קידום פורום נישה

קידום פורום נישה

שלום, אני הבעלים הטריים-אך-גאים של פורום חדש בנושא ספרות ילדים. קראתי את החומר על קידום בלוגים בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום, אבל יש לי הרגשה שחלק מהדברים רלוונטיים יותר לפורומים בנושאים פופולריים כמו אוכל או אקטואליה. למשל, חילופי קישורים אני מתקשה לעשות, כי אין כמעט בלוגים נוספים שעוסקים בנושא. יוזמה מבורכת כמו ההמלצות של המאסטר גם לא בהכרח מתאימה, כי הנושא מאד ספציפי, ואיני יודעת איך יתקבלו המלצות על בלוגים בנושאים שונים לגמרי. אני מגיבה באופן שוטף בפורומים הרלוונטיים, אבל הייתי רוצה לנסות לפרוץ את מעגל הקוראים הספציפי הזה. רעיונות? המלצות? אני בטוחה שיש כאן עוד רבים כמוני.

Master Stav

New member
חפשי בפורום מנהלים פוסט שלי

לגבי קידומים של פורומים .... לךגבי רעיון נוסף חפשי בלוגים בנושא כאלו שממליצים על ספרים והציעי להם להיכנס לפורום שלך כולל פרסום רשומות שלהם או רק קישריות לבלוגים שלהם וצרי קהילה .... אתגר שבועי של ביקורת ספר ילדים וכיוצא בזה .... אולי ללסכם עם הנהלת תפוז לקבל מידי חודש 4-6 ספרי ילדים לביקורת ... עוד פורום טוב הוא פורום להורים ולידלים בכיתה א ....בדיוק בשבילך .... אתמול העלתי שם פוסט ששווה שתראי ותנסי לפתח שת"פ עםה פורום הזה ...

../images/Emo51.gif מאסטר.

כאמור, טעות שלי בניסוח ההודעה. את מרבית ההצעות שלך ניסיתי ליישם. אולי פשוט צריך גם סבלנות.

גם בלוג נישה

יזכה לקוראים משלו. תהיי סבלנית, את ממש בתחילת הדרך. חפשי פורומים בנושאים דומים, הגיבי בבלוגים אחרים, יקח זמן אבל יגלו אותך. הבלוג שלך מקסים
ובהצלחה!

seymore butts

New member
מסכים ../images/Emo45.gif בתור בעל בלוג "נישה"

(לא קשור לספרות ילדים) אני יכול להצטרף להמלצתה של הר הקסמים. גם אני ביקרתי בבלוגך והוא בהחלט חמוד ויכול לעניין רבים ממבקרי הבלוגים, בייחוד את החלק הלא מבוטל של הורים מביניהם. נוסף לעצות של הר הקסמים אני יכול להוסיף עוד כמה טיפים. 1. נסי להכיר בלוגים אחרים ולהגיב בהם ותוסיפי קישורים לאלו שמצאו חן בעינייך. 2. הגיבי למגיבים בבלוגך. מעבר לעניין של נימוס זה יגרום להם לבקר אצלך שוב ואולי גם להמליץ עלייך לאחרים. 3. תגובות לפוסטים שמגיעים לעמוד הראשי יכולים לתרום לרייטינג שלך. שימי לב במיוחד לשני ברנשים בשם אדי חוטובלי ודודי מליץ, שכל רשומה בבלוגים שלהם מגיעה לשם אוטומטית (ללא שיקול דעת של העורך). 4. פרסמי הודעה על כל רשומה חדשה בבלוג שלך במסגרת השרשור היומי בפורום הבלוגיה. ממליץ לך לא לפרסם הודעה לקונית אלא משהו שיגרה את הקורא להקליק. אם תעייני בשרשורים היומיים תביני על מה אני מדבר. 5. כשאת מפרסמת הודעה בשרשור היומי, תחברי את השעה ביום בתבונה. למשל בסופה"ש יש שרשור אחד שמתייחס לשישי ולשבת. הוספת הודעה לשרשור הזה במוצאי שבת בשעה 11 בלילה, שעה לפני שהוא נדחק כלפי מטה על ידי השרשור של יום ראשון, אינה מעשה שיווקי חכם. שיהיה בהצלחה !!

../images/Emo51.gif

אני מתלבטת גם בנוגע למינונים סבירים של קידום עצמי (גם מבחינת הסבלנות של גולשי תפוז וגם מבחינת הזמן הפנוי שלי). אני מניחה שזה יבוא עם הניסיון.

seymore butts

New member
לדעתי המינון הסביר הוא המירבי

תזכרי את האסטרטגיה של ארתור פינקלשטיין, שהעלה את ביבי לשלטון ב-1996: אם דופקים לציבור עם המסר מספיק פעמים בראש, בסוף זה נכנס....

Bezalel P

New member
בלוג נישה

העובדה שאת כותבת בלוג נישה לא אומרת שאת לא מתעניינת גם בנושאים שאת לא כותבת עליהם, ובמקביל היא גם לא אומרת שאנשים אחרים לא יתעניינו בנושא הבלוג שלך גם אם בעצמם הם לא עוסקים בו. אני חושב שלא צריכה להיות מניעה להתערות בקהילה, להמליץ על רשומות של אחרים ולהשתתף כמגיבה גם בנושאים שאינם רלוונטיים באופן ישיר לבלוג שלך.

shlomits

New member
מסכימה

לדוגמה הבלוג שלי עוסק בפעילויות להורים עם ילדים קטנים, כך שספרי ילדים- רלוונטי. עכשיו הכרתי את הבלוג שלך, ואשמח לעקוב אחריו קצת ובהמשך גם להמליץ עליו...כמו שאני ממליצה גם על בלוג עם מתכונים לילדים. את תחת מטרית הורות שזו בכלל לא נישה אזוטרית!

אולי אני פשוט צריכה להגדיר לעצמי טוב יותר

מי הקהל שלי. כי מטבע הדברים, אני מכוונת להורים, אבל חשוב לי להתמקד בספרות הילדים כאמנות שעומדת בפני עצמה, ולא כאל משהו שקשור דווקא בגידול ילדים. תודה. עזרת לי לחדד לעצמי קצת.

yael d a

New member
כי זה בלוג נהדר!

ממש נהנתי לקרוא בו הבלוג שלי למשל ממש קשור לקריאה (מלבד שתי רשומות, שאחת מהן עסקה בילדים וקריאה), אבל הבלוג שלך - ממש תפור עלי. פרסמי כל רשומה חדשה (או לפחות את אלו שנראות לך הכי הכי) גם בשרשור ההמלצות היומי, גיליתי כך לא מעט בלוגים שאני קוראת קבועה בהם ושיהיה בהצלחה (מחכה לרשומה הבאה) יעל

Master Stav

New member
את המומלצת היומית שלי בבלוג ...

אשמח אם גם את תאמצי את המנהג ותתחילי להמליץ על רשומות בכל פוסט שלך ...

למעלה