קיגל ללא סוכר

קיגל ללא סוכר

שלום רציתי לשאול מי עשתה קיגל ...עם כמו סוכר.. אני אוהבת קיגל ורציתי לדעת איך זה יוצא...עם סוכרזית

איך מכינים קיגל משגע של אודטה

אהלן חברים, הנה מתכון של קיגל, מהיותר טובים שטעמתי בחיים שלי. עשיר, עסיסי, מאוזן, אבל בעיקר בעיקר, טעים פחד. כל התודה והברכה למיקי שמו (טל‭,04-8104448 :'‬ רח' מוריה 30 חיפה‭.(‬ וזה הולך ככה: קיגל (לשתי תבניות אינגליש קייק מס' ‭(3‬ סיר גדול ובו מים להרתחת האטריות, מעורבבים עם 1 כף שמן ו‭1/2-‬ כפית מלח 400 גרם אטריות דקות למרק מס' ‭ 3‬ 5 ביצים 350 גרם סוכר חום בהיר דמררה ‭1/8‬ כפית אבקת ונילין (ראש כפית) או ‭1 1/2‬ כפיות תמצית וניל "מקורמיק" ‭1/2‬ כפית מחוקה מלח 1 כפית מחוקה קינמון טחון טרי וארומטי 100 גרם צימוקים 100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 120 גרם שמן רגיל 2 תבניות אלומיניום חד פעמיות מס' ‭30 X 7) 3‬ סנטימטר) 2 כפות גדושות אגוזי מלך קצוצים גס ו‭2-‬ כפות גדושות סוכר חום כהה כהה לפיזור מעל הקיגלים לפני האפייה אופן ההכנה ‭.1‬ מרתיחים את המים עם מעט שמן ומעט מלח. כשהמים רתחו - 2. ‬ מוסיפים את האטריות ומבשלים שש דקות בול! (כמו למרק)‭. 3. מסננים ושוטפים במים קרים. ‭.4‬ מכניסים את האטריות המסוננות לקערת המיקסר ומערבלים בוו הגיטרה (ה‭(K-‬ או ביד בקערה עם שאר החומרים (למעט האגוזים והסוכר הכהה שבסוף הרשימה) כשתיים-שלוש דקות. ‭.5‬ שופכים לשתי התבניות, ממלאים אותן רק עד כדי שני שליש גובהן. ‭.6‬ לפני האפייה מפזרים על האטריות שבתוך כל תבנית כף אחת אגוזי מלך קצוצים גס וכף אחת מלאה סוכר חום כהה כהה. ‭.7‬ אופים ב‭180-‬ מעלות צלזיוס ‭356)‬ פרנהייט) כ‭50-‬ דקות. אויייייייייייייי! כמה זה טוב!

../images/Emo141.gif ,תודה תודה... אבל

אבל אני צריכה בלי סוכר כי יש לאנו סכרת.......

למעלה