קידוש?

ריקי100

New member
יאללה איתך!!!

השגת אותי!!!! אוף אני רציתי לשים את זה עכשיו! היה לי לינק אחר, עשיתי copy ואיך שרציתי להגיע לכאן ולכתוב הודעה חדשה! שיט, אני רוצה את שלך... הטוויטר הזה... ובכל זאת. http://www.myspace.com/everything/a...clusives-candice-bergen-visits-house-tv-guide משהו קצת אחר... תגידי, יו לורי משחק בסרט אנימציה עם מורגן פרימן? חדש ? על הבן של נו איך קוראים לו... זה עם המתנות והשלג...

Day Tripper9

New member
מואהאה ../images/Emo188.gif

אני ממש הוסת לך את הפאנץ׳ אה?אבל את חייבת לתת לי קרדיט על המאמץ כי אני נמצאת בגרמניה ומפרסמת דברים בפורום מהאייפון כמו מסכנה.אני חושבת שהמילה היא נחישות.
בכל מקרה, אני לא יודעת בקשר למורגן פרימן.. אבל יו תרם את קולו לסרט אנימציה חדש שנקרא Arthur Christmas

ריקי100

New member
חופש?

כל הכבוד לך על ההתמדה!! כן התכוונתי לסרט הזה. תגידי יש בטוויטר מישהו ששם לינק של יו מנגן על פסנתר שצולם ע"י חבר, למה אני לא רואה כלום?

Day Tripper9

New member
אני שמחה לעשות את זה..

תמיד השיחות פה מעניינות והאנשים נחמדים.. אז בכיף
בקשר לתמונה.. את מתכוננת לתמונה חדשה? לא ראיתי. אני מכירה תמונה של יו על הפסנתר בלי מכנסיים ותמונה שלו מנגן עם עיניים עצומות( מתוך צילומי האלבו. בלוז שדרך אגב אני ממש מצפה לו!) וכן אני בחופשת סקי.. יש לי כאן משפחה. יש פה האוס אבל זה מדובב לגרמנית אז.. לא כיף. אבל לקחתי את הספר צייסינג זיבראז( המדריך הלא רשמי להאוס) ועם הפורום והטוויטר- אני מסודרת

למעלה