry fields של צ'ינה גלייז שהוא אמנם גליטרי שכזה אבל הוא מהמם! לק נוסף ורוד שיש לי - Reserve מקולקציית המעצבים של OPI נראה כאילו שברו קריסטל לתוך הלק הזה מה שאומר שהוא לא גליטר אבל הוא מאיר וזוהר שחבל על הזמן.. חורפי את אומרת? בקולקציה החדשה של OPI יצא "המתחרה" של לינקולן פארק אפטר דארק. אם לא היה לי את הלינקולן בבית בהחלט הייתי רוכשת את החדש! לק "בסיסי" לגמרי יכול להיות wicked של אסי. לא מתחברת למותג אבל הלק מקסים. אדום כהה עמוק כזה. ממממ... המהמם הפרטי שלי (מהרכישה הלפני אחרונה) Royal Rajah Ruby שהוא חום עם שימר אדום - מהמם אין דברים כאלה! אם את מתפרעת בירוק או ב"על סף שחורים" יש את here today aragon tomorrow של OPI. זה מה שעולה לי בראש

רחלי ג

New member
תודה אולטרא.אני הולכת לבדוק אחד אחד.ממש

תודה. אני לא אגלה לאף אחד על הקורל. נראה לי שצ'יינה צריכה הזמנה משל עצמה.בלי התערבבות של עוד מותגים. יש לי את wicked אני אוהבת אותו. בגדול אני ,וזה לא יהיה פופולרי לכתוב את זה אז אני אלחש, לא מתה על המרקם או הפורמולה של ESSIE. אולי לא הצליח לי מה שהזמנתי , אני אנסה שוב אבל, מארבעהשיש לי, ה WICKED הוא היחיד שמריחתו נסבלת. האחרים סמיכים ומריחת המברשת מודגשת ולא חלקה. מה שמחייב מריחה שנייה ולפעמים שלישית. שוב,אני מסייגת ב,אולי, חוסר מזל בבחירת הצבע וכד'.

Ultra marine

New member
גם אני לא סובלת אותם..

החברה האהובה עלי היא צ'ינה גלייז... את זויה רק גיליתי ואני מאוהבת, וכמובן שגם את OPI אני מאוד אוהבת. קולור קלאב גם הם פייבוריטים ולמרות שהם נחשבים זולים לדעתי הם מעולים ומגוונים!

למעלה