קידוש השפיות

• פותח הנושא yosb
  • פורסם בתאריך

yosb

New member
קידוש השפיות

קריסת התאומים סימלה עבורי סיומה של תקופה כמנהל מחלקה באחת מחברות ההיטק היתרון היחיד שנגזר מכך היה אפשרותי המפוקפקת לראות את התאומים קורסים בשידור חי בטלוויזיה כסימבול מעניין למצבי התעסוקתי והאישי שנתיים עברו !!! כיום אני עובד במספר עבודות במקביל (מי אמר שאין עבודה) אני שומר בלילה (יש לי פנס...) + בשעות היום אני מדריך מחשבים לאוכלוסיות מיוחדות ובין לבין אני מדריך גם בצורה פרטית וברקע מניח לבנה אחר לבנה על קונסטרוקציית חברת STARTUP קטונתי מלהיות נותן עצות סדרתי אבל השלבים לקידוש השפיות הינם 1. השלמה עם המצב וקבלתו כקבוע 2. הבנה מעמיקה שבטווח הקרוב לא תחזרו למה שהייתם ( אם תעמדו על קצות האצבעות ותרחיבו את הנחיריים אולי תוכלו להריח את תחושת החופש) 3. לא להרתע מצמצום כלכלי דרסטי לרבות תחושת ההשפלה במכירת חפצים מהבית לשם קיום מבט מפוקח וכן על המציאות --והבנה שבאיכול נכון של המצב אתם תישרדו ומעבר לכך 4ץ חיפוש אפיקים חדשים ---צרו לעצמכם מקום עבודה ושילטו בגורלכם יוסי

yosb

New member
הקסם מגיע עם שינוי צורת החשיבה

אתם צריכים להתחיל להתניע תהליך של חשיבה רחמים עצמיים ומחשבות אובדניות (תאורטיות או לא) נזרקות אל מעבר לגדר לבור הזבל הגדול של התודעה אל תחכו שהדברים יגיעו לבד ---הם לעולם לא יגיעו לבד !!!! אתם תקומו תזיזו את ישבנכם ותיצרו אותם זאת באמת לא פילוסופיה בגרוש חוויתי את כל האמור דלהלן על בשרי ומתהליך נבילה מואצת ואיבוד משמעות אמיתית עברתי לצמיחה גורפת שמהירותה מוכפלת על ציר הזמן אשמח לעזור לאלו שצריכים יוסי

mrona

New member
helppppp

אני מוכרחה לאמר שלקבל את המצב שנכפה עלי ולעשות את כל אותם הדברים שתארת, אבל בסבבה ועוד להרגיש עם זה טוב, זה הרבה מעל היכולת שלי. אז אם אני נמצאת איפה שהוא בתחתית העקומה שעברת, איך עוברים לצמיחה? אתה נשמע מאוד טוב, למרות שאוביקטיבית בטח עברת משבר. איך עושים את זה? אני גם רוצה! מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yosb

New member
להביט ל"מצב" בעיניים (שם זמני)

היי "המצב שנכפה עלי" בואי נגדיר את המשפט האלמותי הזה כנקודת מוצא וייחוס נפרק עתה את אותו יצור דמוני ה"מצב" לגורמים (מגיע לו לנבל...) מכיוון שה"מצב" הינו תלוי זמן אנו רואים את אותו יצור מיתולוגי שרוע על ציר הזמן , זווית המבט שלנו מופנית בזווית כנגד כיוון תזוזת הזמן , מה שמאפשר בידינו סקירה מובנית ב- delay המסמל את תהליך ההפנמה בתודעה של השתנות ה"מצב" החולף תחתינו (או דרכינו...) תנודות המצב מוגברות דרכינו ומומרות לעקומה ענקית המקיפה אותנו נתמקד בתהליך ההמרה ה"מצב" --קבוע שאינו מאפשר שינוי תמהיל מוזר של מצב ביטחוני כלכלי ושאר החארטה הרגילים "אנחנו"---היתרון : מאגר אדיר של יכולת ויכולות סינרגיות הבאות לידי ביטוי בחיבורים עם "אנחנו" אחרים , החיסרון : בשינוי אקלים קיצוני המאגר נסגר לשנת חורף עמוקה ומשאיר אותנו חסרי אונים חשופים ישירות לתנודות האכזריות של ה"מצב" מסקנת ביניים: בדרך לפתרון אנו צריכים להבריג לתודעה שאת המצב אין באפשרותנו לשנות ,אלא ליצור אקלים חלופי כמוטיבציה ליכולות לפעפע משנת החורף שלהן ככול שמשקל היכולות יגבר על הקבוע שלנו "המצב" העקומה תטפס מעלה , רפיון ידיים ושקיעה תשתקף מידית באותה עקומה ( אי עשיה ופאסיביות תשקף את שינויי המצב + מקדם הגברה ההולך וגובר המתודלק מרפיון ההולך וגובר , מוכרת לך הצניחה החופשית לתוך התהום --צניחה המואצת עם חלוף הזמן) "מעבר ליכולת" קשקוש מקושקש איך את מעזה בכלל להגדיר את גבולות היכולת שלך , את בכלל מודעת לגבולות הללו? , גרדת פעם את תחתית הרף העליון שלהם? פרצת את מעטפת הפינוקים? אין לי מושג מה הרקע ומה עשית בחייך (למרות שבתחושתי , ניצבת לפנינו בחורה אינטיליגנטית ואבודה) אבל האפשרות היחידה שניצבת בפנייך ואני מדגיש את היחידה הינה ליצור לך אקלים חלופי ומשם לצמוח איך עושים זאת... ניעור חזק מכל הקבעונות שעטפו אותנו , והצפת היכולות הטהורות והאמיתיות שלנו כלפי מעלה וחיבורם ליכולות של אחרים ברשת גמישה וחזקה אין לנו אלטרנטיבה אחרת אלא מלבד זאת שאנו יוצרים !!! יוסי

pixiER

New member
../images/Emo45.gifאיזה אומץ../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

siv30

New member
../images/Emo45.gif ישר כח

פשוט מדהים כח הרצון והנחישות שאתה מפגין. קבלת המצב לאשורו וההכרה שהמצב לא הולך להשתנות מהווה צעד דרסטי חשיבתית ונפשית לכל אדם שעובר מהפך בחיי העבודה שלו. תודה על השיתוף ושוב ישר כח.

למעלה