קידיס נתניה - קניון הדרים

zevlib

New member
קידיס נתניה - קניון הדרים../images/Emo130.gif

קיבלתי מתנה מחנות זו שהחלפתי בזיכוי. - בזמן הזיכוי נישכח בטעות אחד הפריטים שהחזרתי בשווי 50 ש"ח - לאחר ששאלתי את המוכר הוא התנצל האשים את המוכרת השנייה או תקלת מחשב ותיקן את הטעות. - בפעם השנייה שביקרתי בחנות רכשתי (עם הזיכוי) צעצוע שמחירו 49 ש"ח ומוצרים נוספים. גם הפעם החיוב על הצעצוע היה 70 ש"ח במקום 49 ש"ח. לאחר בירור עם המוכר הוא התנצל, האשים את קוד הקופה, ותיקן את החשבון. - בזמן ביקורי השני בחנות היה לקוח נוסף שחויב על סך 96 ש"ח במקום 69 ש"ח עקב טעוית שתוקנה כמובן. מסקנה: רצוי לבדוק את מחיר המוצר על המדף והמחיר המופיע בחשבון. נ.ב ההייתי בחנות פעממים ובשניהם ניסו לעבוד עליי.

אותו יחס גם אנחנו קבלנו.

קנינו שם רק פעם אחת, באמצע הסרט היחיד שראינו מאז שהיא נולדה, ובגלל רגשות האשם על השארתה אצל סבתא.... בדיעבד- עדיף היה לקנות במאמא יוקרו...

mayor

New member
טלי מה שלום גלי? בריאה כבר?

ולמה את שוב לא מופיעה באיסיקיו שלי????

../images/Emo32.gif כי אני לא על המחשב שלי!

היא הבריאה, היה לה אדמדמת, פריחה איומה ומרגיזה. היום היינו שוב בחוג שחייה, ואפילו צולמנו בוידאו, גם מתחת למים! מה עם הפיצקי שלך? כמה כיף לראות אותך פה!

mayor

New member
אז על איזה מחשב את???

פיצקי חבקוקה שלי ישנה שנת ישרים עכשיו - כבר שלוש שעות ועוד עייפותה במותניה...חיחיחיחי היא דילגה על שנת הבוקר היום ומשלימה עכשיו. לעומת זאת מצאתי אותה בפעוטון רטובה ומלוכלכת עד למיתחת לחיתול כי היא שיחקה בארגז החול הרטוב - היתה כל כך עסוקה עד שלא עניין אותה שבאתי. מעליב כל-כך מצד אחד וגאווה גדולה מהצד השני. תגידי שירי ל. היא שירי משכבר הימים נכון? ומה עם המחשב שלך? בעל גאון מחשבים והמחשב לא עובד????

../images/Emo13.gif המודם אצלי הלך, אז אני על המחשב

של הגאון...והוא לא מוכן שיהיה אצלו אייסיקיו. את רוצה שנמשיך את השיחה של יום רביעי אחרי שהבננות תתעוררנה? אני אשמח. שירי זו שיריל שלנו. אכן כן. וכן, גם גלי לא שמה לב אליי כשיש משהו מרגש כמו ארגז חול או צבעי אצבעות בסביבה.

mayor

New member
אני יתקשר אלייך אח"כ, שבת שלום..

אולי ניפגש מחר? אחה"צ אתם פנויים?

למעלה