קיבעון

קיבעון

לפני יומיים אבדה לי אחת מעדשות המגע שלי. זה כמובן היה מבאס אבל מה שלא פחות עגום זה שלא יכולתי להעלות על דעתי להחליף אותה במקום שאינו אצל האופטומטריסט הקבוע שלי. כמובן, הקביעות הזו היא מאוד רופפת: אני באה לבדיקה פעם בשנה במקרה הטוב - והוא גוער בי שאני צריכה לבוא יותר. אבל הוא חמוד, ואני אצלו כבר שנים. הבעיה היא שלאורך השנים הללו מיקומי הגיאוגרפי נע ונד - וכיום האופטמטריסט שלי נמצא מרחק של כמעט שעתיים נסיעה ממני. מה בחורה הגיונית כמו חציש עושה? האם היא הולכת לקנות עדשה אצל אופטיקאי הסמוך יותר למקום מגוריה (נניח, בהמשך הרחוב)? מובן שלא. קבעתי תור, נסעתי הבוקר, נבדקתי, נגערתי, ונסעתי חזרה. כל הסיפור ארך למעלה מארבע שעות, ועל כן הוא שאמרתי - קיבעון. האם גם לכם יש במקום מגוריכם מקומות שתחזרו אליהם שוב ושוב ? אין צורך להגיע עד רמת קיבעון מתקדמת כשלי, אבל בכל זאת: חנויות אהובות, בתי קפה עם משמעות אישית, פארקים שבהם הכי כיף לערוך פיקניק
אשמח לשמוע שאני לא היחידה שנוטה להיקשר רגשית.

Noaal

New member
חציש ../images/Emo24.gif

את ממש לא היחידה. אני ממשיכה להגיע צפונה בשביל:
סידורים בבנק
הרופא ילדים שלי (ממשיכה ללכת אליו בשביל הדברים הגדולים והקטנים כאחד).
רופא השינים שלי (לא מחליפה אותו בשביל שום רופא בעולם) זהו נראה לי, מספיק קבעון???

לקשמי

New member
אצלי זה היה עם מספרה

כשעזבתי את ההורים של אבל עדיין גרתי באותה עיר, אז כשהייתי צריכה ללכת להסתפר, עדיין הלכתי לאותה ספרית שנמצאת בשכונה שההורים שלי גרים בה, פשוט מתוך הרגל ופחד שאם ספר אחר יספר אותי, אני לא אהיה מרוצה וכו'. אבל כשעברתי לגור בתל אביב זה בכל זאת נראה ממש לא הגיוני ליסוע מתל אביב לראשון כדי להסתפר, מה שאילץ אותי למצוא ספר אחר. בינתיים כבר עברתי למקום אחר בתל אביב ואז המספרה הזאת שמצאתי, גם כן כבר רחוקה לי ויש אחת יותר קרובה, אז נראה לי שבפעם הבאה שאלך להסתפר זה יהיה שם וזאת תהיה הפעם הראשונה שם.

Mיקי_

New member
בעעעע ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

אני גם נוסעת עד חיפה בשביל אופטומטריסט (אני תל אביבית) ועד השנה האחרונה נסעתי לשם גם בשביל רופא שיניים ושיננית (עכשיו אני נוסעת עד ראשל"צ, לרופא של בן זוגי, מה לעשות כשלא מכירים רופאים פרטיים בת"א??!!) וכדי להסתפר (ואני מדגישה בשביל לשלם 220 ש"ח למישהו שיגזור לי את השיער ויעשה גוונים פעם בשנה) אני נוסעת עד קרית טבעון (חור בצפון) למרות שברמת גן יש מי שיעשה לי את כל זה בשביל 100 ש"ח, ובתל אביב, יש "מעצבי שיער" בכל חור... זה פשוט לא יאמן הקיבעונות האלו... את לא היחידה שנוטה להיקשר ריגשית, אני מנסה להיגמל מהמנהגים הללו וזה לא ממש הולך לי

Noaal

New member
וואלה, שכחתי את הספר שלי

גם בשבילו אני נוסעת צפונה!

EyalPolo16V

New member
../images/Emo45.gif אני בשביל הספר שלי גם נוסע...

כמובן גם בשביל רופא השיניים, והבנק שלא טרחתי להעביר את החשבון ממנו, אם צריך לבצע טיפול במוסך אז כנ"ל גם לגביו.

ברור גם לי יש קטעים כאלה

אז ככה רופא שאני צריכה ללכת אליו קבוע פעם בשנה ביקורת על נקודות חן גם אחרי שעברתי דירה ממשיכה ללכת אליו זה עניין של 40דקות עד שעה נסיעה אליו באוטובוס אבל הוא מכיר אותי שנים את כל הרקע הרפואי אז אני מעדיפה ככה מה גם שככה אני לא צריכה להביא כל פעם הפנייה לרופאים שעוסקים באותו תחום כמוהו צריך רק מה? בגלל שהוא מכיר אותי אני לא צריכה חוסך ללכת לרופאת משפחה רק בשביל לקחת הפנייה את הרופאת משפחה שלי למרות שאני די חדשה אצלה ורק 3 פעמים הייתי אצלה אני לא מחליפה למרות שהאוטובוס לוקח חצי שעה עד אליה ובלי אוטובוס אי אפשר להגיע ברגל ואני לא נוהגת ונכון זה עולה 5 שקלים לכל כיוון ואני יכולה ללכת 5-10 דקות ברגל רופא ליד הבית אבל הרופאה שלי מקסימה וטובה מקצועית יסודית ואנושית ולא אחליף אותה בעד שום כסף בעולם עוד משהו יש קניון באזור שעשיתי שרות לאומי אני אוהבת אותו יותר מהקניונים איפה שאני גרה ואם אני באמת רוצה לבלות אני נוסעת אפילו 2.5 בשביל זה

JaneLame

New member
אופטומטריסט גם.

התחלתי לחפש עבודה כשגרתי עוד בפ"ת, כך שחברת כוח-אדם שאני רשומה אצלה גרמה לי לחזור לאחרונה לפ"ת לחתום על טופס 101. מדכא לחלוטין.

למעלה