קיבלתם משהו משרה?

Aspen

New member
קיבלתם משהו משרה?

האם מישהו מכם שלח לה מכתב ושרה כתבה לו חזרה או שלחה תמונה עם חתימה שלה? או היה איפשהו או ראה את שרה איפשהו וקיבל ממנה חתימה או חיבוק? מישהו ראה אותה במו עיניו? (למרות שהסיכויים קטנים, אני שואלת בכל זאת).

אליעד699

New member
אני שלחתי להה

ליומולדת שלה... אבל אני לא יודע אם היא קיבלה.. בכל מקרה לא קיבלתי כלום :(

smgfan

New member
אני פעם...

הייתי בלוס אנג'לס והלכתי לאיזה קניון ואז פתאום ראיתי את שרה! וכל כך התרגשתי ואמרתי לה שאני כל כך אוהבת אותה ושאני מישראל! וביקשתי חתימה ואפילו הצטלמתי איתה והיא היתה כל כך חמודה!
זה היה כל כך כיף! אפילו הלכנו לקניות אחרי זה ביחד! ואז... התעוררתי מהחלום
סתם. אני בחיים לא שלחתי לה כלום... לא חשבתי שהיא תקבל את זה אישית. וכמובן שלא יצא לי לראות אותה
איזה קטע אם היא היתה באה לישראל לכבוד "הטינה"... כמו שתוכנן
מה הייתם עושים?

אליעד699

New member
כבר אני וחבר שלי תיכננו

שאנחנו ישנים יום לפני במלון שהיא תהייה בו ומחכים לה בשדה... קונים לה טבעת יהלום וחורטים עליה איזה משהו...

westlife 4ever

New member
אוף! ואני חשבתי שאת מדברת ברצינות

עד שקראתי שהתעוררת מחלום חחח סתם... אוף באמת לקחתי את זה ברצינות

Aspen

New member
גם אני בהתחלה

האמנתי לך עד לשורה של: "אפילו הלכנן לקניות אחריי זה ביחד". וואו, כששמעתי שהיא באה הייתי כל כך מאושרת וכבר התחלתי לתכנן, איזה תמונה שלה לרכוש בשביל שתחתום עליה, עם מי אני אלך לראות איתה וכמה שעות שינה יהיו לי כשאני אחכה לה מחוץ למלון. אני זוכרת שפירסמו את זה בכל מקום, גם באתרים מחו"ל ואפילו בגיא פינס. ואז יום אחריי, גיא פינס אומר שלא. כל כך כל כך כל כך התאכזבתי. חשבתי שהנה הזדמנות חיי מכיוון שהיא לא אוחרת בכנסים של באפי.

למעלה