קידום אתר

בועז ש

New member
קידום אתר

שלום, העליתי לפני כמה שבועות אתר שנקרא נטריוויה. ניסיתי להוסיף אותו לאינדקס של google, אך האתר לא מופיע בחיפוש. אשמח לקבל טיפים כך שבתור התחלה הוא יופיע בחיפוש. הכתובת לאתר: http://www.netrivia.co.il תודה, בועז

אני66

New member
בועז ברוך הבא

אינדוקס של אתר בגוגל . לפעמים זה לוקח כמה שבועות אבל.... ישנו מושג שנמצא במחלוקת תמידית על ארגז החול של גוגל . ארגז החול זהו מצב שגוגל לא מאנדקס את האתר במשך כמה חודשים למרות שהוא יודע עליו והוא מבקר אותו באופן תמידי. אני אשמח אם תוסיף ותספר איך בדיוק הודעת על קיומו לעולם ואני אדע לתת לך עצות נוספות. עמית קידום אתרים

בועז ש

New member
שלום עמית

הוספתי את הURL של האתר דרך הממשק הזה של googl. אגב, בסוף התהליך לא קיבלתי פידבק אם הבקשה התקלה או לא, הופיע דף ריק מתוכן - דבר שנראה לי תמוה. באופן דומה הוספתי את כתובת האתר במנועי חיפוש אחרים(וואלה, נענע, תפוז...)שם קיבלתי הודעה שהאתר יבדק בשבועות הקרובים ואז יוחלט אם להוסיף או לא. לפני כן וידאתי כי הקוד הוא תקני, הוספתי תגי מטה, שימוש במילות מפתח... ועוד דברים בסיסייים שקראתי במאמרים על קידום אתרים.

אני66

New member
הבנתי לפעמים

הדרך הכי טובה להוסיף אתר למנועי החיפוש היא לתת להם למצוא אותו לבד. עלייך ליצור לאתר שלך לינק מאתר חזק בהקדם ככל שתעשה את זה מהר יותר כך תהליך ההופעה של האתר בגוגל תהיה מהירה יותר. ותחשוב על זה ככה גוגל שהוא מנוע החיפוש הגדול ביותר לפעמים בגלל גודלו דברים לוקחים קצת זמן . תנסה את העניין של הלינקים החזקים אחד או שניים מאתרים עם PR גבוהה זה יכול לזרז אץ התהליך. אשמח לענות לך בכל שאלה ועניין עמית קידום אתרים

למעלה