קיבלתי ! ! !

קיבלתי ! ! !

המון זמן, אני חולם על מיקסר נורמלי. מאסיבי. והנה, בביקור שערכה אשתי במפעל של חברים בצפון, ניצפה לו על המדף לא אחר מאשר מיקסר של קנווד (אני זוכר את הדגם הזה בבית סבא, לפני המון שנים), עם שתי קערות, זכוכית ופלסטיק, ושני מתקני בחישה, להקצפה ולעירבוב. החבר אמר כי המיקסר היה שייך לאימו. עוד אמר החבר, כי המיקסר אינו עובד (איך אמרו בפירסומת: אז אמר, או בשפתינו "אוט אר גיזוקט"). בדיקה העלתה כי חוץ מקילופי צבע, הנ"ל עובד כאילו אמש יצא ממפעל קנווד (כשעוד היה באירופה), והשביע את אשתי שתעשה בו מטעמים כמו שאימו הייתה מכינה. למי שטרם הבין - המיקסר ניתן לנו במתנה, ועשה דרכו אלינו. נכון. צריך להשלים לו חלקים (נדמה לי שבנתניה יש מי שיוכל למכור לי חלקים). והפרק הבא, ילווה בצילום, של מתנה נוספת שקיבלתי מהורי: האק מאסר שנולד בפולין ב - 1840. שבת שלום. חגי

bigjack

New member
תתחדשו חגי ../images/Emo77.gif

יש גם חנות ברמת גן שמחזיקה חלפים למיקסרים מדגמים ישנים.

חגי - מאברוק!!! תתחדש יקירי !!!!

אני מכירה את ההרגשה לקבלך מיקסר טוב. כשאני קיבלתי את הקיצ'ן אייד שלי, חשבתי שקיבלתי מכונית במתנה. חבר קנה לי אותו חדש דנדש, ופחדתי לפתוח אותו בכלל, היום אני לא מפסיקה להשתמש בו. טוחנת, מכינה פסטות, עוגות ומה לא. הקנווד ידוע כסוס עבודה עם תעודות. מברכת אותך ידידי, תתענג עליו, זאת מתנה אמיתית. ההאק מאסר...הו-הו.... זה שם דבר !!!! מדהים !! לילה טוב.

למעלה