קידום את מיקצועי

david373

New member
קידום את מיקצועי

מחפש כילים לקידום אתרים לא רק דרך גוגל..

קידום אתר יכול להיעשות בדרכים מגוונות

אמנה כאן חלק. הגולשים מוזמנים להוסיף דרכים נוספות... 1. קידום ברשתות חברתיות - ובעיקר פייסבוק ו/או לינקד-אין (בהתאם למוצר ולקהל היעד שלו) 2. כתיבת בלוג / ניוזלטר על בסיס קבוע 3. שיווק בפורומים 4. שיווק באתרי מאמרים יש עוד?

יש הרבה

הנקודות שציינת הן כולן על טהרת ה-"אוף-סייט", כלומר דברים המתבצעים מחוץ לאתר. אכן משקלם הוא רב, אך כדי להשלים את התשובה ראוי גם לציין את הקידום "און-סייט", כלומר, פעולות המבוצעות באתר עצמו: היררכיית קישורים הגיונית, עימוד תקין, חוסר בעמודי שגיאה, תקינות קוד, מהירות טעינה, תוכן רלוונטי ואיכותי, תדירות עדכון גבוהה ועוד.

Amir Shvoong

New member
ולכן צריכים לעשות זאת באמצעות מקדם אתרים

אוף סייט או און סייט זה לא משנה. הנקודה בעיני היא שרבים רוצים לחסוך בעלויות ולעשות את הדברים בעצמם ולא להשתמש בשירותי קידום אתרים. כמו שמעטים מאיתנו יעשו שיפוץ בית או צבע בעצמם כך גם לגבי מקדם אתרים. עדיף שבזמן שמשהו לא מקצועי ינסה לקדם את האתר שלו, ינצל את הזמן בלעשות כסף, לתת שירותים מקצועיים וכדומה במקצוע שלו. לא חבל על הזמן בלנסות לקדם את האתר ללא כל ניסיון? קידום אתרים זה מקצוע, צריך לחיות את האינטרנט ולחיות את המקצוע 24 שעות ביממה כמו רבים המקולגות שלי עושים. מי שרוצה לקדם את האתר שלו בעצמו צפוי לבצע המון טעויות, ולבזבז זמן. בשבוע שעבר נפגשתי עם חברה מובילה בתחומה שביקשה ממני להדריך עובד איך לקדם אתרים, ובטענה שהוא עושה זאת כבר כמה חודשים. אמרתי ללקוח אין בעיה, תן לי אותה לחצי שנה, שתשב לידי עם מחשב יום יום ואגלה לה את סודות המקצוע. הלקוח הבין שזה לא לעניין. נסו לקרוא שוב את מה שכתבתי, ותבינו שהזמן שלכם שווה יותר בתחום העיסוק שהתמחתם בו ולא בניסיון לקדם את האתר שלכם. והערה קטנה: כל אחד יכול לקדם אתרים אם זה אורגני או ברשתות חברתיות, אבל בשביל זה צריך זמן, והרבה זמן למידה. רק טוב, אמיר

נכון מאוד

אוסיף גם שיש טעויות שאפשר לעשות - עודף אופטימיזציה, חוסר התמקדות בגולש עצמו, חציית הקו שבין פרסום תוכן מועיל לספאם ועוד. מבחינת עבודת קידום, אוכל לציין דוגמא מדיון בפורום אחר: הוסכם שלקישורים נכנסים יש כוח רב מאוד, ולקישור יחיד ממקור בעל סמכות יש את היכולת להביא אתר גבוה. מאידך - קישורים שערכם נמוך או שלילי יכולים לשרוף זמן לחינם במקרה הטוב, או להזיק במקרה הרע... לכן - אני מצטרף להמלצה שלך. קידום אתרים הוא מקצוע. אמנם לא מדובר במקצוע בעל הסמכה פורמלית בשלב זה, אבל בהחלט יש צורך בהכרת התחום לעומק כדי להגיע לתוצאות משמעותיות בזמן פרקטי.

למעלה