קיוויתי שדניאל תעוף

נטלי1013

New member
קיוויתי שדניאל תעוף

עכשיו לאור הכנסת החדשות והעקומות והיבשות והבלתי מענינות במיל, פרצופים הכי סטנדרטיים , משעממות רצח אין סיכוי שהיא תעוף...חבל...יש בה משהוא מעצבן לאללה, פלרטטנית עם קול צפרדע.... איפה כל בנות ישראל היפהפיות האיכותיות והשוות? איפה???????? האם לא מצאו ענין בתכנית?

easternstar

New member
מה היא כ"כ מפריעה לך ולמה מישהי איכותית תרצה

להכנס לתוכנית הריאליטי הזאת, במיוחד כשכבר כולן יודעות שיצטרכו לעבור את ההתקפות של אתי, הסכסכנות של ענבר, החפירות של חפראווי ובן והאדישות של איתן? את היית רצה להכנס לתוכנית הריאליטי הזאת?
גב בעצמו אמר שמישהי "איכותית" לא תרצה להכנס לתוכנית בשלב זה. (אני מוסיף: אלא אם יש לה מניע חזק)

בגלל שאין למישהי חדשה סיכוי לזכות ?

או בגלל כול הדברים שפירטת ? ונינה דווקא נראת לי בינתיים הכי איכותית למרות שאולי זה מוקדם לקבוע

easternstar

New member
כן. אבל לפעמים מצליחים למצוא מישהי שיכולה

להפיק תועלת מפרסום בזמן קצר. לא קל למצוא חדשות. אני לא ממש מכיר את החדשות כי מאז אתמול לא נכנסתי לאינטרנט. אני מחכה שהאבק ישקע מכניסת החדשות ואז אכנס לשידור הישיר. חוץ מזה
אולי יקראו לי לדרום.
מקווה שלא. בינתיים אני משלים במהירות את העבודה.

נטלי1013

New member
לא הפסדת, החדשות הן קטסטרופה

כן, אסון ממש. פתאום אתי נראית לי אטרקטיבית ומענינת. יושבות ובוהות בה בעיני עגל....

poseidon111

Active member
שלום.מקבל את דבריך,פרט לסיפא

גב הוא סמכות למשהו?כלשהו?מישהו?

easternstar

New member
../images/Emo8.gif:יש לו הרבה ניסיון בריאליטי. העניין הוא

שכולם יודעים שקשה להשתלב בקבוצה קיימת והקהל כבר בחר את הפייבוריטים שלו. לעומת זאת אם יש מישהי שצריכה פרסום בפריים טיים לעסק או לדוגמנות, זו אפשרות לא רעה ולכן אם ההפקה תעבוד קשה אולי היא תמצא. אני לא מכיר את החדשות. מאז שרמזו לי רמז עבה ב
שאולי יקראו לי לדרום אני משלים במהירות עבודה. שמעתי שמתחיל להרגע. מקווה שזאת אזעקת שווא.

רינתי77

Active member
ומה בדיוק גב עשה? הוא לא נכנס לתכנית כרווק

שני כמעט בסיומה? אז הוא איכותי או לא? מה שבטוח זה שיש לו מניע מאד חזק ולמה זה לא יכול להיות גם המניע שלהן? כדאי שמר פשטי יחשוב מעט לפני שהוא משחרר דעות כל כך פסקניות...

easternstar

New member
חחח..לגב היו אינטרסים משלו כשאמר את הדברים

אבל אם איתן "יחליף סוסים" (או סוסה
) באמצע התוכנית הוא יכול לאמר שלום למיליון. הקהל שלו לא יקבל בגידה בדניאל.

thisisme4

New member
בנוגע למר גב פשטי

הבחור נטש בחורה שגר איתה... כדי להכנס לתוכנית. לא הייתי מייחסת לו שום כוונות רומנטיות כנות כלפיי אף אחת, אלא כוונה אחת בלבד - לעשות את זה מה שהוא לא הצליח לעשות בהישרדות - לקחת את המיליון, וגם 500,000 שקל יהיה נחמד - אחרי מיסים - נגיד 300,000 שקל נטו. לא רע לחודש ושבוע עבודה. הוא בא לעבוד. אחרי שאירית נקנקה אותו בהישרדות. הוא אסטרטג נטו ואני מציעה לקרן להזהר ממנו מאוד. שלא תפתח כלפיו רגשות, אם היא רוצה שהוא והיא יכרתו ברית כדי לקבל את המזומנים ולנסות (מה שלא כל כך יצלח) להשיק קריירה בעולם הבידור. קרן יכולה להיות מגישה של גיא פינס, וגב יכול.. בעצם מה גב יכול?..... לדגמן מדי פעם לפנאי פלוס וללכת לכמה מסיבות של פליטי ריאליטי, לחגוג קצת ולחזור להיות מדריך גמילה. עם ה-300,000 שקלים בקופת גמל בתשואה גבוהה.

נטלי1013

New member
לגב אין שום סיכוי לקחת את המיליון

וגם לא לקחת בחורה כלשהיא , אולי חוץ מאורטל וגם זה עם סיכוי קלוש...בקיצור הוא יהיה פה בתור קישוט או עציץ.

thisisme4

New member
עציץ וקישוט הוא לא יהיה

אלא אם כן קיבל שכר שווה כדי להיות תקוע במקום הזה למשך חודש וחצי, כמו איתן, 100000 שקל. אבל הוא רוצה יותר. ולכן עד עכשיו הוא תכנן את המהלכים שלו, אל תשכחו שהבחור חריף מאוד. אפשר לשמוע את זה כשהוא מדבר. יכול להיות שהוא קבע עם החברה שלו מקודם שהוא הולך להביא לה כסף הביתה. הוא לא היה נכנס סתם כדי להיות עציץ. אני מאמינה שהוא סגור על קרן וינסה להגיע איתה לגמר. כנראה שהגמר יהיה קרן וגב, דניאל ואיתן ובחורה נוספת - אתי או ענבר או אורטל.

דיי3

New member
לגבי גב וקרן

אני רואה שקרן מעוניינת, לא רואה שגב כל כך מעונין. הוא בטח לא מחזר אחריה כפי שאמר שהוא נוהג לעשות.

thisisme4

New member
חחח מחזר עלק

גב נוהג לחזר? בבבבסדר. הבחור שוביניסט, הוא מצפה שבנות יעוטו עליו בגלל שאיכשהו שפר עליו גורלו וזכה לזוג עיניים כחולות ירוקות נוצצות וגוף לא רע. גב הוא לא הבחור המחזר.. צר לי לאכזב אותך. אם הוא אמר את זה הוא אמר את זה כדי ליצור רושם מסויים. (ע"ע עובד)

לונדרון

New member
בנוסף לכך,

המתמודדות החדשות אמורות לדעת שהתוכנית סובלת מרייטינג נמוך וזה גם לא מיאץ מוטיבציה להכנס לזה.

למעלה