קידום בעבודה ושעות עבודה

alon711

New member
קידום בעבודה ושעות עבודה

בעקבות שיחה עם מישהי במשרד.....אני אמרתי לה שאסור לה להקריב כל כך הרבה שעות ביום לעבודה (היא באה כל יום בערך בשעה שבע וחצי והולך בשבע-שמונה כאשר בפועל יום עבודה בחברה מוגדר כ-8 וחצי שעות ואילו אני מגיע ב808:30 ומתקפל סביב חמש)...לטענתה אם רוצים להתקדם צריך לתת שעות והרבה ואני שואל את עצמי ומעוניין להתייעץ איתכן: האם זה באמת אפשרי להתקדם במגבלת השעות? האם כדאי להקריב את זמן האיכות עם בת זוג/חברים עם עצמנו לטובת סיכוי לקידום...? אולי זה נראה לא טוב לספור את הזמן על הדק' אבל גם להשתעבד למע' זה לא הכי רצוי...איפה אתן שמות את הגבול ...

שאלה יפה../images/Emo127.gif

גם אני כמו עמיתתך לעבודה הקדשתי במשך שנים את זמני הפנוי לעבודה. עבדתי כ 14 שעות מידי יום. התקדמתי בכך שכל פם שעברתי עבודה התקדמתי בתפקיד. היום אני שמה גבול. אומנם יש לי מישרה בכירה, הרבה לחץ, הרבה עבודה. אבל אני שמה את הגבול ומשתדלת לעמוד בלוח הזמנים. מידי פעם אני נישארת אבל לא ניסחפת עם הזמן. כי העבודה לא תיגמר גם אם אשאר כל יום.

k a y o

New member
מעסיקים רואים בזה סימן לחריצות והשקעה

גם אני נשארת במשרד שבו אני עובדת בין פעם לפעמיים בשבוע הבוסים מאוד מעריכים את זה וזה קידם אותי מעובדת במחלקת הפכתי בתוך חמישה חודשים למנהלת מחלקה והשכר שלי הועלה בעשרים וחמישה אחוזים ברור שזה גובה ממני מחיר יש לי בעל וילדים שאני לא רואה הרבה לצערי, אבל בגלל שאני רוצה לראות עצמי מתקדמת עוד ולעשות את העבודה שלי בצורה יותר ויותר טובה, אז אני עושה שעות נוספות גם על מנת להספיק ולעמוד בעומס. אתה יכול להישאר פעמיים בשבוע עד מאוחר זה לא נורא אבל שזה יהיה הגבול שלך ואל תעבור עליו.

למעלה