קידום עוסק פטור

Daniella226

New member
קידום עוסק פטור

שלום רב
לפני כחודשיים פתחתי עוסק זעיר ואני עובדת מהבית ,אני קונדיטורית ואופה מהבית. בחודשיים האחרונים הצלחתי להגיע להכנסה של כ3000 ש״ח אך היות וצריכה לשלם מקדמות לביטוח לאומי מסיימת רק עם 2500 ש״ח רווח בנטו. אני רוצה להגדיל את ההכנסות וברור לי שזה רק עיניים של שיווק , חשבתי לפנות לחברות היי טק ולהציע שרותי באם לכיבוד או להשתתף בבזארי מכירות שהם מקיימים לעיתים . העיניין הוא שלא בטוחה אך לעשות זאת בדיוק.
אשמח לקבל ממכם רעיונות שונים בנוגע לשיווק עצמי או כיצד יכולה ליצר לעצמי עוד הכנסה.
מרגישה קצת אבודה .
תודה

Alexsushi

New member
שיווק ומיקוד עסקי

היי דניאלה
ראשית את יכולה לראות את התיחסותי לשאלה של הדס2013.
השאלה שהינך מעלה היא שאלה שאני נתקלת בה רבות גם בפורום וגם בעולם העסקי בשרותים אותם אנו מציעים. אני מניחה שלעסק זעיר כשלך סוגיה זו היא אף מורכבת וקריטית יותר.

לפני שאענה על נושא השיווק יש מספר דברים שאת צריכה להחליט מבחינה "אסטרטגית " למרות שהמילה גדולה אשר יובילו אותך הלאה.
1. האם את רוצה לעבוד מול עסקים או פרטיים
2. האם את רוצה לתת שרות שוטף לבתי עסק ( כגון בתי קפה ואולמות ארועים ) או לעבוד לפי "הזמנות"
3. האם את מכוונת לכך שתהיה לך חנות או שאת מתכוות לייצר לאחרים או בהזמנות.

סוגיות אלו ( ועוד אחרות) חשובות בהיבט של השיווק, אני מניחה שבשלב זה כל עבודה היא טובה, אבל מומלץ מאוד שיהיה כיוון, כי אז השיווק והפרסום יהיו קלים יותר, אפקט הלקוח מביא לקוח יהיה טוב יותר ותפעול העסק יהיה ממוקד יותר.

לאחר שהחלטת למי את משווקת, הייתי ממליצה לך לשים עצמך שניה בנעלי הלקוח, ולשאול את עצמך את השאלות הבאות:
למה שהוא יקנה ממך?
מתי הוא יקנה ממך?
איך הוא יקנה ממך?

התשובות לשאלות אלו הן המסר שיווקי שלך, את המסר הזה הייתי ממליצה לך להפיץ דרך אותם ערוצים שהלקוחות הפוטנציאלים רואים.

למשל פרטיים זה פייסוק,ברושורים,דוכני אוכל בקניונים ועוד., ארגונים זה דרך מילים, עלוני הטבות לעובדים, פניות למנהלי רווחה, ולקוחות עסקיים זה פנייה ישירה ומכירה, הגעה לחנות/בית קפה/מסעדה עם דוגמאות וביצוע מכירות.

מקווה שעזרתי במקצת
המון בהצלחה.

doron700

New member
בניית חוג לקוחות

שלום
ראשית תני לי להעמיד אותך על טעותך-אם עשית מחזור של 3000 ש"ח ושילמת 500 מקדמות ונשאר לך 2500 ש"ח זה לא רווח.
רווח מחשבים לאחר שמנכים את ההוצאות הגולמיות (עלות המזון וההכנב) ועוד הוצאות של גז מים חשמל ואריזה במקרה שלך.
לגבי שיווק-אני מציע לך לבנות פלייר יפה ולחלק אותו בשכונה דבר שיגביר את המודעות של האנשים סביבך על הימצאותך.
בנוסף, עשי לך דוכן ביום שישי במרכז המסחרי, וחלקי שם טעימות של מוצרייך ביחד עם עלון וכרטיס ביקור
דורון עמית
www.doronamit.co.il

runlahav

New member
תתחילי מכאן ...

דוכן אחד בשבוע
4 בחודש

בקישור רשימת כל הירידים החודש

תתחילי מכאן

יש היום לא מעט חנויות רשת בקניונים שההתחלה שלהן היתה מדוכן אחד

למעלה