קיבלתי תשובת pet ct

קיבלתי תשובת pet ct

ואני לא מאושרת. יש שיפור קטן, אבל עדין יש הרבה עבודה. הרופא יהיה מחר ונראה מה לעשות. חשבתי כבר לנסח הודעת ניצחון עד שראיתי את התשובה. אני עצובה מיואשת ועייפה. מה קורה עם יש קליטה מוגברת במח העצם? צריך השתלה? אני לא מבינה בזה כלום ורק רוצה להיות בריאה. מגיע לי, נכון?

מיכלית :)

יש שיפור, ראית? היום יותר טוב ממה שהיה בפעם הקודמת. איך שלא תסתכלי על זה, זה יותר טוב. ויש עבודה, יש מה לעשות, וזה עוד יותר טוב. אז אולי זה יקח יותר זמן ממה שכבר חשבת, ואולי כבר עשית תוכניות ל"אחרי", אז התוכניות יידחו, אבל רק בינתיים. זה רק לבינתיים. וגם אם זה נראה לך מינורי ולא משמעותי, זה המון. אל תתני למינוריות להפריע לשום הודעה מאושרת להכתב

מיכלית

שיודעת לעבוד ולהתמודד, יש שיפור זה כבר צעד קדימה, ונקווה שמעכשיו הצעדים יהיו גדולים יותר

ihovav

New member
בדיוק מה שקרה אצלינו...

אולי את זוכרת את הודעת הרכזבה שלי מהתוצאה של הסיטי של אבא. אבל ככל שעובר הזמן אני מבינה שפשוט ציפיתי יותר מדי כי סה"כ כל שיפור, ולו הקטן ביותר הוא עדיין שיפור ומראה על הכיוון הנכון. המון הצלחה בהמשך. עוד יגיע היום (ובקרוב) שתנסחי כאן את הודעת הניצחון. כולנו מחכים איתך...

מודה לכם על התגובות והתמיכה

התאכזבתי כי ציפיתי יותר מדי. מחר לפני הצהריים יש לי פגישה עם האונקולוג שלי. מקוה לא לצאת מצוברחת יותר מדי.

ihovav

New member
גם לאבא מחר מחליפים טיפול...

בהצלחה לכולנו...

ihovav

New member
תודה,

ההרצפטין - זה מה שהיה אז בכתבה בחדשות?

ihovav

New member
אני זוכרת אותך,

ראיתי את הכתבה, רק לא זכרתי את שם התרופה... בהצלחה יקירה...

תודה חמודה, אני מופיעה גם בכתבה

של יום שישי זה בעיתון הארץ, וגם בלאישה מלפני כחודש וחצי עם הילדים שלי.

חצי עדכון -

הייתי אצל הרופא והוא אמר שציפה לשיפור יותר משמעותי. מחר הוא ישב עם מומחה נוסף מאיכילוב כדי לבדוק את הפט סיטי של אסותא ואיכילוב ולהשוות ביניהם. אם השיפור לא משמעותי, יחליפו לי את התרופה כנראה לטקסוטר במקום נבלבין, בנוסף להרצפטין. ושוב, נשירת שיער, בכי, דכאונות, השמנה מקורטיזון, ויאוש... מקוה לטוב. בינתיים יש לי טיפול רגיל מחר (הרצפטין ונבלבין) עד להחלטה אחרת. תודה לכם על התמיכה בשעות הקשות. באהבה

lili the one

New member
הרגע קראתי את תוצאות הבדיקה והעידכו

מיכלית, מבינה את האכזבה שאין שיפור ניכר - אבל היייי סתכלי על חצי הכוס המלאה - יש שיפור כלשהוא. מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות :) ל.

למעלה