בדיוק אני בחיפושים אחר הטריילר של Cube Zero שמשום מה לא מצליח לעלות לי על המחשב. בכל מקרה, כפי ששמת לב [בהנחה שראית את הסרט] אין קשר בין הסרטים. בקיוב השני יש ממש טיפה יותר פרטים. בקיוב הראשון, הרעיון הוא שאת לא מבינה כלום.. שאת ביחד עם האנשים מרגישה את הרגשת המתח של "מה אנחנו עושים פה לעזאזל?! מה זה המקום הזה?" ומנסה לפענח איתם את הרעיון. ובקיוב השני, אנשים אחרים - אותו עיקרון. רק שבו, רואים שיש מישהו מאחורי זה. רדפו אחרי אלכס טרסק [ככה קראו לה, כן?] שהיא זאת שבעצם זו שיצרה את זה.. בסרט, זה הילדה היפאנים העיוורת. הם לקחו ממנה את השרשרת שלה, שככל הנראה זה מה שיצר את הקוביה, או את הרעיון. גם צויין שמאחורי זה ישנה חברת נשק גדולה בעולם. לפי הבנתי. הקיוב השלישי, הוא בעצם הפואנטה לטרילוגיה הזו. אני עדיין לא ראיתי אותו ומצפה לא להתאכזב
היי אני פעם ראשונה פה (-8 ראיתי את כל הקיובים, ואת "המסור", ואהבתי, וחבר שלי סיפר לי שיש עוד סרט מאת היוצרים של קיוב, שבו שמים אנשים בשטח פתוח ענק או משהו כזה, אבל הוא לא זוכר את השם שלו מישהו מכיר? תודה
והוא מהבמאי של קיוב 1, וינצנזו נטלי. הסרט מספר על שני אנשים שקמים יום אחד בבוקר ומגלים שהעולם כולו נעלם, חוץ משני הבתים שלהם אין כלום שסובב אותם, רק לבן.