הרבה מקרים יש רק שם , ולא ניתן לאתר את מספר השולח.אנדרואיד 7.0
אנדרואיד 7.0
במקרים האלה גם לא מופיע שום מס' טלפון שאפשר לראות את מקור ההודעה.ישנן חברות מיוחדות שמשווקות מערכות לשליחת הודעות SMS
למשל לבנקים קופות-חולים ביטוח-לאומי משרדי-ממשלה
ומקבלים את הSMS עם שם השולח
אבל רשום מתחת להודעה "אי אפשר להשיב לשולח"
לא תמיד מדובר בספאם
הבעיה שכאלה יש לי מעט מאדישנן חברות מיוחדות שמשווקות מערכות לשליחת הודעות SMS
למשל לבנקים קופות-חולים ביטוח-לאומי משרדי-ממשלה
ומקבלים את הSMS עם שם השולח
אבל רשום מתחת להודעה "אי אפשר להשיב לשולח"
לא תמיד מדובר בספאם
Truecaller פשוט "שותה" את רשימת אנשי הקשר שלך ומצרפת אותם למאגר שלה.מתמודדת לא רע עם שיחות והודעות ספאם למניהם.
Truecaller - Leading Global Caller ID & Call Blocking App
We have identified 184.5 billion unknown calls & helped in blocking 37.8 billion spam calls in 2021. Download the Truecaller app for free today for safer communication!www.truecaller.com
לגבי אותם מסרונים ללא ספק זה לא יראה מס. לפחות אתה יודע מי מקור ההודעה וניתן לחסום שלא יתרידו עם ההודעות ספאם שלהם.Truecaller פשוט "שותה" את רשימת אנשי הקשר שלך ומצרפת אותם למאגר שלה.
Truecaller לא בהכרח תגלה את מספרו של שולח המסרון, פשוט משום שברב המקרים לא מדובר בטלפון סלולארי של אדם פרטי, אלא מדובר בתכנה מסחרית לשיגור מאסיבי של מסרונים...
ב ד י ו קTruecaller פשוט "שותה" את רשימת אנשי הקשר שלך ומצרפת אותם למאגר שלה.
Truecaller לא בהכרח תגלה את מספרו של שולח המסרון, פשוט משום שברב המקרים לא מדובר בטלפון סלולארי של אדם פרטי, אלא מדובר בתכנה מסחרית לשיגור מאסיבי של מסרונים...
לוקח בדיוק שניה למחוק הודעות מבלי בכלל להיכנס לקרוא אותן.זה החיסרון שהיא שותה את רשימת אנשי הקשר. מי שמתנגד שהוא יופיע בטרוקולר בזמנו יכל להוריד את עצמו מהמאגר.
בשביל השקט הנפשי שלי מעדיף את האפליקציה מותקנת ושלא יפציצו אותי בהודעות ושיחות ספאם.
הענין הוא שאני לא רוצה לקבל את ההודעות האלו בכלללוקח בדיוק שניה למחוק הודעות מבלי בכלל להיכנס לקרוא אותה.
חבל על הטירחה ועל שליחת פרטיך לחברה שאין לך מושג מה תעשה עם נתונים אלו בעתיד (ראה מקרה ווטסאפ )
בדיוק כפי שבת.ד. שלך, אתה מקבל פליירים ומיד זורק לפח המיחזור, כך גם כאן.הענין הוא שאני לא רוצה לקבל את ההודעות האלו בכלל
לא מעניינים אותי קברי צדיקים , לא מעניינים אותי סקרי בחירות , לא מעניינים אותי פרסומים של החזרי מס
מרגע שהתחברנו לרשת האינטרנט אפשר היה לשכוח פרטיות אמיתית. היו לי לא אחת מקרים של הצקות פרסומיות לאורך היום. מעדיף נכון לרגע זה את האופצית חסימה שמאפשר לי הטרוקולר.לוקח בדיוק שניה למחוק הודעות מבלי בכלל להיכנס לקרוא אותן.
חבל על הטירחה ועל שליחת פרטיך לחברה שאין לך מושג מה תעשה עם נתונים אלו בעתיד (ראה מקרה ווטסאפ )
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.