קיוב

MarkAnt

New member
קיוב

אנשים, מה אתם יכולים לספר לי על הסרט קיוב? ראיתי רק קיוב 2 (הייפר-קיוב) וממש אהבתי, אשמח לשמוע כמה דברים עליו. לא הצלחתי כ"כ למצוא תמונות מהסרטים, יש מצב לכמה?

elenwee

New member
הובכן

הסרט זה על כמה אנשים שכלואים בתוך מבוך והם צריכים למצוא דרך לצאת משם לפני שהם ימותו, במבוך עצמו יש כל מיני סכנות.

avshalomariel

New member
אני אספר קצת בלי ספוילר

הסרט מספר על חבורה של כמה אנשים שנתקעים בתוך קוביה... הקוביה היא קוביה רגילה ולא הייפר קיוב כמו בסרט השני, אבל עדיין קיימות בה סכנות ומלכודות...

MarkAnt

New member
אבל

בסרט השני האנשים עברו דרך דלתות קטנות, שנמצאות על כל צד של בחדר. איך זה היה בסרט הראשון? ואשמח לקבל גם ספויילרים...

אפרסק1123

New member
הסרט הראשון רגוע יותר....

הוא אולי מותח יותר, אב לטעמי הסרט הראשון פחות פורץ גבולות מהשני. בשני הסרט הרבה יותר פורץ גבולות- פשוט קפוץ לחנות הוידאו הקרובה וקח את הסרט.

MarkAnt

New member
תודה אנשים

אז קיוב 0 זה הסרט הראשון? מי בכלל בנה את הקוביות האלה? מאיפה הם באו? הבנתי מהסרט השני שזה קשור לאיזה חברה לייצור נשק (נדמה לי) בשם אייזון, לא? אבל לאיזה מטרה?

קיוב 0 זה הסרט השלישי

אבל הוא מתרחש לפני עלילות הסרט הראשון, בסרט הזה ייענו התשובות לשאלות וגם יצוצו כנראה שאלות חדשות.

MarkAnt

New member
יש סרט שלישי!? ../images/Emo12.gif

וואו, אני לא מעודכן... יש עוד משהו שאני צריך לדעת? (צא מנקודת הנחה שאני לא יודע כלום)

אז ככה:../images/Emo132.gif

סדרת קיוב מונה 3 סרטים: "קיוב" משנת 97'- הסרט הראשון ולדעתי גם הכי טוב בינתיים... "קיוב 2- הייפרקיוב" משנת 2002- השני בסדרה. "קיוב 0"- משנת 2004 השלישי בסדרה שבעצם מבחינת הזמן של הסרט מתרחש לפני עלילות הסרט הראשון ומסופר בו על בחור שהתפקיד שלו זה לעקוב אחרי האנשים שלכודים במבוך שיוצא להציל אישה אחת בתוך המבוך. "קיוב 0" יוצא יש לדיוידי בסביבת ינואר.

אוי ואבוי

השני כל כך הרבה יותר גרוע!!! כל הזיוני מח האלה עם האינטגרלים והזמנים השונים. אחד הרבה יותר "קל" ממנו ומובן.

Spiritfall

New member
קיוב 1+ 2

בעיקרון, שני הסרטים על אותו עיקרון. קיוב 1 נראה הרבה יותר מציאות אבל חסר פואנטה במקצת. קיוב 2 [הייפרקיוב] עם פואנטה אבל לא נראה מציאותי. אני מחכה לקיוב הבא Cube Zero שהולך לצאת מתישהו.

למעלה