קיבלת כרטיס של הפורום בעצרת?

Neta558

New member
קיבלת כרטיס של הפורום בעצרת?

בעצרת חילקנו לראשונה כרטיסים שמפרסמים את הפורום. היינו רוצים לבדוק עד כמה הדבר יעיל (חוץ מהכיף בלהסתובב ולהזמין אנשים לפורום...). אם נכנסת לפורום בעקבות הפרסום בעצרת, נשמח אם תשרשר לכאן הודעה בתגובה ותספר לנו על נוכחותך, סתם שנדע... ובכלל, כל החדשים והחדשות - ברוכים הבאים, ברוכות הבאות! נשמח להכיר...שרשרו הודעת "הנה אני" לכאן, וספרו קצת על עצמכם!
וכמובן,
לכולם!

הנה אני

אותו אחד שלא קיבל כרטיס אבל מנהל פורום בתפוז ומכיר אתכם. החלטתי בעקבות העצרת שאולי אני צריך לא לוותר ולחזור להיות צמחוני, אפילו בהוד השרון, שזה הרבה יותר קשה(
, סבתא קרציה). אני שרימפי, מנהל גאווה צעירה בתפוז. תכף בן 18(ב4.11), הומו(ו
בזה
). רציתי לומר שהעצרת היום החזירה לי משהו שהיה חסר. אמונה במאבקים שכאלו. נראה לפעמים שלא רבים הם אלו שתומכים ושהסיכוי לשינוי הוא לא כזה גדול, היום חזרה אליי אמונה כזאת. העצרת היום היתה מדהימה לדעתי...במיוחד כי היא הראתה לי כמה שהמאבק לא חסר סיכוי, כנראה חסר לי בעבר מידע על עצרות ופעילויות שכאלו. בכל מקרה, אני פה. חושב שאשאר ואכתוב פה ושם, כמובן אם תקבלו אותי
. שרימפי- שאם הוא לא טועה אמר כרגע שהוא חושב שהוא מתכוון לחזור להיות צמחוני

עוד משהו

הפעם כנראה שלהיות צמחוני זה יהיה לא רק בגלל שבשר זה יאק- לא טעים. אלא גם כי ההתעללות בבעלי החיים נראית לי לא נחוצה ומזעזעת, גם להם יש זכויות! ואוכל צמחוני הוא עשיר הרבה יותר בטעם ובריא

aradori

New member
אם כבר - אז כבר....

לך על טבעונות... אתה הרי יודע שבתוך תוכך אתה טבעוני...
הגיע הזמן לצאת מהארון!!! אגב - נושא הסבתא - בעייתי בגלל שהיא נותנת לך הרצאות - "זה לא בריא" או בגלל שהיא מכינה אוכל טעים?... אורי. (טבעוני ו-
בזה
)...

Neta558

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

וכל הכבוד על החזרה לצמחונות! מה כל כך קשה להיות צמחוני דווקא בהוד השרון? אלון - לטיפולך...
(כתבנו לעניני מינרלים, ויטמינים, והוד השרון...)

אני חושב שכוונתו הייתה...

שקשה להיות צמחוני בבית של סבתא שלו, שבלי קשר לזה ממוקם בהוד השרון.

../images/Emo36.gifאנשים../images/Emo70.gif התפקדו../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

כל מי שקיבל כרטיס של הפורום בעצרת, נא להתפקד בשירשור זה. ואם את מעוניינים נשמח אם תציגו את עצמכם.

דקלה 3

New member
שלום רב

שלום קוראים לי דקלה הייתי בעצרת סחבתי לשם את ידיד שלי בגלל זה הוא נהפך לצימחוני אז אולי יצא משהו מכל העצרת הזאת אני אישית אף פעם לא אכלתי כבד אווז כי זה נראה לי ממש ברברי אבל מה שכן התחלתי לחשוב ברצינות על כל הסבל שהם עוברים - כל בעלי החיים והינה אני כבר בתוך הפורום ואני נורא נהנהת דקלה נ.ב אם תרצו תכתבו לי משהו אני נורא אשמח

הנה אני

הייתי כאן עוד קודם... בערך.. נראה לי... טוב כן. שמי עדיין אינו ברור אך מספר אנשים טוענים שראו בתעודת זהו תשלי את השם נטע, אך אתם מוזמנים לקרוא לי מיצי, מנטה, נילי או נלילפי בקשה. אני צמחונית בערך 15 ימים, וואו! ונראה לי אחלה דרך חיים. לא אוהבת צביעות, מעדיפה שאנשים לא מלאכותיים אלא הם עצמם ובעלת טעם משונה ולא מוגזר בבגדים (פעם זה היה גם באוכל אבל כרגע הוא מוגדר) נתראה מיצי

HaMsTeR

New member
אני חדשה!../images/Emo13.gif אבל לא הייתי בעצרת...

קוראים לי גוני ואני (רק) בת 12 וחצי......
ואני מנצלת את ההודעה הזאת לשאלה- אם אני צמחונית, ואני אוכלת אוכל בריא- סויה\טופו וכל האלה, זה עדיין יפגע בגדילה שלי, זה שאני אל אוכלת בשר?

nikikipoo

New member
ואני

אני חייבת להודות´ אינני צמחונית... אבל זה רק מסיבות שונות ומשונות... בכל זאת אני מציצה בפורום לפעמים לבדוק ולשאול שאלות כמו מי לעזאזל בא לבר אילן ביום שני חוץ ממני!! כי בסביבתי לאף אחד לא ממש אכפת ורק פה בפרום אני מוצאת מעטים.... שיניתי קצת תנושא... אוי... טוב אז אני נירית, פעם ניסיתי לצמחן תצמי אבל זה עשה המווון בעיות אז כיום אני רק תומכת בצמחונים ומרחמת על בעלי החיים העצרת היתה מצויינת והיחצנים של הפורום היו נחמדים נירית ינשופה לשעבר, בנות אופק

למען קיבלתי אפילו שניים.

וכשבא אליי השלישי כבר סירבתי לקבלו.
אני רעות. מראש העין. (בניק ניים שלי כתוב-"קן" כי אני פעילה בנוער העובד והלומד) שכבה י"ב. צמחונית מכיתה ט´. (אין תאריך מדוייק.. כי זה נעשה בהדרגה) בחודשים האחרונים אני חושבת על לעבור לטבעונות. כל מה שראיתי בעצרת- רק חיזק את הרצון להפוך לטבעונית. וגם השיחות עם חבריי הטבעונים.. בינתיים זה יכול להיות מסוכן להפוך לטבעונית כיוון שהצמחונות הפכה אותי לאנמית . ובכיתה י´ גילו את זה. ומאז ועד היום אני לוקחת כדורים. ואני פוחדת שאם אהיה טבעונית אחיה על כדורים כל החיים (שזה מצב לא טבעי ולא שווה את הטבעונות). אז בינתיים אני מחכה איזה שנה עד שהאנמיה תעבור. יש עוד כמה חברים מהקבוצה שלי בתנועה שרוצים להיות טבעונים- אז נראה לי שתהיה סביבה תומכת, וזה יהיה הרבה יותר קל. בינתיים יש לי חברה שלא מזמן התחילה להיגמל מביצים. הבעיה היא שמאוד קשה לה. בקושי יש לה מה לאכול. (היא לא ממש אוכלת קטניות..) ומה גם שהיא מסתירה את זה מההורים שלה. בקיצר זה בלאגן. יש למישהו איזה עצה? אני ממש רוצה לעזור לה. ועוד דבר- האם ביצי החופש הם בסדר מבחינה מוסרית?

למעלה