קידום היוזמה - מתוכנן מפגש פורום נוסף!

Mrpops

New member
קידום היוזמה - מתוכנן מפגש פורום נוסף!

לפני כשבוע קיימנו מפגש פורום ראשון שמטרתו הייתה לקדם יוזמה מעשית שתביא (בשאיפה) לשינוי כלשהו בענף ההתעמלות בארץ. לשמחתי הרבה גיליתי אנשים טובים ומלאי מוטיבציה שבאמת רוצים להביא לשינוי!
לאור הצלחת המפגש הראשון הוחלט על קיום מפגש נוסף שמתוכנן ליום שישי הבא (14.2) במתחם הוועד האולימפי בהדר יוסף בשעה 1 וחצי בצהריים! ניתן לשבת שם בבית הקפה הפנימי בכניסה הראשית. להערכתי שעה וחצי - שעתיים יספיקו בהחלט.
נשמח מאוד לראות עוד אנשים מהפורום שמעוניינים להצטרף ולעזור לנו לקדם את העניין. אני יכול להבטיח שהיוזמה בהחלט רצינית ושבפעם הראשונה אני יכול להיות אופטימי בקשר להמשך!
מי שרוצה לעיין בסיכום המפגש הראשון מוזמן לדפדף מעט למטה ולראות את עיקרי הדברים שדיברנו עליהם:
- בסיס צר מידי של מתעמלות
- סקאוטינג
- שיווק הענף
- פנייה לאיגוד
וכו'.

במפגש הבא אני מקווה שנוכל כבר לנסח את הדברים על דף ולהחליט איך מפה אנחנו יכולים להתקדם הלאה, ויש בהחלט לאן להתקדם!
שוב אני מדגיש: אין לנו כוונה להטיף מוסר, להתערב שלא לצורך או להוכיח אף אחד! הרעיון הוא להתגבש כדי לתמוך ולסייע באופן התנדבותי לאלו שעוסקים במלאכה היומיומית באיגוד ובאגודות השונות וכן להעלות רעיונות מקוריים איך ניתן לשפר את המצב הקיים בשטח כדי שנוכל להציע אותם בהמשך.
אין אצלנו היררכיה או ענייני כבוד \פוליטיקה. כולם שווים מבחינתי וכל אחד יוכל להביע את דעתו ולהעלות רעיונות בצורה שווה לגמרי! האינטרס היחידי שלי ואני מאמין גם של כל מי שמצטרף ליוזמה הזאת הוא לראות את הענף פורח, משגשג ומניב הישגים עתידיים ואם נוכל לתרום לעניין בצורה כזו או אחרת - זאת תהיה הגאווה של כולנו כקבוצה.

במידה ואתם מעוניינים להצטרף - אנא אשרו הגעה אליי או אל Cubano1 בהודעה פרטית כאן.

שבוע טוב ושיהיה לכולנו בהצלחה!

Mrpops

New member
מפגש פורום - תזכורת!

שלום לכולם!

להזכירכם, מפגש הפורום הבא מתוכנן ליום שישי הקרוב 14/2 בשעה 1 וחצי בצהריים במתחם הוועד האולימפי בהדר יוסף, ת"א. ניפגש בכניסה הראשית.
המפגש מיועד כאמור למטרת קידום יוזמה בענף ההתעמלות הישראלי.
עדיין לא מאוחר להצטרף! יש כבר כמה שאישרו הגעה ואשמח מאוד לראות עוד אנשים שיצטרפו אלינו במהלך השבוע הקרוב!
ניתן כמובן לפנות אליי או אל Cubano1 בהודעה פרטית ולקבל עוד פרטים בקשר למפגש וליוזמה.

אז נתראה בשישי הקרוב!
שבוע טוב

cubano1

New member
תודה!

שמחתי לראות שהקבוצה גודלת, ושיש הענות ורעיונות טובים
נשמח אם תוכל לעדכן על התקדמות המהלך

למעלה