עברתי היום ליד אחד מסניפי שפע שוק בריכוזים החרדיים ולמרות שזה ליל יום שישי / ערב שבת ולמרות המבצעים שהם מפרסמים דרך תיבות הדואר, היו בחנות אנשים בודדים משולי המחנה.
בכותרת כתבת "קידוש ה" - אני בספק אם אתה צודק. תראה לי מכתב אחד של רב שאומר לא להכנס לשפע שוק. תסלח לי, אתה לא שומע לרבנים - אתה שומע לעסקנים. ועל זה לא תקבל שום שכר בעולם הבא. אתה בסך הכל חי בעדר שכולם עושים כמו כולם בלי דעה. עצרת פעם ושאלת את עצמך מה היה שם? חשבת פעם למה לא יצאו נגד "א" שמוכרים לך בכוונה מוצרים של חברות מחללות שבת כי זה עולה להם פחות?? בטח שלא שאלת את עצמך. למה שתשאל? יש כאן אקשן! יש כאן צדקות מזוייפת וגלגולי עינים מתחסדות. ואני לא אסביר לך שכל הדבר הזה הוא כלכלי נטו. כסף בלבד. כי חבל לי להוציא אנרגיה. אבל חבל שתחשוב שהכל כאן דעת תורה.
לא יודע מה באמת מה דעת הרבנים, אך הציבור הבין ובפרט החילונים שיש כאן חרם צרכנים ויש קידוש השם בזה שתכלס בשורה התחתונה החילונים רואים שיש לנו משמעת, ומי שלא כנראה שהוא מהשוליים גם אם הוא ורוד...
שרואים שיש לנו משמעת, לגבי נושאים שהם הזיות והבלים? על היהדות הזו לא שמעתי מעולם. אצלי זה נכלל בהגדרה של חילול ה', ולא רק בגלל שמבחן המציאות מראה שאכן כך החילונים מסתכלים על זה.
למה אסור לקנות בשפע כי הרשת יש להם חנויות פתוח בשבת. ותדעו שלמחזיק המניות של אלף נוחי דנקנר יש רשת פז שמחללת שבת וגם חברת התעופה ישראייר אז הכל פשוט כסף
דודי ויסמן פרץ גדר ופרץ את הסטטוס קוו והוא היה הראשון שפתח רשתות שיווק בתוך הערים החילוניות מה שיגרום ששאר החנויות בתל אביב ילכו בעקבותיו ותל אביב תראה בשבת בדיוק כמו בימי חול ובניגוד לקיבוצים שאין שם ציבור דתי ומסורתי, בתל אביב יש כן ציבור גדול דתי ומסורתי.