קיבלתי 44 במגן בלשון ולא אכפת לי

RobinhooDw

New member
קיבלתי 44 במגן בלשון ולא אכפת לי

מוזר אתם שואלים? לא, זה ממש לא מעניין אותי, השנה היתה השנה הטובה שהיתה לי עד כה. הפסקתי לגמגם חזר לי הביטחון העצמי והתחלתי להרגיש טוב עם עצמי. אז נכשלתי בבחינה "who cares" :{}

DanielT17

New member
אני שמח

שהפסקת לגמגם אבל לשון? זה המצקוע הכי כיף ומעניין שלמדתי.. הלוואי ואחרים היו כמוהו \=

חבל , הבגרויות זה העתיד שלך...

למה לבזבז שנה-שנה וחצי אחרי הצבא כדי לעשות מכינה? תלמד עכשיו , תגמור עם הבגרויות ואחרי הצבא תתחיל ישר לימודים גבוהים. אתה יודע כמה לא מגמגמים אני מכירה שלא למדו ולא מצאו את המסלול שלהם בחיים? אז אתה לא מגמגם , who cares? זה לא מה ש-"יסדר" לך את העתיד , לימודים דווקא כן!

RobinhooDw

New member
זה כן מה שיסדר לי את החיים.

הבעיה שלי מאז ומתמיד היתה שלא למדתי לקבל את הגמגום... עכשיו אני מרגיש כמו בן אדם חדש, זה כמו חלום. כאילו שקיבלתי מיליון דולר. אבל כמובן שאני מאריץ אותכם על כך שלמדתם לחיות עם הגמגום למשך כלכך הרבה זמן. הרבה אנשים לא יודעים איך זה לחיות כמגמגם. אני יודע הייתי מגמגם והייתי לא, רק שתדעו שגם אם לא הצלחתם הרבה בחיים, מה שעשיתם נחשב כמו 300 פעמים מה שאדם שהצליח בחיים עשה. כל יום שעובר אליכם הוא כמו היום הכי נורא שעובר על בן אדם אחר, גם יום שנראה לכם טוב היה נראה לאדם אחר יום נורא. זאת דעתי לפחות,

DanielT17

New member
גמגום בהחלט יכול להיות נוראי

אבל ציירת למגמגים חיים ממש שחורים... זה לא בהכרח נכון ואפילו מוקצן

רובין הוד ../images/Emo26.gif

אני מבינה את ההתלהבות מזה שהתגברת על הגמגום , אבל זה לא אומר שלא צריך ללמוד. אני לא רוצה לדבר כמו אמא , אבל אם אתה לא רוצה לסיים בתור פועל שחור או סתם מובטל , מוטב שתתחיל לשבת על התחת וללמוד
ואני לא חושבת שכל יום שעובר עלי הוא כמו יום הכי נורא שעובר על בן אדם אחר , מצטערת , אבל כל עוד כולנו בריאים ומתפקדים אני מגדירה את חיי כנהדרים! וברוך השם חוץ מדיבור שוטף לא חסר לי כלום. מעדיפה להיות מגמגמת ולא נכה , מעוותת או חולה , כנ"ל לגבי בני משפחתי. אתה ילד ומדבר כמו ילד אז לא אשפוט אותך יותר מדי.

למעלה