קיד רוק--תל אביב הוטל [כתבה בפנאי פלוס!!!]

crazysapir

New member
קיד רוק--תל אביב הוטל [כתבה בפנאי פלוס!!!]

מה שכתוב בסוגרים כאלה: [ ] זה הערות אישיות שלי
וסוגרים רגילות ז"א כאלה: ( ) זה סוגרים מהכתבה עצמה, לא שלי. בעמ' 81-הם שמו תמונה יחסית בגודל מלא בדף[תמונה ממש יפה כמו שראש1 הביאו בגיליון הפוסטרים] וכתבו מעליה: קיד רוק : טוקיו הוטל להקת הטינאנייג'רים מגרמניה, בדרך אלינו המשך עמ' 88[ואז תקפצו לעמ 88'
] וזאתי התמונה שהם שמו בכתבה בעמ' 88---> ---הכתבה בעמ' 88--- תל אביב הוטל --טוקיו הוטל, להקת הילדים הכי חמה מגרמניה,מגיע לישראל,היסטריה!-- הופעה: טוקיו הוטל,להקת הילדודס מגרמניה, לא לבד:בגיל 15 סטיב ווינווד היה החבר הבולט ביותר בספנסר דייוויד גרופ(תני לי מעט אהבה וכו'). חברי סילברצ'ר ,להקת רוק אוסטרלית,היו בני 13 שהתחילו קריירה מוצלחת בשנות ה-90. לנו יש את ביט69 הצעירים.גם טוקיו הוטל,שצוחקים כל הדרך לבנק ממגדבורקג,גרמניה,לא היו יותר מבוגרים שהתחילו לנגן יחד. כיום החבר המבוגר בלהקה, הבסיסט גיאורג ליסטינג הוא בן 20[וחצי!] ,המתופף גוסטב פיישר כמעט בן 19[בן 19!], והאסים,התאומים טום(גיטרה, וביל קאוליץ(זמר), חגגו בספטמבר 18. האחים התחילו מוקדם,בגיל 7.הם הופיעו כצמד במסיבות וחתונות בסביבה. לפני 7 שנים הכירו את גיאורג וגוסטב שלמדו באותו בצפר." היה לנו חזום משותף",קובע ביל. ההצלחה הדהימה אותם,מודה טום. "פתאום אנחנו במקום ראשון במצעד הסינגלים בגרמניה ומופיעים על במות גדולות. היינו צריכים להסתגל במהירות למצב החדש". וזה עוד לא לגמרי טבעי להם. "לפעמים,כשאני רואה את טוקיו הוטל בטלוויזיה וחושב על מה שעברו עלינו בשנתיים האחרונות,אני חייב לעצור רגע ולנשום עמוקות",צוחק ליסטינג[גיאורג
ס'חמוד] "אנחנו משתדלים ליהנות מכל רגע.הגשמנו חלום". יש להודות שההצלחה נבנית גם,אולי בעיקר עם הלוק האנדרטגני של ביל[
לא מסכימה אני חושבת שזה אכן מוסיף אבל ממש לא בעיקר!!ועובדה שיש פוללללל מעריצות שלא מעריצות אותו בעיקר, אבל אין מה להגיד ~שהשיער שלו LOL לוקח חלק בזה] אבל גם המוזיקה עושה את שלה:רוק כבד וקליט,מעין מטאליקה לייט("SCREAM") [מטליקה לייט
הלוואי שטוקיו הוטל היו כמו מטליקה לא מבחינה מוזיקאלית או שירים,, אבל אם כתבים אומרים את זה אז מעולה שימשיכו לחשוב ככה
] ,משחק בין גיטרה אקוסטית לעוצמה חשמלית,פתיחות איטיות והמשך מתפרץ, בלדות רוק אצטדיוניות למנופפי מציתים.שום דבר עוצר נשימה. הם הלהקה הגרמנית המליחה ביותר[.]בהתחשב בהיסטוריה הקצרה שלה(scram-צעקה יצא בשנת 2005. והשני, ZIMMER 483-חדר 483,השנה) והמכירות (למעלה משלושה מיליון בגרמניה). בחודשים האחרונים הם ממנפים את ההצלחה הזאת, כדי להגיע גם לקהל שאינו דובר גרמנית [אבל מה כוסאמק הם פאקינג הצילחו כבר ממזמן ,עלק חודשים, מחוץ לגרמניהO:שיצמדו לפ]אקינד עובדות!], ,ומכאן ההחלטה להקליט להקליט באנגלית את "scream"' 12 שירים משני הדיסקים שלהם. "זה היה אתגר מאוד גדול לכתוב ולשיר באנגלית",אומר טום."אבל החלטנו שאנחנו חייבים לעשות את זה,כי מילים מאוד חשובות ורצינו שבכל מקום יבינו על מה השירים. אי אפשר לצפות מהעמריצים שיישבו עם מילון ויתרגמו מגרמנית[חייח מה שכן קרהXDDDD]. אני גאה בצוצאות". אאוצים לשמוע?במוצאי שבת הם מגיעים אלינו,להרעיד את גני התערוכה בהופעה מחשמלת לחלוטין.יהיה שמחאהרון מורג[חחח מההה זה שם הכתב ניתן לו קרדיט
]

זה רק אני או ש...

טוקיומאניהה נכנסה חזקק בישראל איזה כייף לראות שעושיםם רעש מזה שהם באים להופעההההההההה :)

dorkiflitz

New member
תודה ספירוש!!!

כמה דברים.. מה זה קיד רוק? הם פאקינג בני 18-20 שיפסיקו להתייחס אליהם כמו אל ילדים. זה ממש מעצבן. "להקת הילדודס". גם כן.. אהבתי את המשפט |הם צוחקים כל הדרך לבנק"
והם לא הופיעו בחתונות! סעמק.. שהכתב שכותב עליהם שיידע עליהם משהו אחד נכון לפחות.. אבל איזה חמוד גיאורג
בזמן החארון הוא מראה צד שבחיים לא ראיתי.. (הוא עשה טוב שהוא הסתפר הוא נראה הרבה יותר טוב..
) תודה ספיר!!!

crazysapir

New member
דורקיפליץץץץץ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה
ובקשר לגיאורג בדיוק מה שאני אומרת
את לא מבינה איך התאהבתי בו חחח
XD

rikikiki

New member
חח תראי..

בעיקרון רק בשנים האחרונות התחילו לקום להקות צעירות (כן! תרצי או לא, 18 זה צעיר!) והם רגילים לרולינג סטייל

אממ...חנה מאמי

נראה לי היא [אין לי מושג איך קוראים לה
] התכוונה ל-180 שקל XD

3has3

New member
מזל שאת חיה XDDDD

לא הייתי שורדת את החיים בלעדייך

crazysapir

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלא !!אני עבדתי קשה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יש לך מזל שאני אוהבת אותך
ימזניחה

crazysapir

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ElinorLahav

New member
בידיוווק קראתי את זה בעיתוון ../images/Emo9.gif

כל הכבוד על ההשקעה

למעלה