קיבלתם חופש תגידו תודה

פריזמה

New member
קיבלתם חופש תגידו תודה

טוב אז היום בלילה אני לא יהיה פה . לידיעת תורני סהר היקרים , יש לכם חופש תנצלו את זה אבל אל דעגה מחר אני אחזור מלאה בשגעונות דכאונות מצביי רוח וציניות אבל רגע מחר יום חמישי אתם לא פה טוב נו אז יום שישי תחתפו את זה בגדול סתם תתעלמו אבל לא בה לי למחוק את כל מה שכתבתי אני אוהבת את זה בכל מקרה יש היום מסיבה ואני הולכת לנסות שוב את מזלי בין כל האנשים או יותר נכון הסטודנטים אוכליי האדם אני מקווה שיהיה בסדר טוב נו אין גבול לצניות שלי צבינו מזה לבד מה המצב רוח הנוכחי כי אני עוד לא סגורה על זה מצד אחד משועשעת מכל היום אזה (פגשתי את החבר שלי לשעבר וגרמתי לו להרגיש רע על זה שזה לשעבר האמת הוא גם ניסה אבל בלי הרבה עצלחה אני עדיין לא מצטארת על זה שעזבתי אותו אבל עזבו לא שווה כתיבה) אבל מצד שני בחלק האחורי של המוח עדיין מסתובבים אותם גלים של דכאון שלא עוזב ולא מרפה ממני אפילו לא לרגע אחד, תמיד יושב שם ממתין לשניה אחת שהמוח יפסיק לתכון דברים חשובים כדיי שהוא יוכל לקפוץ ולהשטלת וזהו בעצם מעבר לזה שמעתי היום משפט שאותי אישית מעוד אצחיק ואני מאמינה שכל מי שלוקח תרופות יבין למה הקוונה "אם אין אני לי אלי לילי לי" ולמי שלא יודע אלי לילי זו החברה שמיצרת את הפרוזאק גלי

למעלה