קידוד NOC

Lotus92

New member
קידוד NOC

שלום לכולם! אני מתקשה למצוא קידוד מתאים לעבודה מסוימת: לפני כ-3 שנים עבדתי בחברת UPS (שילוח בינלאומי), התחלתי בשירות לקוחות שזה כלל רק שיחות נכנסות, מענה על מיקום המשלוח, זמני טיסות, מידע על הגבלות שילוח, מידע על ייבוא/ייצוא וכו'. לאחר כחצי שנה קודמתי והייתי אחראי של מספר חברות גדולות במשק (הישראלי) ועל כל המשלוחים שלהם. התפקיד כבר לא כלל מענה טלפוני מתמיד, אלא קשר עם אנשי החברות הללו בלבד והנמענים בחו"ל. עבדתי ב-UPS קצת מעל שנה, האם יש קידוד שמתאר את מה שעשיתי? תודה!

אם מדובר על קבלת הכרה בניסיון מזכה להגירה

אני הייתי כותב בשורה הרלבנטית את העבודה ב UPS , והייתי מציין רק את ה NOC של התפקיד האחרון, ומבקש מהם מכתב שיתאר את המטלות של הראש הגדול שביצעת בתפקיד האחרון, של בקרה תיאום ופקוח על משלוחים כמנהל תיק לקוחות גדולים. אתה צריך לקרוא בזהירות את התיאור המפורט של כמה מסיווגי ה NOC המתאימים ולראות אם אתה עונה על הדרישות. מה היא ההשכלה העל תיכונית שלך? למטה נתתי כמה סיווגים שאולי יתאימו. לדעתי 0132 הוא המתאים ביותר, אם UPS יתנו לך מכתב שהיית אחראי תיאום משלוחים או מנהל תיקי לקוחות אתה מסודר מצויין ב NOC הזה.

Lotus92

New member
לאחר בדיקה...

תודה לכל העונים: אכן הקוד 0132 הוא המתאים ביותר. גם מה שאמר בבוקר רן הוא נכון מבחינת הקוד שהציע, אבל הוא לא טוב בשבילי כיוון שזה לצורך הגירה (סיווג A,B,0). לשאלתך יש לי תואר הנדסאי ובנוסף תואר ראשון במדעי החברה.

מה שאמר המושל"ט ובנוסף:

אם המעסיק שלך יסכים לחתום על משהו שאתה תנסח, יהיה הכי טוב אם תבחר את אחד מה"תארים לדוגמא" שמופיעים בתיאור התפקיד ותכתוב, עדיף באנגלית, על נייר מכתבים של החברה משהו בנוסח: לוטוס92 מועסק בחברתנו בתפקיד "_______" מאז (חודש-שנה). למה אני אומר "עדיף באנגלית"? כי ככה הניסוח יתאים במדוייק לתיאור בNOC. במכתב שאני הגשתי זה כל מה שהיה כתוב, לא פירטתי תחומי אחריות וכיו"ב (בעיקר בגלל שאמרתי למעסיק שלי שזה מכתב לקונסוליה האמריקאית בקשר להוצאת ויזת תייר לארה"ב)

amirshuval

New member
כמו שאני יודע להתכסח

אני גם יודע לתת קרדיט כשמגיע---השורה התחתונה היא רעיון מבריק

למעלה